DayTrading: Piątek 21.11.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.11.2014
Kazda L na sp500 zarobi
wystaczy SL ustawic na zero i czekac.
-- Dodano: 21 lis 2014, 14:01 --
Ropa kazdy dolek na L
Bedzie info o zmniejszeniu wydobycia.
Pisalem juz ze ropa bedzie rosla
Ropa kazdy dolek na L
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Re: SP500
Zdecydowanie czytelniej.karnak pisze:U mnie to wygląda tak:

laranja pisze:Na kontraktach mam właśnie górne ograniczenie kanału wzrostowego. Może sell the news?
Normalnie to bym tutaj brał S, ale jak to zwykle bywa znowu sprawa nie jest "oczywista" (cięcie stóp), więc pewnie lepiej nie kombinować. Jeśli wyjdą górą z tego kanału, to może on stanowić wsparcie.
ja juz 4 mam dzis 2 dobrane 2063 - 67 jeszcze se pokusze na 2070 o S
2 na dax z 9680 jeszcze 9715 9700 po jezdzie w gore na z L na 9600 Chnskiego ciecia nie dalo sie przewidziec bo bym zamkna przy 9680 a tak to czekam na DAx na retest przynajmnej do 9600 okolic wraz za graniem na domykanie luki na SP500 dzisiejszej czy to dzis czy nastepnym tygodniu
co do EUR USD 1 20 -1 22 jak sie nic nie zmieni z deflacja i dzialanami MArio realne
Ta sztuka mogła się jednak nie udać gdyż dzisiejsze wystąpienie Mario Draghiego było bardzo gołębie. Szef EBC na Europejskim Kongresie Bankowym we Frankfurcie powiedział, że „zrobimy wszystko, co musimy, by podnieść inflacje oraz oczekiwania inflacyjne jak szybko jest możliwe”. Przewodniczący władz monetarnych także stwierdził, że jeżeli obecne działania nie przyniosą rezultatu (ryzyko niższej inflacji będzie się zwiększać w długim terminie), „wtedy zwiększymy presję i rozszerzymy kanały, przez które interweniujemy, dostosowując rozmiar, tempo i skład naszych zakupów”.
Powyższe sugestie można nawet zrozumieć w taki sposób, że „na stole” jest nie tylko QE, które może zwiększyć bilans banku centralnego o bilion euro, ale gdyby powyższe luzowanie ilościowe nie przynosiło efektu, to EBC jest gotowy nawet na więcej. Interesujące był także fakt, że Draghi w stosunkowo bezpośredni sposób odniósł się do kursu walutowego przywołując przykłady spadku dolara czy jena, gdy instytucje odpowiedzialne za te dewizy uruchamiały programy skupu aktywów. Komentarze szefa EBC sprowadziły przed południem EUR/USD poniżej poziomu 1.2450 i obecnie będzie bardzo trudno „pozbierać się” europejskiej walucie po tak silnej interwencji.
A później ślizganie po górnej bandzie - nie zakładam poważniejszej korekty po takim mocnym ruchu.laranja pisze:Zdecydowanie czytelniej.karnak pisze:U mnie to wygląda tak:I pewnie masz rację, że powinno się uwzględniać najwyższe szczyty, a nie tak, jak ja to zrobiłem. W każdym bądź razie na chwilę obecną wychodzi, że max to ~2080.

Zresztą co przewidywać -nadal L(brane z sensem wcześniej co pokazywałem) aż nie padnie wsparcie i tyle.

zycze powodzena w branu L na takej luce przy taki wykupieniu itdhighend pisze:Kazda L na sp500 zarobi
Ropa kazdy dolek na L

KABEL lepiej kukn jak wyjda nad 15700

Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 14:23 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego nasze banki takie słabe?
Edek elliot według mnie... rozpoczęta trzecia fala [3] z ostatnie wyższej V. Cel na 1.2200 przy [3] 2.618 od fali [1]. Jak ktoś chce mogę wrzucić większą interpretacje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2014, 14:30 przez As7, łącznie zmieniany 1 raz.
zdecydowne lepiej graja chlopaki z londynu na kablu na DT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale dane dla cada mocne .. niezle
zagrane na dane USD CAD ale pytanie ma ktos luke na m5 pod te dane ??? u brokera swojego jak ja ??