kawa mozg tuli tuli.jpg

Umiem nawet 3:1 co nie zmienia faktu ze nie lubie grac w warunkach ktore sa obecnie na rynku czyli niepewnosc.fx-technik pisze:@Kusus,
Nie umiesz choćby na Edku znaleźć sobie tradu 2:1???
Jaka niepewność?Kusus pisze:Umiem nawet 3:1 co nie zmienia faktu ze nie lubie grac w warunkach ktore sa obecnie na rynku czyli niepewnosc.fx-technik pisze:@Kusus,
W twoich warunkach, twoim systemem i na m1 moze i jest long.fx-technik pisze:Jaka niepewność?Kusus pisze:Umiem nawet 3:1 co nie zmienia faktu ze nie lubie grac w warunkach ktore sa obecnie na rynku czyli niepewnosc.fx-technik pisze:@Kusus,
Long jest na Edku.
Czekamy na coś takiegofx-technik pisze:A potem się wkurzasz, że ci 4/5 zysku zjadło.
Dadas blagam Cie. Nie badzmy dziecmi, wkurzylem sie ale to forex i tak bywa, jestem na rynku od 6 lat i dlugo dostawalem wpierdol zanim doszedlem do regularnosci. Przestan mnie uczyc jak mamy sie szanowac. To ze twoj system jest spoko to nie znaczy ze jak ktos robi to inaczej to jest pizdą i nic nie potrafi i jego system jest do bani. Nie wszystko co nie jest toba jest beznadziejne przyjmij to w koncu. Nie musze robic tak jak ty bo stworzylem sobie swoj wlasny schemat i dziala. To ze czasem dostane po lapach to no cóż - ty masz same zyskowne pozycje? Poza tym wywalilo mnie na + wiec nie wiem w czym problem. Zdarza sie. Chodzi przeciez o to zeby miesiac byl na +.fx-technik pisze:A potem się wkurzasz, że ci 4/5 zysku zjadło.
Przecież drobnica i tak nie ma wpływu na rynek. Tu chodzi o to żeby więcej kasy wpływało na fx. Przykładowo mam 50k na koncie i obracam jednym lotem, zmiana dźwigni na 1:33 nic mi nie zmienia, bo nadal stać mnie na transakcje i zarabianie. Zapewne też chodzi o to żeby drobnica z kilkuset złotowym depozytem nie popadała w długi, bo to zwykle hazardziści, a ludzie z zasobniejszym portfelem po prostu deponowali więcej. Szkoda mi tylko ropy 1:10 i złota..rybik pisze:No koledzy 90%.
Nareszcie przestaniecie przegrywać.
Skończy się hazard , uśrednianie bo,bo braknie kasy.
Tylko co z płynnością np. na dax.
A ja nic takiego nie napisałem.Kusus pisze:Dadas blagam Cie. Nie badzmy dziecmi, wkurzylem sie ale to forex i tak bywa, jestem na rynku od 6 lat i dlugo dostawalem wpierdol zanim doszedlem do regularnosci. Przestan mnie uczyc jak mamy sie szanowac. To ze twoj system jest spoko to nie znaczy ze jak ktos robi to inaczej to jest pizdą i nic nie potrafi i jego system jest do bani. Nie wszystko co nie jest toba jest beznadziejne przyjmij to w koncu. Nie musze robic tak jak ty bo stworzylem sobie swoj wlasny schemat i dziala. To ze czasem dostane po lapach to no cóż - ty masz same zyskowne pozycje? Poza tym wywalilo mnie na + wiec nie wiem w czym problem. Zdarza sie. Chodzi przeciez o to zeby miesiac byl na +.fx-technik pisze:A potem się wkurzasz, że ci 4/5 zysku zjadło.
Ależ niefx-technik pisze:A ja nic takiego nie napisałem.Kusus pisze:Dadas blagam Cie. Nie badzmy dziecmi, wkurzylem sie ale to forex i tak bywa, jestem na rynku od 6 lat i dlugo dostawalem wpierdol zanim doszedlem do regularnosci. Przestan mnie uczyc jak mamy sie szanowac. To ze twoj system jest spoko to nie znaczy ze jak ktos robi to inaczej to jest pizdą i nic nie potrafi i jego system jest do bani. Nie wszystko co nie jest toba jest beznadziejne przyjmij to w koncu. Nie musze robic tak jak ty bo stworzylem sobie swoj wlasny schemat i dziala. To ze czasem dostane po lapach to no cóż - ty masz same zyskowne pozycje? Poza tym wywalilo mnie na + wiec nie wiem w czym problem. Zdarza sie. Chodzi przeciez o to zeby miesiac byl na +.fx-technik pisze:A potem się wkurzasz, że ci 4/5 zysku zjadło.
Cużeś taki nerwowy miś?