Sentyment dalej jest wzrostowy, ale jak wczoraj machnęli ponad 100 pipsów a dzisiaj od dołka nawet drugie tyle to musieli sporo zawrócić tylko trzeba było zmęczyć materiał. Niedźwiedzie przekonać do zamykania a byki do tego że do 1,105 dojedziemy bez przystanków. Zmęczyli zamieszali, wycięli i zabawa trwa dalej. Ja jestem już bez pozycji 2 shorty zamknąłem, ale mam nadzieję że teraz pójdą na szczyty i dalej będę szukał okazji do złapania szczytu.dobryfxplayer pisze:
bo ty widzisz juz spadki tak? czy ja glupoty gadam?
DayTrading: Piątek 24.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 24.04.2015
od czego tak usdjpy odbił, świeca h4 jest jakby pinbaremNowy123 pisze:U J juz jest na poziomach z wczoraj
GJ opory
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

So now that Greece achieved nothing, time to pivot to Russia some moredobryfxplayer pisze:ogolnie to naplywaja dobre wiadomosci na temat grecji. powinno to wzmocnic eurasa.
Grecja to i ta kbankrut i tak trup tylko reanimacja i przedluzane agonia z strachu ze jak Grecja wyjdzie to inne panstwa moga dolaczyc i nic wiecej agonia trwa dalej
Poza stwierdzeniem Draghiego, że ELA dla banków Grecji trwa tak długo, jak będą wypłacalne, to nie znalazłam żadnego pozytywnego konkretu.

- dobryfxplayer
- Maniak 
to jeden juz jestmelpomena pisze:Poza stwierdzeniem Draghiego, że ELA dla banków Grecji trwa tak długo, jak będą wypłacalne, to nie znalazłam żadnego pozytywnego konkretu.

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
melpomena pisze:Poza stwierdzeniem Draghiego, że ELA dla banków Grecji trwa tak długo, jak będą wypłacalne, to nie znalazłam żadnego pozytywnego konkretu.
do poki znowu nie wyjdą Grecy na ulice
 stwierdzajac ze wybrali Syryze a oni i tak nic nie zrobila i sie poddali rezimowi EURoKOLOCHOZU
 stwierdzajac ze wybrali Syryze a oni i tak nic nie zrobila i sie poddali rezimowi EURoKOLOCHOZU   i z przed wyborczych obiecanek nici
  i z przed wyborczych obiecanek nici 
-- Dodano: pt 24-04-2015, 13:01 --
Kolejne doniesienia z Rygi po zakończonym nieformalnym posiedzeniu eurogrupy potwierdzają brak porozumienia. W efekcie kurs EURUSD schodzi do poziomu równowagi, a giełda w Atenach ogranicza wcześniejszy wzrost o połowę. Paradoksalnie to może być ciekawy moment, gdyż katalog złych doniesień może być na dziś już wyczerpany.
chociaż Grecja nie jest głównym motorem napędowym euro
myślę że opór dalej jest w okolicach 1,10
kiedy przed miesiącem było cicho o Grecji, z wyjątkiem wysokich rentowności obligacji to kurs był powodowany przez kontekst drukowania
indeks dolara odgrywa równie znaczącą rolę
wczoraj był na 6-cio dniowych minimach
wiemy że ropa pnie się w górę, dziś jest w konsolidacji
myślę że dobrą taktyką jest analiza wejść na eurusd w oparciu o zachowanie wykresu ropy
info: bliski Wschód, mniej Ukraina Rosja tam już jest spokój, Putin pozwolił się rozwijać

kiedy przed miesiącem było cicho o Grecji, z wyjątkiem wysokich rentowności obligacji to kurs był powodowany przez kontekst drukowania
myślę że dobrą taktyką jest analiza wejść na eurusd w oparciu o zachowanie wykresu ropy
info: bliski Wschód, mniej Ukraina Rosja tam już jest spokój, Putin pozwolił się rozwijać

http://niezalezna.pl/66350-mamy-gest-da ... n-junckera 
hahahaha takie cos tylko w PL na leki na raka nie ma pieniedzy dla ludzi chorych al EURKOLCHOZ to EUROKOLCHOZ
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0222 ... a-cene.htm
rece opadaja
-- Dodano: pt 24-04-2015, 13:23 --
a co jest napędem DRUKOWNIE EURO a brak DRUKU w USA czy po postu slabsze troche dane z USA

hahahaha takie cos tylko w PL na leki na raka nie ma pieniedzy dla ludzi chorych al EURKOLCHOZ to EUROKOLCHOZ
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0222 ... a-cene.htm
rece opadaja
-- Dodano: pt 24-04-2015, 13:23 --
pr7emo pisze:chociaż Grecja nie jest głównym motorem napędowym euro
a co jest napędem DRUKOWNIE EURO a brak DRUKU w USA czy po postu slabsze troche dane z USA
jeszcze przed okresem drukowania wszyscy grali pod przyszłe drukowanie 
drukują i euro traciło

drukują i euro traciło
Na tym wykresie fajnie widać, że po prostu zjazd był zbyt szybki i teraz edek sobie będzie tak podskakiwał. Jak dzisiaj poleci w górkę bez przystanków to może nawet 1,16 osiągnąćatlanticos pisze:o czym ja moge z Toba rozmawiac jak Ty na wykresie ponizej widzisz trend wzrostowy... nie ta ligahighend pisze:Zaba napisze za miesiac, że mamy wzrostowy na edku. O co zakład?
https://www.tradingview.com/x/6FJZwypc/
 Bez rysunku, jakoś instynktownie mam SL-e na 1,175
  Bez rysunku, jakoś instynktownie mam SL-e na 1,175   co bym nie musiał zajmować się jeszcze przestawianiem
 co bym nie musiał zajmować się jeszcze przestawianiem