DayTrading: Piątek 16.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 16.02.2018
Sie zapakowałem n L na DAX-iku, a tu znowu lipa... Wykończy mnie nerwowo ten DAX.
Miała być luka, wywalanie.. Co znowu poszło nie tak???

Ostatnio zmieniony 16 lut 2018, 09:26 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dobry
g/j już mnie wykańcza nerwowo , mogliby już zdecydować czy gora czy dół ,
dlatego sp 500 , L wziete jako " lokata" dluuuuugo terminowa
g/j już mnie wykańcza nerwowo , mogliby już zdecydować czy gora czy dół ,
dlatego sp 500 , L wziete jako " lokata" dluuuuugo terminowa
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Poczekaj chwilę z daxem chyba, że za dużą pozycję otworzyłeś i nie masz depozytu to lipa trochę
Widzisz teraz co jest z daxem. You get it up!
Widzisz teraz co jest z daxem. You get it up!
Wyszedłem już z tej L na 72zł..
Wariactwo..
-- Dodano: 16 lut 2018, 09:39 --
Zaraz znowu walną w dół. Nie do ogarnięcia..

-- Dodano: 16 lut 2018, 09:39 --
Zaraz znowu walną w dół. Nie do ogarnięcia..
Moim zdaniem realizowane jest wyjście z trójkąta na h4 ale może też być dopełnieniem korekty i potem zjazd. Mowa o dax
Ostatnio zmieniony 16 lut 2018, 09:41 przez Michał - TopTrade, łącznie zmieniany 1 raz.
Zobaczcie na SP500. Co będzie jak dojdą do bardzo grubej zielonej lini i tej średniej 200??? Może byc mała nawrotka..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A czemu miałoby zależeć by cena doszła do 1,26xx i komu? I czemu nie od razu do 1,28xx?zolik81 pisze:Czyli wg Ciebie wyżej edek już nie podskoczy? Ja się obawiam że ciągną żeby dobić do 1.26... wszystko idzie nie tak jak powinno.XAB pisze:no to edek jak pisalem
by bylo zbyt prosto
miala byc korekta a potem wzrosty to mamy tylko wzrosty i nowy szczyt i teraz to dopiero zagadka
a z koniem kopac tez czasem trzeba wazne by w odpowiednim czasie wlaczyc koparke
a 10 min temu to byla ta chwila przynajmniej tak uwazam

I co takiego szczególnego jest na 1,26xx?
Audcad, audusd, eurusd moim zdaniem w dol
A co to za linia ? i czemu taka grubaśna ?Świeżak44 pisze:Zobaczcie na SP500. Co będzie jak dojdą do bardzo grubej zielonej lini i tej średniej 200??? Może byc mała nawrotka..

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
W przypadku eurusd jak najbardziej mozliwe bo jest w strefie mocnego i ważnego oporu. Ktos tu pisał ostatnio o świeczkach to i ja cos pokażePan Cogito pisze:Audcad, audusd, eurusd moim zdaniem w dol
Na W formacja inside bar z próbami wybicia dołem i górą. Zobaczymy jaki kierunek wybicia bo może zdecydowac o losach trendu. Kontynuacja albo załamanie.
https://charts.mql5.com/17/565/eurusd-w ... ki-tms.png