jaki rgr? W sensie ze edward teraz zejdzie do 1.1150 minimum?kk.dreamer pisze:Chyba jednak rgr bedzie zrealizowanywlasnie trwa walka o to czy polecą. Jak myślicie, polecą? Bo IMo edek zaraz się zwali na ryjek jak ta lala
DayTrading: Piątek 15.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 15.05.2015
dsokol pisze:ktos przysnal nad klawiatura i mu sie enter wcisnal?
nikt ida zgodne z planem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kk.dreamer
- Pasjonat
ten, ktorego wszyscy widza i nie chca widziec od jakiegos czasu. Zasieg wychodzil miedzy ds2 a ds3, nie moge zdjecia wstawic. Przekjrzyc jeszcze posty Żabki, on chyba tam rysował dzisiajAli pisze:jaki rgr? W sensie ze edward teraz zejdzie do 1.1150 minimum?kk.dreamer pisze:Chyba jednak rgr bedzie zrealizowanywlasnie trwa walka o to czy polecą. Jak myślicie, polecą? Bo IMo edek zaraz się zwali na ryjek jak ta lala
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
z którym planem? tym twoim sprzed 3 postów, że w górę pod 1,4? czy tym teraz ze jednak w drugą stronę? Później zawsze można powiedzieć, że miało się rację...Nowy123 pisze:dsokol pisze:ktos przysnal nad klawiatura i mu sie enter wcisnal?
nikt ida zgodne z planem
Mnie po prostu zdziwił taki wystrzał na 3 minuty przed 14 i w odwrotnym kierunku niż się spodziewałem, więc skalpik mi się nie udał
Poleci dalej niż to 1.13 czy nie 

Odczyt Empire State Manufacturing Index słabiutki.
The only way is up
.............i jedziemy z ropą ostro w dół
megaFX pisze:.............i jedziemy z ropą ostro w dół
piszesz, żeby pisać? Czy następny komentator wykresów - jak to ktoś pięknie nazwał Szaranowicz Forexu?