jpawlas pisze:Jeszcze towarzystwo w szoku po ruchach edka. Nic na jego temat.
moze pawe ramie zobia na 1 h
jpawlas pisze:Jeszcze towarzystwo w szoku po ruchach edka. Nic na jego temat.
wstrzymaj sie do poniedzialku.... zejda z korekta do 7700 i tam sie dobierze...swieczka tygodniowa jest taka ze na dziennej juz dzis nic innego jak doji nie wykreca... zrobia rgr;a na h1, zejda w poniedzialek wtorek na 7700 okolice i zrobia jakas formacje na kontynuacje ruchu UP IMOKusus pisze:Juz mialem dzisiaj nie grac ale korci mnie pocisnąć soczyste L na kangurze.... Zobaczymy jak sie zamknie na godzinowym. Jak pod wsparciem to nie ma tematu a jak ponad 0.7780 to pociskam L.
Jak do tej pory to maja ochote przewalić chyba wsparcie które jest jednoczesnie pivotem przy 0.7765.atlanticos pisze:wstrzymaj sie do poniedzialku.... zejda z korekta do 7700 i tam sie dobierze...swieczka tygodniowa jest taka ze na dziennej juz dzis nic innego jak doji nie wykreca... zrobia rgr;a na h1, zejda w poniedzialek wtorek na 7700 okolice i zrobia jakas formacje na kontynuacje ruchu UP IMOKusus pisze:Juz mialem dzisiaj nie grac ale korci mnie pocisnąć soczyste L na kangurze.... Zobaczymy jak sie zamknie na godzinowym. Jak pod wsparciem to nie ma tematu a jak ponad 0.7780 to pociskam L.
robic prawe ramina edk bona FIX 17 podciagali n a m5 swieci przeciwnie do KABLAuciekinier pisze:czyżby jeszcze wodospad na DAXsie przed zamknięciem kasowego we Frankfurcie ?
dołek ? czego dołek ? jak Daxa to do dołka daleko jeszczeDamian77 pisze:złapałem dołek?