brak korelacji edek/Sp500Butterfly pisze:SP500 zaliczyło mocne wsparcie jeśli ono pęknie to poleci i edek.
według mnie edek rozpoczyna falę 3
73% na edku kisi S, więc przewiozą towarzystwo jak rudą dziwkę
brak korelacji edek/Sp500Butterfly pisze:SP500 zaliczyło mocne wsparcie jeśli ono pęknie to poleci i edek.
Bemowo1 pisze:brak korelacji edek/Sp500Butterfly pisze:SP500 zaliczyło mocne wsparcie jeśli ono pęknie to poleci i edek.
według mnie edek rozpoczyna falę 3!
ostro graszBemowo1 pisze:brak korelacji edek/Sp500Butterfly pisze:SP500 zaliczyło mocne wsparcie jeśli ono pęknie to poleci i edek.
Bemowo1 pisze:brak korelacji edek/Sp500Butterfly pisze:SP500 zaliczyło mocne wsparcie jeśli ono pęknie to poleci i edek.
ja nie, automat już to za mnie robiatlanticos pisze:
ostro graszna 5 jeszcze bym przytaknął może ale 3?
![]()
![]()
![]()
świeczki to pic na wodę...mogą być potwierdzeniem, a nie głównym powodem zawierania pozycji... choćby nie wiem jaka świeca była to na oporze w L nie wejdę i podobnie z wejściem w S na wsparciu... kto tak robi?... a co do znaczenia danych to rynek nieruchomości jest w każdej gospodarce kluczowy, ale to moja opinia oczywiście... każdy ma inny punkt widzeniazastapmnie pisze:patrząc na świeczki dzienne i tygodniowe, to trudno szukać tu esek;
dane dzisiaj mało ważne, więc i ich wymowa może mieć znaczenie słabe dla rynków;
póki do wrześniowego posiedzenia fedu daleko, mogą rosnąć, moim skromnym zdaniem, nawet powyżej 1,37...
ale nie zapominajmy, że szykuje się 5 tydzień z rzędu z zamknięciem powyżej poprzedniego, choć ten wyglądem może przypominać równie dobrze wisielca, co młotka...