może psychiczny dołek? Załamał się chłopak?uciekinier pisze:dołek ? czego dołek ? jak Daxa to do dołka daleko jeszczeDamian77 pisze:złapałem dołek?

może psychiczny dołek? Załamał się chłopak?uciekinier pisze:dołek ? czego dołek ? jak Daxa to do dołka daleko jeszczeDamian77 pisze:złapałem dołek?
oj tak, jak by ktoś grał grube L na daxa od poniedziałku to można złapać psychicznego dołka a w gratisie MCkk.dreamer pisze:
może psychiczny dołek? Załamał się chłopak?uciekinier pisze:dołek ? czego dołek ? jak Daxa to do dołka daleko jeszczeDamian77 pisze:złapałem dołek?![]()
uciekinier pisze: oj tak, jak by ktoś grał grube L na daxa od poniedziałku to można złapać psychicznego dołka a w gratisie MC
homar pisze:a najciekawsze jest to , że serwisy giełdowe, te oficjalne milczą.... z jednej strony by ni robić paniki a z drugiej bo anale kombinują z uzasadnieniem
Damian77 pisze:homar pisze:a najciekawsze jest to , że serwisy giełdowe, te oficjalne milczą.... z jednej strony by ni robić paniki a z drugiej bo anale kombinują z uzasadnieniem
ale o czym milczą?
Kupowałem po 12027 te niższe sprzedałem jak rano było powyzej zakupu ,ten zostałMR. D pisze: Jak giełdy będą traciły w takim tempie to jen będzie zyskiwał także ujek poleci jak czerwień na giełdach się nie zatrzyma. DAX w dwa dni blisko 500 punktów aż Rafcyka szkoda z jego longami bez SL....