Spoko luzik....ten kto pakuje kasę w kurs o którym nie ma pojęcia wcześniej czy później zostaje czyimś sponsorem. Ja rżnę E/U i na to poświęcam najwięcej czasu ale to info od tygrysa było w dobrym czasie i w dobrym miejscu dlatego kto mądry to złapał orła. Nawiasem mówiąc pozdrawiam elkowiczów z E/UMaciejWLKP pisze:Na forum można wejść czasem i sobie popatrzeć i poczytać, ale jeśli ktoś coś "widzi" a ja tego nie widzę i mamy różne punkty widzenia gdzie pójdzie cena to ja wybieram swój wariant, zawsze. Panoptic- nie wmawiaj mi bo nie napisałem nigdzie że zawsze mam racje bo też się mylę, przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Oczywiście to wasza kasa, ale mnie takie coś dziwi... Peace
DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
-
- Pasjonat
EUR/AUD H4
S 1.4445
TP 1.435
SL 1.4470
Mysle ze argumenty zostaly juz przedstawione
-- Dodano: 18 lip 2014, 08:49 --
Zastanawiam sie nad L z waskim stopem na USD/CAD.
Jak dane beda rownie patologiczne co tydzien temu to znowu bedzie mozna latwe 50 pips wyhaczyć.
S 1.4445
TP 1.435
SL 1.4470

Jak dane beda rownie patologiczne co tydzien temu to znowu bedzie mozna latwe 50 pips wyhaczyć.
DAX - reakcja słaba...jak takie wydarzenia (samolot, Gaza) nie powodują większej wyprzedaży, to rynek jest mega silny. Ja dalej z nastawieniem na S, wczoraj zamknięte pozycje przy 9690 i poszukam dzisiaj w okolicach 9750.
Wg Mnie będą jednak wyrzucać akcje przed weekendem.
SP - szukamy S w okolicy 38% Fibo - 1955, SL 1960m wsparcie na EMA 200 (dzisiaj padnie wg Mnie)
Wg Mnie będą jednak wyrzucać akcje przed weekendem.
SP - szukamy S w okolicy 38% Fibo - 1955, SL 1960m wsparcie na EMA 200 (dzisiaj padnie wg Mnie)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Seryjny wyśle to do broka może mają wolny etat....wypłatę dostaniesz na depoSeryjny Morderca pisze:EUR/AUD H4
S 1.4445
TP 1.435
SL 1.4470

-
- Pasjonat
Nie bardzo rozumiem...Panoptic pisze:Seryjny wyśle to do broka może mają wolny etat....wypłatę dostaniesz na depoSeryjny Morderca pisze:EUR/AUD H4
S 1.4445
TP 1.435
SL 1.4470
DAX - strefa wsparcia 9690-9670 już trzeci raz zadziałała...po raz ostani chyba...
Fajnie by wyglądał RGR przy prawym R w okolicach 9780
Fajnie by wyglądał RGR przy prawym R w okolicach 9780
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co tu rozumieć....jak masz rację masz kasęSeryjny Morderca pisze:Nie bardzo rozumiem...Panoptic pisze:Seryjny wyśle to do broka może mają wolny etat....wypłatę dostaniesz na depoSeryjny Morderca pisze:EUR/AUD H4
S 1.4445
TP 1.435
SL 1.4470
Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014
Te pozdrowienia to ironia?Panoptic pisze:Spoko luzik....ten kto pakuje kasę w kurs o którym nie ma pojęcia wcześniej czy później zostaje czyimś sponsorem. Ja rżnę E/U i na to poświęcam najwięcej czasu ale to info od tygrysa było w dobrym czasie i w dobrym miejscu dlatego kto mądry to złapał orła. Nawiasem mówiąc pozdrawiam elkowiczów z E/UMaciejWLKP pisze:Na forum można wejść czasem i sobie popatrzeć i poczytać, ale jeśli ktoś coś "widzi" a ja tego nie widzę i mamy różne punkty widzenia gdzie pójdzie cena to ja wybieram swój wariant, zawsze. Panoptic- nie wmawiaj mi bo nie napisałem nigdzie że zawsze mam racje bo też się mylę, przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Oczywiście to wasza kasa, ale mnie takie coś dziwi... Peace
-
- Pasjonat
To czy mam rację przekonam się za kilka godzinPanoptic pisze:Co tu rozumieć....jak masz rację masz kasęSeryjny Morderca pisze:Nie bardzo rozumiem...Panoptic pisze:EUR/AUD H4
S 1.4445
TP 1.435
SL 1.4470
Seryjny wyśle to do broka może mają wolny etat....wypłatę dostaniesz na depo

- harymilloki
- Maniak
Witajcie
Nie ma za co dziękować ...Po to zamieszczam analizy abście Wy inkasowali zyski
Ja nie skorzystałem z okazji ponieważ brak środków
Wszystkie zyski są już zabunkrowane i czekają na przeistoczenie w inwestycje nieruchome
Na złoto trzeba uważać, nie przewiozło niedawno troszeczkę. A co do stanowiska ministra finansów.... gdyby do tergo doszło to obawiałbym się o nasz kraj ... środki były by ulokowane głównie w derywatach 

Nie ma za co dziękować ...Po to zamieszczam analizy abście Wy inkasowali zyski

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"