może psychiczny dołek? Załamał się chłopak?uciekinier pisze:dołek ? czego dołek ? jak Daxa to do dołka daleko jeszczeDamian77 pisze:złapałem dołek?
DayTrading: Piątek 17.04.2015
- kk.dreamer
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 17.04.2015
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
WIg20 jak pisalem zbieraja shoty chlopy
http://www.moneyandmarkets.com/reports/ ... ec=6196113
metale
http://www.moneyandmarkets.com/reports/ ... ec=6196113
metale
- uciekinier
- Pasjonat

oj tak, jak by ktoś grał grube L na daxa od poniedziałku to można złapać psychicznego dołka a w gratisie MCkk.dreamer pisze:
może psychiczny dołek? Załamał się chłopak?uciekinier pisze:dołek ? czego dołek ? jak Daxa to do dołka daleko jeszczeDamian77 pisze:złapałem dołek?![]()
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
uciekinier pisze: oj tak, jak by ktoś grał grube L na daxa od poniedziałku to można złapać psychicznego dołka a w gratisie MC
złośliwiec
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
dwa dni na sesji USa pejsiki oslabialy uSD a dzis juz sie nie kwapia
czy znow jakis atak po 18 00 czy 19 00
-- Dodano: pt 17-04-2015, 17:50 --
oporasy
-- Dodano: pt 17-04-2015, 17:50 --
oporasy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a najciekawsze jest to , że serwisy giełdowe, te oficjalne milczą.... z jednej strony by ni robić paniki a z drugiej bo anale kombinują z uzasadnieniem 
homar pisze:a najciekawsze jest to , że serwisy giełdowe, te oficjalne milczą.... z jednej strony by ni robić paniki a z drugiej bo anale kombinują z uzasadnieniem
ale o czym milczą?
- grzelulukas
- Gaduła

Jutro Draghi ogłosi wyjście Grecji ze strefy euro w pon luki jak stąd na księżyc
Co do edka liczyłem, że szybciej tam wlecimy na te dzisiejsze maxy i potem S, ale chyba się to nie zapowiada. Kangur kroczy w okolicach wsparcia i tak jak tam ktoś wyżej pisał lepiej się wstrzymać do pon. Na ejku ciekawie to wygląda okolice oporu (przynajmniej u mnie
) można pomyśleć nad S.
chociaż co do ejka to okazja na s to tam wcześniej była idealna
Co do edka liczyłem, że szybciej tam wlecimy na te dzisiejsze maxy i potem S, ale chyba się to nie zapowiada. Kangur kroczy w okolicach wsparcia i tak jak tam ktoś wyżej pisał lepiej się wstrzymać do pon. Na ejku ciekawie to wygląda okolice oporu (przynajmniej u mnie
chociaż co do ejka to okazja na s to tam wcześniej była idealna
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
Damian77 pisze:homar pisze:a najciekawsze jest to , że serwisy giełdowe, te oficjalne milczą.... z jednej strony by ni robić paniki a z drugiej bo anale kombinują z uzasadnieniem
ale o czym milczą?
milczą znaczy brak analiz i opisów aktualnej sytuacji, normalnie tego mnóstwo na parkiecie etc
np. Dziś Dax spadł 3%.. bo???
Kupowałem po 12027 te niższe sprzedałem jak rano było powyzej zakupu ,ten zostałMR. D pisze: Jak giełdy będą traciły w takim tempie to jen będzie zyskiwał także ujek poleci jak czerwień na giełdach się nie zatrzyma. DAX w dwa dni blisko 500 punktów aż Rafcyka szkoda z jego longami bez SL....
Tak czy siak jestem w czarnej "D" buachchchaaa ,przegrywanie zysków tez boli ( jakieś 100k ) w plecy jak przebija 11590 to chyba zamknę
Weekend może byc ciekawy
Przez ropę i teraz Dax jestem polowe zysku tegorocznego na minusie