jeśli nie zbankrutujesz przez najbliższe 4 miesiące to powiem że jesteś kozakblacha pisze:Link do konta poniżej można sprawdzić po co zgadywać.lukpiasek pisze:@blacha od 2012 są spadki to że ty widzisz wzrosty na h1 h4 (od kilku ładnych dni) a na tygodniuwym można myśleć o bocznym to o niczym jeszcze nie świadczy a ty sie jarasz jakbyś 50zł na ulicy znalazłpewnie całe konto już w eLkach masz więc za kilka dni pewnie ucichniesz na forum gdyby się trend odwrócił
DayTrading: Piątek 20.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 20.06.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Dobry wszystkim po dłuższej nieobecności.Nowy123 pisze:kiwiw w koncu ruszyl moze ta v wykonczyli juz
a G J 174 20 30 dla Miskow S
Kiwi raczej up
https://www.tradingview.com/e/AOryZBuh/
Pieniądz robi pieniądz.
Co z tym złotem? Jakaś korekta dzisiaj możliwa? Poziomy?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
- kk.dreamer
- Pasjonat

widze to podobnie. Siema wszystkim. Ubiegłeś mnieoloxolo pisze:Dobry wszystkim po dłuższej nieobecności.Nowy123 pisze:kiwiw w koncu ruszyl moze ta v wykonczyli juz
Kiwi raczej up
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
1,3 wsparcie - opory 1,36 i 1,39emlem pisze:Co z tym złotem? Jakaś korekta dzisiaj możliwa? Poziomy?
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Witam, czyżby rzeźnik wyczerpał moc wzrostową i czas trochę odetchnąć?
jesli to 5 teraz t ow dol jedziemoloxolo pisze:Dobry wszystkim po dłuższej nieobecności.Nowy123 pisze:kiwiw w koncu ruszyl moze ta v wykonczyli juz
Kiwi raczej up
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
simon000111
- Pasjonat

Co z edkiem będzie powrót w dół ?
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Prześledź sobie wpłaty itp.. te xxxxxxxxxxxxx% wynika z tego, że MyFxbook liczy kapitał początkowy jako 0 lub blisko zera nie uwzględniając jak się domyślam bonusu który był kapitałem startowym.lukpiasek pisze:jeśli nie zbankrutujesz przez najbliższe 4 miesiące to powiem że jesteś kozakblacha pisze:Link do konta poniżej można sprawdzić po co zgadywać.lukpiasek pisze:@blacha od 2012 są spadki to że ty widzisz wzrosty na h1 h4 (od kilku ładnych dni) a na tygodniuwym można myśleć o bocznym to o niczym jeszcze nie świadczy a ty sie jarasz jakbyś 50zł na ulicy znalazłpewnie całe konto już w eLkach masz więc za kilka dni pewnie ucichniesz na forum gdyby się trend odwrócił