DayTrading: Piątek 25.05.2018
Re: DayTrading: Piątek 25.05.2018
ujek moze spasc dzis jeszcze ze 100 pestek, a na pewno poprawi nowe dno.
zobaczycie że zlecimy z Edkiem dalej niż RODO na dzisiaj przewidziało ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
liczę na dolny kanał, ewentualnie zniesienie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
strasznie kozaczysz od wczorajPipsKong pisze:zobaczycie że zlecimy z Edkiem dalej niż RODO na dzisiaj przewidziało ....
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
bardziej się wygłupiam i mówię co mi się wydaje co będzie .... Jutro będzie Sobotawoj55 pisze:strasznie kozaczysz od wczorajPipsKong pisze:zobaczycie że zlecimy z Edkiem dalej niż RODO na dzisiaj przewidziało ....

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Na dłużej takNieśmiertelny Trader pisze:liczę na dolny kanał, ewentualnie zniesienie.
na dziś 108.60?
-- Dodano: 25 maja 2018, 14:19 --
i BTC.VPipsKong pisze:bardziej się wygłupiam i mówię co mi się wydaje co będzie .... Jutro będzie Sobotawoj55 pisze:strasznie kozaczysz od wczorajPipsKong pisze:zobaczycie że zlecimy z Edkiem dalej niż RODO na dzisiaj przewidziało ....

to teraz moze tak najlepiej sru mocno w dol jeszcze dzisXAB pisze:dax jako cel 1
https://iv.pl/images/84833479578130804509.png
a dalej to normalka zasiegi mamy wiec pozycjonuje eur/dol --lki
ske zgasilem
i usd/pl ski w miare mocno juz
weekend zapowiada sie bardzo przyjemny bo wszystko procz rannej straty na daxie mnie wyszlo![]()
a daxa juz odrobilem nie liczac tych swoch esek to juz na plus

https://iv.pl/images/28379561691404397446.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zobaczymy, coś musiało przebić ten zacny poziom który wstawiałem na eurjpy ale nie sądziłem ze to edek będzie póki co grał pierwsze skrzypceTomasz196407 pisze:Na dłużej takNieśmiertelny Trader pisze:liczę na dolny kanał, ewentualnie zniesienie.
na dziś 108.60?
A to na edku masz jeszcze te L?PipsKong pisze:zobaczycie że zlecimy z Edkiem dalej niż RODO na dzisiaj przewidziało ....
cad i jego potencjalny zasięg. No ale to juz chyba każdy wie
https://charts.mql5.com/18/365/usdcad-h ... rokers.png
mam, ale bardzo małe więc mi rybkaCblondyn pisze:A to na edku masz jeszcze te L?PipsKong pisze:zobaczycie że zlecimy z Edkiem dalej niż RODO na dzisiaj przewidziało ....
więcej miałem na ropie S, ale już opyliłem