DayTrading: Piątek 20.07.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 lip 2018, 00:00

Wzrost
1
14%
Bez zmian
3
43%
Spadek
3
43%

Liczba głosów: 7

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 20.07.2018

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

kawa mozg tuli tuli.jpg
:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

fx-technik pisze:@Kusus,
Nie umiesz choćby na Edku znaleźć sobie tradu 2:1???
Umiem nawet 3:1 co nie zmienia faktu ze nie lubie grac w warunkach ktore sa obecnie na rynku czyli niepewnosc.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Kusus pisze:
Umiem nawet 3:1 co nie zmienia faktu ze nie lubie grac w warunkach ktore sa obecnie na rynku czyli niepewnosc.
Jaka niepewność?
Long jest na Edku.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

fx-technik pisze:
Kusus pisze:
Jaka niepewność?
Long jest na Edku.
W twoich warunkach, twoim systemem i na m1 moze i jest long.

Ale moj system i moj TF mowia mi co innego. Ja nie gram kilkuminotowych trejdow tylko wchodze na przynajmniej kilkanascie godzin.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

A potem się wkurzasz, że ci 4/5 zysku zjadło.
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

fx-technik pisze:A potem się wkurzasz, że ci 4/5 zysku zjadło.
Czekamy na coś takiego :D
pobutka.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Dadas blagam Cie. Nie badzmy dziecmi, wkurzylem sie ale to forex i tak bywa, jestem na rynku od 6 lat i dlugo dostawalem wpierdol zanim doszedlem do regularnosci. Przestan mnie uczyc jak mamy sie szanowac. To ze twoj system jest spoko to nie znaczy ze jak ktos robi to inaczej to jest pizdą i nic nie potrafi i jego system jest do bani. Nie wszystko co nie jest toba jest beznadziejne przyjmij to w koncu. Nie musze robic tak jak ty bo stworzylem sobie swoj wlasny schemat i dziala. To ze czasem dostane po lapach to no cóż - ty masz same zyskowne pozycje? Poza tym wywalilo mnie na + wiec nie wiem w czym problem. Zdarza sie. Chodzi przeciez o to zeby miesiac byl na +.

Awatar użytkownika
blesS
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: blesS »

rybik pisze:No koledzy 90%.
Nareszcie przestaniecie przegrywać.
Skończy się hazard , uśrednianie bo,bo braknie kasy.
Tylko co z płynnością np. na dax.
Przecież drobnica i tak nie ma wpływu na rynek. Tu chodzi o to żeby więcej kasy wpływało na fx. Przykładowo mam 50k na koncie i obracam jednym lotem, zmiana dźwigni na 1:33 nic mi nie zmienia, bo nadal stać mnie na transakcje i zarabianie. Zapewne też chodzi o to żeby drobnica z kilkuset złotowym depozytem nie popadała w długi, bo to zwykle hazardziści, a ludzie z zasobniejszym portfelem po prostu deponowali więcej. Szkoda mi tylko ropy 1:10 i złota..

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Kusus pisze:
Dadas blagam Cie. Nie badzmy dziecmi, wkurzylem sie ale to forex i tak bywa, jestem na rynku od 6 lat i dlugo dostawalem wpierdol zanim doszedlem do regularnosci. Przestan mnie uczyc jak mamy sie szanowac. To ze twoj system jest spoko to nie znaczy ze jak ktos robi to inaczej to jest pizdą i nic nie potrafi i jego system jest do bani. Nie wszystko co nie jest toba jest beznadziejne przyjmij to w koncu. Nie musze robic tak jak ty bo stworzylem sobie swoj wlasny schemat i dziala. To ze czasem dostane po lapach to no cóż - ty masz same zyskowne pozycje? Poza tym wywalilo mnie na + wiec nie wiem w czym problem. Zdarza sie. Chodzi przeciez o to zeby miesiac byl na +.
A ja nic takiego nie napisałem.
Cużeś taki nerwowy miś?
Czytałem wczoraj wasze teksty, jak Edek odbił.
Piszę już od paru dni, że z tym wieszczeniem wodosopadów na Edku, to przesadzacie.
Ostatnio zmieniony 20 lip 2018, 11:25 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

fx-technik pisze:
Kusus pisze:
A ja nic takiego nie napisałem.
Cużeś taki nerwowy miś?
Ależ nie :) napisalem to bo probujesz mnie czegos nauczyc i udowodnic w kazdym poscie :)

Ja jestem poza rynkiem poki co.

Zablokowany