zgrupowanie taśm , to mi sie podobaBemowo1 pisze:i kabel,
może się stąd zwalić

ścisnięty gu

zbieżność macd, tak mysle
zgrupowanie taśm , to mi sie podobaBemowo1 pisze:i kabel,
może się stąd zwalić
nigdy nie myślałem, że grania uczył mnie seksoholik. On też mówił, patrz tylko na goły wykresTomasz196407 pisze: Jenny cenie Cie naprawde , dobre info tez sie przydają,
sam mam kilka info na tapecie,
złotówke obserwuje bardzo czesto tez tu wrzucałem nie raz,
to co chciałem w tym poście zawrzeć to tylko iwyłacznie to ze złotówka sie osłąbia od bardzo dawna
-- Dodano: 15 kwie 2016, 10:07 --
S. nie seksizuj tu, bo dostaniesz ...Bemowo1 pisze:Najlepiej goły wykres, taki jest najlepszy - tak jak goła baba, też jest najlepszaTomasz196407 pisze: Tylko i wyłacznie wykres
no kolego zamykają lukę na ropie, mam nadzieję, że skorzystałeśBemowo1 pisze:i kabel,
może się stąd zwalić
dółshogomad pisze:Ropa
2gi słonik bedzie troche mniejszy ale myśle ,że symetria "trąby" będzie zachowana.
...do tego mamy odbicie od 23,6% fibo co świadczy o mocnym trendzie wzrostowym, jest tam ważny poziom PA
a na dodatek "mój" fibo też tak twierdzi
...jak by tego było mało aktualna faza księzyca dopełnia się w stronę pełni co zwiastuje Longi
http://www.kalendarz-365.pl/ksiezyca/ak ... ezyca.html
A wy co myślicie o ropie ?
jaką luke...nie masz połowy wczorajszych notowań na wykresiemajkel79 pisze:no kolego zamykają lukę na ropie, mam nadzieję, że skorzystałeśBemowo1 pisze:i kabel,
może się stąd zwalić
rolowanie 19-04majkel79 pisze:no kolego zamykają lukę na ropie, mam nadzieję, że skorzystałeśBemowo1 pisze:i kabel,
może się stąd zwalić
Bemowo1 pisze:rolowanie 19-04majkel79 pisze:no kolego zamykają lukę na ropie, mam nadzieję, że skorzystałeśBemowo1 pisze:i kabel,
może się stąd zwalić