DayTrading: Piątek 25.09.2015
Re: DayTrading: Piątek 25.09.2015
W perspektywie wielomiesięcznej wygląda na jeszcze jedną falę up do zrobienia na Dax, a to oznacza nowe rekordowe szczyty
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
tak daleko mój wzrok nie sięga : ) ... toż to lata świetlne od teraz : )xhDog pisze:W perspektywie wielomiesięcznej wygląda na jeszcze jedną falę up do zrobienia na Dax, a to oznacza nowe rekordowe szczyty

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ja już bez pozycji. Czekam spokojnie na GDP. Poza tym jest piątek a statystycznie najgorzej idzie mi w piątki na dożynkach 

The only way is up
Tsunami dolca osłabiaja a Ty bez pozycji Ty i Zielony to ta sama bajka:)))
Przed danymi w piątki nie wchodzę. W zasadzie w ogóle przed danymi nie wchodzę.lutek pisze:Tsunami dolca osłabiaja a Ty bez pozycji Ty i Zielony to ta sama bajka:)))
Tym bardziej jak jestem nieźle zarobiony danego dnia.

The only way is up
Ja tam widze edka na 1.10 po danych
Ni chu chu nie jest wzrostowy.
Ale moge sie mylic lol
Ale moge sie mylic lol
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Prognoza jest bardzo wysoka. Mogą nie sprostać.highend pisze:Ja tam widze edka na 1.10 po danych
Ale moge sie mylic lol
The only way is up
Tsunami dla jakiego z Zielonym broka pracujecie?
Gram tylko na swój rachunek.lutek pisze:Tsunami dla jakiego z Zielonym broka pracujecie?
The only way is up
Ejj , o co Ci chodzi? Tu DT Fx, na ploty zapraszam na pudelka.TsunamiPL pisze:Gram tylko na swój rachunek.lutek pisze:Tsunami dla jakiego z Zielonym broka pracujecie?