Świeżak44 pisze:Na Edku cyganią na spadki, ale tego typu trójkąty oparte o główną linię wzrostów sa wybitnie prowzrostowe. Trzeba obserwować to niebieskie wsparcie i cały ten trójkąt.

Świeżak44 pisze:Na Edku cyganią na spadki, ale tego typu trójkąty oparte o główną linię wzrostów sa wybitnie prowzrostowe. Trzeba obserwować to niebieskie wsparcie i cały ten trójkąt.
Przecież właśnie odbili się od górnej krawędzi tego wielkiego "historycznego" trójkąta. Ta historia zadziałała.Bemowo1 pisze:Zastanawiasz się nad historią, która nie ma znaczenia. Co z tego, że wrócili do trójkąta... w jego skrajnej części?Świeżak44 pisze:Jak w czarnej dupie? Rozkminaim WIG20. Według tego wychodzi że teraz w dół pojadą.. Co w tym złego, że patrze na geometrię na dużych interwałach? Górę trójkąta właśnie przetestowali, przelecieli przez 2360 to teraz dół. O co Ci chodzi?? Dziś zarobiłem +10k na jednym koncie mając bardzo mąło czasu na grę. Jutro może być +20k
Gdybyś stawiał fibo na wysokich interwałach, to zapewniam Ciebie, że byłoby to mądrzejsze , ale Ty pewnie nawet nie znasz wartości poszczególnych poziomów.
doprowadź swoje wykresy do stanu czytelności bo nic na nich nie widać... milion kresek to wiadomo że któraś z nich na pewno zadziała - żadna sztukaŚwieżak44 pisze:Przecież właśnie odbili się od górnej krawędzi tego wielkiego "historycznego" trójkąta. Ta historia zadziałała.Bemowo1 pisze:Zastanawiasz się nad historią, która nie ma znaczenia. Co z tego, że wrócili do trójkąta... w jego skrajnej części?Świeżak44 pisze:Jak w czarnej dupie? Rozkminaim WIG20. Według tego wychodzi że teraz w dół pojadą.. Co w tym złego, że patrze na geometrię na dużych interwałach? Górę trójkąta właśnie przetestowali, przelecieli przez 2360 to teraz dół. O co Ci chodzi?? Dziś zarobiłem +10k na jednym koncie mając bardzo mąło czasu na grę. Jutro może być +20k
Gdybyś stawiał fibo na wysokich interwałach, to zapewniam Ciebie, że byłoby to mądrzejsze , ale Ty pewnie nawet nie znasz wartości poszczególnych poziomów.
PS. Postaw fibo po swojemu. Zobaczmy.
-- Dodano: 18 sie 2017, 01:47 --
Chuj, nie pisze tu więcej..
jak mnie synek do komputera dopuści......nowy joker pisze:Bemowo można prosić o Analizę kangura ?? Wiem że wrzucałes parę dni temu ?
Dzięki wielkieBemowo1 pisze:jak mnie synek do komputera dopuści......nowy joker pisze:Bemowo można prosić o Analizę kangura ?? Wiem że wrzucałes parę dni temu ?
W nocy był test TL kanału spadkowego. Na ten moment z tel nie wiele widzę
-- Dodano: 18 sie 2017, 08:31 --
Ruch wzrostowi został skorumpowany aż o 50%