Racja koniec bezcelowej gadki.Jeżdżę Rowerę pisze:Ejj , o co Ci chodzi? Tu DT Fx, na ploty zapraszam na pudelka.TsunamiPL pisze:Gram tylko na swój rachunek.lutek pisze:Tsunami dla jakiego z Zielonym broka pracujecie?
DayTrading: Piątek 25.09.2015
Re: DayTrading: Piątek 25.09.2015
The only way is up
-
- Fanatyk
Pedro priv,pedro pisze:tak daleko mój wzrok nie sięga : ) ... toż to lata świetlne od teraz : )xhDog pisze:W perspektywie wielomiesięcznej wygląda na jeszcze jedną falę up do zrobienia na Dax, a to oznacza nowe rekordowe szczyty
Oil odbija na 46.75
W zasadzie to pisałem do Lutka, są tu osoby ktore ewidentnie non toper się czegoś czepiają. Nie kumam tego.TsunamiPL pisze: Racja koniec bezcelowej gadki.
Na kablu moze być dzisiaj piękne tąpnięcie. Franek zdyskontował Fallen co by nie mieć po co wracać, tam tylko czekać, aż przebiją paroletni opór, ale to wróżby, tymczasem kiwi zaczyna wyglądać ciekawie.
Platyna, taka wizja 
-- Dodano: 25 wrz 2015, 14:20 --
Tak bliżej, to:
albo nic

-- Dodano: 25 wrz 2015, 14:20 --
pedro pisze:tak daleko mój wzrok nie sięga : ) ... toż to lata świetlne od teraz : )xhDog pisze:W perspektywie wielomiesięcznej wygląda na jeszcze jedną falę up do zrobienia na Dax, a to oznacza nowe rekordowe szczyty

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
trailuje longa na daxie od 9651xhDog pisze:pedro pisze:tak daleko mój wzrok nie sięga : ) ... toż to lata świetlne od teraz : )xhDog pisze:W perspektywie wielomiesięcznej wygląda na jeszcze jedną falę up do zrobienia na Dax, a to oznacza nowe rekordowe szczytyTak bliżej, to: albo nic

na ten moment zabezpieczone na +50

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- atlanticos
- Maniak
kangur h1
https://www.tradingview.com/x/0Q3yiTSS/
https://www.tradingview.com/x/0Q3yiTSS/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Uważaj, bo czuje cofke w okolice 9620pedro pisze:
trailuje longa na daxie od 9651celuje w D_R2 (+/- 9870)
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Wczoraj wspomniałem o kawie, to dzisiaj zaczęła rosnąć, szkoda że została mi tylko jedna pozycja
. No i soja się ruszyła do góry.
Wczoraj czytałem opinię jakiegoś amerykańskiego "eksperta" mówił jakoby, obronione 1900 pkt. na S&P miało świadczyć o końcu korekty. Zobaczymy, ja obserwuję.

Wczoraj czytałem opinię jakiegoś amerykańskiego "eksperta" mówił jakoby, obronione 1900 pkt. na S&P miało świadczyć o końcu korekty. Zobaczymy, ja obserwuję.
9703 mam stop, ... przed chwilą tam byli na odległość spreadu, ale nie zdjęlixhDog pisze:Uważaj, bo czuje cofke w okolice 9620pedro pisze:
trailuje longa na daxie od 9651celuje w D_R2 (+/- 9870)

D_R1 poszło z oporu na wsparcie, i dobrze byłoby gdyby h1 zamknęła się nad 9710
Jutro też jest dzień.
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz