DayTrading: Piątek 23.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 23.08.2013
Zwroccie tez uwage nad sila europy nad grubasami. Ostatnio rynek zachowuje sie tak jakby index usd w ogole nie istnial - byl autonomiczny, bez wplywu na gospodarke gbp - eur. To kolejny argument przemawiajacy nad umocnieniem euro lub jena.
atlanticos pisze:a ja myślę że jak zaczniecie patrzeć na wykres edka uważniej to zobaczycie nie tylko klin na H4 ale tez na dolnej bandzie tego klina kończonego właśnie orgr'a na m30, h1... ale to moje skromne zdanie.... wczoraj zasięg pokazywałem... dziś nadal 70% gra pod spadki... czuję rzeź
edit: kiwi w pobliżu dolnej bandy kanału h4
skąd bierzesz te 70% na S
na fxbook jest 52% w S
zulu 53% w S
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- atlanticos
- Maniak
zerknij na ankiete dzisiejszą wyżej.... tu też masz http://fxtrade.oanda.co.uk/?&stop-geo-i ... anda.co.uk ale to bardziej jako ciekawostka...jen-yy pisze:atlanticos pisze:a ja myślę że jak zaczniecie patrzeć na wykres edka uważniej to zobaczycie nie tylko klin na H4 ale tez na dolnej bandzie tego klina kończonego właśnie orgr'a na m30, h1... ale to moje skromne zdanie.... wczoraj zasięg pokazywałem... dziś nadal 70% gra pod spadki... czuję rzeź
na fxbook jest 52% w S
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
http://fxtrade.oanda.co.uk/analysis/ope ... ion-ratiosjen-yy pisze:atlanticos pisze:a ja myślę że jak zaczniecie patrzeć na wykres edka uważniej to zobaczycie nie tylko klin na H4 ale tez na dolnej bandzie tego klina kończonego właśnie orgr'a na m30, h1... ale to moje skromne zdanie.... wczoraj zasięg pokazywałem... dziś nadal 70% gra pod spadki... czuję rzeź
na fxbook jest 52% w S
zulu 53% w S
- zastapmnie
- Pasjonat
mnie natomiast od dwóch najmniej dni zadziwia USD CAD - właściwie bez korekty, wprawdzie mozolnie, ale jednak do góry; zrobił jakiegoś mini pinbara na h1, tylko wygląda na to, że i jego zaneguje...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
EUR/CAD pcha go do góryzastapmnie pisze:mnie natomiast od dwóch najmniej dni zadziwia USD CAD - właściwie bez korekty, wprawdzie mozolnie, ale jednak do góry; zrobił jakiegoś mini pinbara na h1, tylko wygląda na to, że i jego zaneguje...
ta para będzie miała dopiero potencjał do wzrostów
Ostatnio zmieniony 23 sie 2013, 11:00 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
mnie tam nie zadziwia... L pracuje od kilku dnizastapmnie pisze:mnie natomiast od dwóch najmniej dni zadziwia USD CAD - właściwie bez korekty, wprawdzie mozolnie, ale jednak do góry; zrobił jakiegoś mini pinbara na h1, tylko wygląda na to, że i jego zaneguje...

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p610002
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ktos gra na DAX bo chyba nie ma kierunku kreci sie przy 8400
chciwość jest dobra
S na 13400 13414 jak tylko dojada tam z ORGR na 1 h
ujek fałszywie wybił dołem poniżej 98.83 i szybko powrócił nad wsparcie.
Pozdro dla moda
Pozdro dla moda
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"