DayTrading: Piątek 25.09.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 25.09.2015
dzis mamy piatek przypominam... jak ktos tyle lat na forexie jeszcze tego nie zauwazyl to podam info... w 90% przypadkow obrany popoludniu kierunek w piatek obowiazuje do konca dnia...Naprawde bardzo rzadko zdarza sie ze nagle o 18 sie odwracaja... no ale moze to bedzie dzis.... Zawsze mozna pozaklinac wykres z wybitym orgr'em i dolozyc kilka S jak ktos lubi...jak dla mnie do konca dnia obowiazuje jeden kierunek - ja mam pozycje zabezpieczona ponizej dzisiejszego minimum i spokojnie popijam kawke... wroca to wroca - w poniedzialek tez jest dzien 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Chyba mi goldmany rysunki "podpatrzały" hehe 
Eur/USd powyżej 1.12, ale poniżej 1.13 na dziś tak mi sie wydaje

Eur/USd powyżej 1.12, ale poniżej 1.13 na dziś tak mi sie wydaje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Co Powiecie o Ropie ? CL WTI
BO ja to widze tak na
SELL na 45.80 TK 44.10
Pozycja BUY COVER na 46.00
RSI POZYTYWNE zaczyna przecinac 50% od góry na Framrate 4H
MACD wskazuje pozytywne do tej tranzakcji nie ma zbyt wielkiej ani zbyt niskiej predkosci nie wskazuje na przychamowywanie i zmiane trendu.
Stochastic IDEALNIE pokazuje Powyzej 80% Dokładnie to 94% i Przecięcie lini ponad 80% poziomiem Zmierzającym aktualnie na dół
Czy są jakieś inne opinie na ten temat.
Ropa w tej chwili jest w oscylacji czyli bez trendu Konkretnego . Żaden pattern aktualnie sie nie buduje jest w chaosie lekkim jak narazie. JAk to ropa zresztą.
Opinie i komentarze do mojego postu prosze.
Otwierac/Nie otwierać.
BO ja to widze tak na
SELL na 45.80 TK 44.10
MACD wskazuje pozytywne do tej tranzakcji nie ma zbyt wielkiej ani zbyt niskiej predkosci nie wskazuje na przychamowywanie i zmiane trendu.
Stochastic IDEALNIE pokazuje Powyzej 80% Dokładnie to 94% i Przecięcie lini ponad 80% poziomiem Zmierzającym aktualnie na dół
Ropa w tej chwili jest w oscylacji czyli bez trendu Konkretnego . Żaden pattern aktualnie sie nie buduje jest w chaosie lekkim jak narazie. JAk to ropa zresztą.
Otwierac/Nie otwierać.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

na Edku 1,1210-20 jest dość dużym oporem, jego pokonanie otworzy drogę do 1,1300 - 1,1340. Jeśli opór wytrzyma (na co liczy większość), możliwy będzie test wsparcia 1,1075.
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Jeśli chodzi o eSki to planowałem otworzyć w okolicach 47$, ale na razie tam nie dojechaliśmy, eLki sukcesywnie otwieram poniżej 44$ ostatnio i zawsze wychodziłem na plus. Nie widzę na razie jakiegoś poważnego sygnału do wyjścia z tej konsoli.zorek pisze:Co Powiecie o Ropie ? CL WTI
BO ja to widze tak na
SELL na 45.80 TK 44.10
Otwierac/Nie otwierać.
Gra ktoś może na miedzi? Mamy niskie poziomy, myślę że prędzej czy później pójdzie UP

A widzieliscie może Ideks "TATA MOTORS" po 300$~ Ten .
ładny Spadkowy trend od długiegoooooo Czasu żadnych wybić, Zastanawiam sie czy w "Short"y nie powchodzić na krótkich pozycjach bo przy tak mocnych spadkak bankructwo Giganta jest dość bliskie
-- Dodano: 25 wrz 2015, 18:37 --
jak również w Akcjach Microsoft Jest ładna okazja na wejscie w Sell idealnie szczyt na daną chwile oczywiscie w kanale jest ale na krótkie bardzo ładnie ułożone.
ładny Spadkowy trend od długiegoooooo Czasu żadnych wybić, Zastanawiam sie czy w "Short"y nie powchodzić na krótkich pozycjach bo przy tak mocnych spadkak bankructwo Giganta jest dość bliskie

-- Dodano: 25 wrz 2015, 18:37 --
zorek pisze:A widzieliscie może Ideks "TATA MOTORS" po 300$~ Ten .
jak również w Akcjach Microsoft Jest ładna okazja na wejscie w Sell idealnie szczyt na daną chwile oczywiscie w kanale jest ale na krótkie bardzo ładnie ułożone.
Miedź: Wygląda na trwającą jeszcze fale 5. Trzeba wypatrywać zakończenia i powinno iśc up abcMariusz k pisze:Jeśli chodzi o eSki to planowałem otworzyć w okolicach 47$, ale na razie tam nie dojechaliśmy, eLki sukcesywnie otwieram poniżej 44$ ostatnio i zawsze wychodziłem na plus. Nie widzę na razie jakiegoś poważnego sygnału do wyjścia z tej konsoli.zorek pisze:Co Powiecie o Ropie ? CL WTI
BO ja to widze tak na
SELL na 45.80 TK 44.10
Otwierac/Nie otwierać.
Gra ktoś może na miedzi? Mamy niskie poziomy, myślę że prędzej czy później pójdzie UPno i platyna, też obserwuję, w perspektywie eLek.
Niemal bliźniaczą sytuacje do miedzi mieliśmy wczoraj na Dax-ie:
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Forum zamarło na 4 godziny przed zamknięciem rynków
Zielonych pipsów wszystkim.
Do poniedziałku.

Zielonych pipsów wszystkim.
Do poniedziałku.
The only way is up
- helpfinance
- Stały bywalec
Mpapiez pisze:Do zamknięcia jeszcze 14 minut_Kerad_ pisze:edek M30 podwójny szczyt i po wzrostach, nie mów hop
.
Chociaż osobiście wolałbym osłabienie EUR ze względu na to, że siedze w eskach na eur/cad.
mi się wydaje, że na razie wybije ponad 1.13 a później powrót do spadków
pzdr
Lepiej nie grać niż stracić.