DayTrading: Piątek 18.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 lip 2014, 00:00

Wzrost
11
58%
Bez zmian
3
16%
Spadek
5
26%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014

Nieprzeczytany post autor: Panoptic »

Podziękowania dla tygrysa Hamiloka. Złotko sprawdziło się i wczoraj do poduszki wleciało parę orzełków :564:
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

skuter
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: skuter »

przyłączam się do podziękowań dla kolegi Tygryska mi tez trochę wpadło

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Spadki na E/A będą ciężkie do powstrzymania - flaga + trójkąt = minimalny zasięg 1.431x
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tony S.
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tony S. »

Panoptic pisze:Podziękowania dla tygrysa Hamiloka. Złotko sprawdziło się i wczoraj do poduszki wleciało parę orzełków :564:
harrymiloki na PREZYDENTA !
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: flogopit2 »

cajto pisze:Na Sp500 IMO mamy Double Top... przy górnej bandzie kanału, w pobliżu psychologicznego 2000 i po długim trendzie wzrostowym, dwie ostatnie W1 mają kształt ciemnych młotków, utrzymanie ostatniej w takim kształcie do zamknięcia nie pozostawi bykom szans na przetrwanie.
Wypadałoby, żeby niebawem jakiś trup z szafy wypadł :wink:
nie chcę się kłócic ale doble top wygląda inaczej ... of koz można na siłę tak to nazwac , jednak ksiazkowo jest deczko inaczej ---- nie zmiania to faktu, że wyglada mocno spadkowo
... wyluzuj Zuza warkocze ...

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Haha co niektórzy są tutaj zabawni, serio wchodzą na forum, patrzą na analizy innych i pod to wchodzą? Choćby nie wiem kto tutaj pisał analizy i jakie by one nie były w życiu nigdy tego nie zrobię. Kiedyś ktoś grubo się przejedzie i będzie nauczka. Skoro ktoś nie ma swojego zdania to może lepiej nie dotykać fx?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

Tony S. pisze:
Panoptic pisze:Podziękowania dla tygrysa Hamiloka. Złotko sprawdziło się i wczoraj do poduszki wleciało parę orzełków :564:
harrymiloki na PREZYDENTA !
Lepiej na Ministra Finansów....

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

MaciejWLKP pisze:Haha co niektórzy są tutaj zabawni, serio wchodzą na forum, patrzą na analizy innych i pod to wchodzą? Choćby nie wiem kto tutaj pisał analizy i jakie by one nie były w życiu nigdy tego nie zrobię. Kiedyś ktoś grubo się przejedzie i będzie nauczka. Skoro ktoś nie ma swojego zdania to może lepiej nie dotykać fx?
Masz rację ale jedna sprawa . Czasem ktoś wrzuci wykres lub analizę co może zwrócić uwagę i lekko zainspirować i chyba właśnie po to jest to forum

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

MaciejWLKP pisze:Haha co niektórzy są tutaj zabawni, serio wchodzą na forum, patrzą na analizy innych i pod to wchodzą? Choćby nie wiem kto tutaj pisał analizy i jakie by one nie były w życiu nigdy tego nie zrobię. Kiedyś ktoś grubo się przejedzie i będzie nauczka. Skoro ktoś nie ma swojego zdania to może lepiej nie dotykać fx?
Kolego nie przesadzaj, że każdy w tym miejscu poza tobą nie ma racji. Do działu HR to raczej nie masz predyspozycji :lol:

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Na forum można wejść czasem i sobie popatrzeć i poczytać, ale jeśli ktoś coś "widzi" a ja tego nie widzę i mamy różne punkty widzenia gdzie pójdzie cena to ja wybieram swój wariant, zawsze. Panoptic- nie wmawiaj mi bo nigdzie nie napisałem że tylko ja mam racje bo też się mylę, przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Oczywiście to wasza kasa, ale mnie takie coś dziwi... Peace
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Zablokowany