DayTrading: Piątek 19.02.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 19.02.2016
santo, wyczyśćmy wykres:
Nic nie wiesz?
Domagasz się wyjaśnień dlaczego?
A reszta "nic nie rozumie z Dadasa wykresów".
I nie ma się co dziwić, bo jak może ktoś rozumieć, skoro nie umie czytać czystego wykresu?
Wchodzisz w L dokładnie na zamknięciu wskazanej świecy. A, jeżeli tam komuś za wcześnie, to tu: Wiesz dokładnie tyle samo, co z tymi wszystkimi liniami i harmonikami:
że cena może zawsze zrobić 3 rzeczy: konsola, up, down - innej opcji nie ma.
Bazujesz jedynie na powtarzalności struktury, która nota bene pokazuje Popyt.
I co teraz?Nic nie wiesz?
Domagasz się wyjaśnień dlaczego?
A reszta "nic nie rozumie z Dadasa wykresów".
I nie ma się co dziwić, bo jak może ktoś rozumieć, skoro nie umie czytać czystego wykresu?
Wchodzisz w L dokładnie na zamknięciu wskazanej świecy. A, jeżeli tam komuś za wcześnie, to tu: Wiesz dokładnie tyle samo, co z tymi wszystkimi liniami i harmonikami:
że cena może zawsze zrobić 3 rzeczy: konsola, up, down - innej opcji nie ma.
Bazujesz jedynie na powtarzalności struktury, która nota bene pokazuje Popyt.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, 14:08 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Cześć Tomek ,pewnie że się przydało
teraz będę obserwował co zrobią z trójkątem 

Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, 15:09 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
Zaraz Ci coś wrzuce,MERLIN pisze:Cześć Paweł ,pewnie że się przydałoteraz będę obserwował co zrobią z trójkątem

tylko nie wiem co za Paweł ?
dadas 100 % racji . FX to platforma wymiany pieniędzy , a nie rynek stworzony do spekulacji . To co my robimy to zakłady CFD i nie jest to połączone z rynkiem kasowym . Co do " manipulatorów " na FX - chyba łatwiej jest zmanipulować LIBOR , stworzyć bańkę na wymyślonych przez siebie derywatach i sprzedać naiwniakom z ulicy - niż zawracać bilionowy rynek . Bankom centralny to ciężko czasami idzie . Kiedy zaczyna być drogo - tanio , kiedy cena przebija jakąś średnią . Większość zaczyna iść z ceną , a należy szukać odwrotu .
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Dadas kręcisz się w kółko i szukasz od tamtego roku widzę...i zapomniałeś ... przez pare lat trułeś że na pierwszą wybijającą trzeba..... wiesz mi mam chyba wszystkie twoje wątki przeczytane. zobacz tu nic nie wiesz na wykresie nr 1 na złą świecę założyłeś a tam było trzeba bo to świeca MOMO czyste PA..... tam gdzie ty juz cenę gonisz i to bez korekty ...
rzucasz swój nóż
rzucasz swój nóż
Nauka nauka nauka....... 

Miało być TomekTomasz196407 pisze:Zaraz Ci coś wrzuce,MERLIN pisze:Cześć Paweł ,pewnie że się przydałoteraz będę obserwował co zrobią z trójkątem
![]()

-
- Fanatyk
OK,MERLIN pisze:Miało być TomekTomasz196407 pisze:Zaraz Ci coś wrzuce,MERLIN pisze:Cześć Paweł ,pewnie że się przydałoteraz będę obserwował co zrobią z trójkątem
![]()

troszku poczekaj,
jesteś za sell?
Tomek w 50 % na S jestem nastawiony 

- pl-samurai
- Pasjonat
Kurs EUR/USD na otwarciu z mega luka w dol? 

Powinni wrocic do gory. Duzo czasupl-samurai pisze:Kurs EUR/USD na otwarciu z mega luka w dol?

-- Dodano: 21 lut 2016, 19:05 --
Edek lufa w dol 50 pips a kabel chyba ponad 100. Teraz powinni wracac po wyznaczeniu minimum.