hmmmm brzmi ciekawie ..... dowolny dowolny instrument można tak stworzyć ???xhDog pisze:
Znalazłem jeszcze taki wynalazek do zabawy: https://www.ifcmarkets.com pod regulacjami Cypru i Brytyjskich wysp dziewiczych do wyboru![]()
Dlaczego do zabawy? Na ichniejszej platformie, możesz sobie tworzyć swoje instrumenty i na nich handlować. Możesz sobie stworzyć np. Ropa/Zloto, Zloto/Dax, SP500/NZD, AUD/Dax itp.
Tak, np. wygląda Dax/Sp500: i Dax/USOil:
DayTrading: Piątek 20.07.2018
Re: DayTrading: Piątek 20.07.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
Ja nie muszę swojego brokera zmieniać.
Brokerom ESMA sugeruje, żeby się oddziałami w AU nie reklamowali, więc trzeba się pytać samemu.
Brokerom ESMA sugeruje, żeby się oddziałami w AU nie reklamowali, więc trzeba się pytać samemu.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Sam wybierasz element bazowy i kwotowany z listy dostępnych więc pewnie tak, ale nie próbowałem tworzyć wszystkich możliwych kombinacjiPipsKong pisze:(...)
hmmmm brzmi ciekawie ..... dowolny dowolny instrument można tak stworzyć ???

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
ja pitolęxhDog pisze:Sam wybierasz element bazowy i kwotowany z listy dostępnych więc pewnie tak, ale nie próbowałem tworzyć wszystkich możliwych kombinacjiPipsKong pisze:(...)
hmmmm brzmi ciekawie ..... dowolny dowolny instrument można tak stworzyć ???

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fx-technik
- Fanatyk
Tam można tworzyć nie tylko własne pary, ale także "pary" multiinstrumentalne.
Całe orkiestry.
Całe orkiestry.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
edek
jakos mam wrazenie ze juz po robocie
zostawia nam edka na weekend nad 1,17 bysmy mieli nad czym glowkowac czy to juz tyle mocy czy pojdzie w gore
szkoda czasu
udanego week.
ja ske mam z gory narazie
elke na usd/pl mam mocna z 3,6838 bo tez skracalem
poustawialem kup i tyle na dzis
jakos mam wrazenie ze juz po robocie
zostawia nam edka na weekend nad 1,17 bysmy mieli nad czym glowkowac czy to juz tyle mocy czy pojdzie w gore
szkoda czasu
udanego week.
ja ske mam z gory narazie
elke na usd/pl mam mocna z 3,6838 bo tez skracalem
poustawialem kup i tyle na dzis

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dolar nie wyglada jakby mial sie korekcic. Wrecz przeciwnie. Wyglada na to ze w poniedzialek czeka nas kontynuacja dzisiejszych spadkow na dolarze.
Ja tam zmieniam sie na miśka
nie wiem jak wy 
Ja tam zmieniam sie na miśka

na g/j ma ktoś patent
u mnie to tak szare komórki rozpracowały
( ale jest ich nie wiele, więc gwarancji nie daje
)

u mnie to tak szare komórki rozpracowały

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
EU H4 trójkąt lub RGR 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
xhDog pisze:Dukascopy Swiss - Szwajcaria, lewar 1:200, platformy jforex i za chwile mt4, niskie spready, ochrona kapitału do 100tyś CHF, minimalna wpłata 1tyś usd, https://www.dukascopy.comŚwieżak44 pisze:Ale są oznaki, że niedługo może przejdę do realu i potrzebuję niski spread, dużą dzwignię i pewnego brokera. Czy tak wiele wymagam?Tolmon_Nika pisze:"Świeżak44"
Grasz na demo Ciebie nie dotyczy ta zmiana , zostanie tak jak było 1:100/200
w czym masz problem ?
IC Markets - Australia, lewar 1:500, platformy mt4, mt5, cTrader, niskie spready, brak ochrony kapitału, minimalna wpłata 200usd, https://www.icmarkets.com/en/
Znalazłem jeszcze taki wynalazek do zabawy: https://www.ifcmarkets.com pod regulacjami Cypru i Brytyjskich wysp dziewiczych do wyboru![]()
Dlaczego do zabawy? Na ichniejszej platformie, możesz sobie tworzyć swoje instrumenty i na nich handlować. Możesz sobie stworzyć np. Ropa/Zloto, Zloto/Dax, SP500/NZD, AUD/Dax itp.
Tak, np. wygląda Dax/Sp500: i Dax/USOil:

The only way is up