DayTrading: Piątek 15.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 15.05.2015
no i chyba po spadkach na Eu
//jeszcze dane z 16 dołożą
//jeszcze dane z 16 dołożą
to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
pewny?Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
- atlanticos
- Maniak
raczej nie jesli maja spadac bo jakby podbili pod zamkniecie USA to przekrecili by wykres i polecieli już na nowe szczyty...Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
przecież 5 postów wyżej mieliśmy dalej spadać? "zgodnie z planem". To co wracamy do planu sprzed 8 postów czyli jednak w górę? 5 postów później napiszesz "a nie mówiłem?" bo któraś z tych wróżb się spełni...Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
Budyn pisze:pewny?Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
nie pewny ale jak by nawet dali tam to nic sie nie stanie cele 1- 1,1300/ 1,1280 2 - 1,1250 /1,1260
-- Dodano: pt 15-05-2015, 15:42 --
dsokol pisze:przecież 5 postów wyżej mieliśmy dalej spadać? "zgodnie z planem". To co wracamy do planu sprzed 8 postów czyli jednak w górę? 5 postów później napiszesz "a nie mówiłem?" bo któraś z tych wróżb się spełni...Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
jak w/w nic sie nie
a ty czytaj dokladnie co sie pisze ze jeszcze pewnie podfalek bedzie kilka co sie pisalo do Zaby ze od razu spadac nie beda z takim impetem jak po ogloszeniu QE w UE
Ostatnio zmieniony 15 maja 2015, 15:44 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
toż to Forex , tutaj nic nigdy nie wiadomo. Gdyby tak było przybywało by szybko Milionerów / Miliarderówdsokol pisze:przecież 5 postów wyżej mieliśmy dalej spadać? "zgodnie z planem". To co wracamy do planu sprzed 8 postów czyli jednak w górę? 5 postów później napiszesz "a nie mówiłem?" bo któraś z tych wróżb się spełni...Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Zaraz po 16 będzie ostra jazda UP i żadnych spadków bo jeszcze jedno mocne pchnięcie do góry jest potrzebne i przetestowanie szczytów jak już jesteśmy w tak wąskim kanale wzrostowym
Kabel słabi mnie maksymalnie - wyszedł z klina, nastukał spadkowych H1... i sobie wisi 

"no co ty gadasz!?" przecież Nowy "wszystko wie" każde pierdnięcie na tickowym przewidział!PipsKong pisze:toż to Forex , tutaj nic nigdy nie wiadomo. Gdyby tak było przybywało by szybko Milionerów / Miliarderówdsokol pisze:przecież 5 postów wyżej mieliśmy dalej spadać? "zgodnie z planem". To co wracamy do planu sprzed 8 postów czyli jednak w górę? 5 postów później napiszesz "a nie mówiłem?" bo któraś z tych wróżb się spełni...Nowy123 pisze:to co pchamy do poziomow jakich USA skonczyla wczoraj handel