DayTrading: Piątek 25.05.2018
Re: DayTrading: Piątek 25.05.2018
i dobrze bo jak nazywa sie dolara smieciem
to zlepek walut z tylu panstw to raczej mega smiec
a przesciganie sie ecb w rozdawanie kasy wybrancom grecji wlochy itd to szkoda komentowac nawet
bo jestesmy w eurolandiii dla wybrancow
to zlepek walut z tylu panstw to raczej mega smiec
a przesciganie sie ecb w rozdawanie kasy wybrancom grecji wlochy itd to szkoda komentowac nawet
bo jestesmy w eurolandiii dla wybrancow
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Bartomierz
- Pasjonat
Właśnie dostałem maila z jakiegoś sklepu o dżinsowych szortach. Jak myślicie warto w to wejść? Ma ktoś jakiś wykres???
BBHMM 

Moje spojrzenie na rynki - jest szansa na umocnienie złotówki i wzrost indeksów:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PipsKong pisze:znowu zniszczą euro ….TsunamiPL pisze:Domknięcie luki na edku na 1.07300 niby jeszcze dalekie, ale....
Przedstawiciele EBC nie wykluczają podkręcenia QE na czerwcowym posiedzeniu...
Nie wyjaśniają w którą stronę...
alre Trump z Kimem sie jednak spotka wiec luka na indexach jak ta lala

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

sWIG80 i mWIG40 - widzę szansę na wzrosty:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sorry Dadas wszedłem na twój link i nie wytrzymałem https://www.youtube.com/watch?v=SwB0ZJbwmpw.Ale track jest niezły 

A czasem KGHM nie będzie ciągnął dalej w dół tego indeksu, bo https://www.bankier.pl/wiadomosc/KGHM-b ... 92236.html - KGHM nie wypłaci dywidendy a to jest spółka wchodząca w skład WIG20 . Dopiero rozkminiam tą całą GPW ale nie wygląda to różowo co tam się dzieje ostatnio... jeszcze ten GetBack...karnak pisze:sWIG80 i mWIG40 - widzę szansę na wzrosty:
Erdogan mówi, żeby kupować lirę = luka w dół na USD/TRY 
co więcej, Korea Płn i Płd spotykają się znowu i zawierają pokój... i z Trumpem ma sie Kim spotkać.
Tymczasem taka znana przepowiednia mówi:
"Wojna wybuchnie na Południu wtedy, kiedy zawarte będą wszystkie traktaty i będzie otrąbiony trwał pokój (…) Potem rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestie. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop! Zadławi się w Gibraltarze ! Wychlupnie do środka Hiszpanii! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą
"
znacie to skąd to jest? ....

co więcej, Korea Płn i Płd spotykają się znowu i zawierają pokój... i z Trumpem ma sie Kim spotkać.
Tymczasem taka znana przepowiednia mówi:
"Wojna wybuchnie na Południu wtedy, kiedy zawarte będą wszystkie traktaty i będzie otrąbiony trwał pokój (…) Potem rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestie. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop! Zadławi się w Gibraltarze ! Wychlupnie do środka Hiszpanii! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą
"
znacie to skąd to jest? ....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
skad dokladnie masz to info? Jakiś link? Mnie to umknelo, a jesli jest prawdziwe i wiarygodne (jesli podkreca to tylko w jenda strone, innej opcji nie ma) to zobaczymy spory ruch umacniajacy euro i dyskontujacy to wydarzenie w najblizszych tygodniach (rynek zakłada taki ruch w sierpniu na obecna chwile), a kilka par z euro wlasnie taki scenariusz zdaje sie wskazywac na wykresachTsunamiPL pisze: Przedstawiciele EBC nie wykluczają podkręcenia QE na czerwcowym posiedzeniu...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- magura2004
- Pasjonat
https://www.bloombergquint.com/onweb/20 ... o-tweak-qeKermit pisze:skad dokladnie masz to info? Jakiś link? Mnie to umknelo, a jesli jest prawdziwe i wiarygodne (jesli podkreca to tylko w jenda strone, innej opcji nie ma) to zobaczymy spory ruch umacniajacy euro i dyskontujacy to wydarzenie w najblizszych tygodniach (rynek zakłada taki ruch w sierpniu na obecna chwile), a kilka par z euro wlasnie taki scenariusz zdaje sie wskazywac na wykresachTsunamiPL pisze: Przedstawiciele EBC nie wykluczają podkręcenia QE na czerwcowym posiedzeniu...