DayTrading: Piątek 14.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
tak jak wczoraj pisałem 1.3150 powinno być na edku
- atlanticos
- Maniak
pokazesz jakas analize pod to?Scorpiman pisze:tak jak wczoraj pisałem 1.3150 powinno być na edku
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Wykres SiP z bloga: http://stojeipatrze.blogspot.com/
http://4.bp.blogspot.com/-CJVdAqEkCL8/U ... .22+AM.png
http://4.bp.blogspot.com/-CJVdAqEkCL8/U ... .22+AM.png
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 09:27 przez Asset, łącznie zmieniany 1 raz.
opor na H1 lezy na 1,31180, najpierw trzeba to pokonac, a sily coraz mniej

Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 09:28 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
ledwie liznelismy 1.31 a już znowu wszyscy wykresy w chmurach widza... opanujcie sie... nadal ważne opory nie przełamane... poza tym jak piszecie np ze euro bedzie 1.32 itp to wypadaloby napisac w jakim interwale M5 czy może W1
chyba PMI zalatwi nastroje w dniu dzisiejszym...Niemcy i Francja poniżej oczekiwań rynku
chyba PMI zalatwi nastroje w dniu dzisiejszym...Niemcy i Francja poniżej oczekiwań rynku
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 09:29 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
17 postów z dzisiejszego DT poleciało do KOSZA.
Przypominam o regulaminie: piszemy na temat, nie obrażamy innych i odnosimy się do wszystkich z szacunkiem.
Za notoryczne posty niezgodne z regulaminem lecą ostrzeżenia.
Przypominam o regulaminie: piszemy na temat, nie obrażamy innych i odnosimy się do wszystkich z szacunkiem.
Za notoryczne posty niezgodne z regulaminem lecą ostrzeżenia.
PMI super
SP500 wyciagniete widac ze Bankstera bonusiki na koniec roku liczy i mikolaj trwa

SP500 wyciagniete widac ze Bankstera bonusiki na koniec roku liczy i mikolaj trwa
- fajnynick21
- Gaduła
Przyznam szczerze ze troche za szybko wszdelem w szorta, dlatego nie warto nigdy grać całym kapitałem bo wejdziesz za szybko i Cie wytnie. Troche miałem srake z tym szortem, szczególnie wtedy gdy tutaj analizy były przeciwne mojemu mysleniu.Jednak wiedziałem ze wzrosty nie mogą być wieczne i linia kanału spadkowego na daily zatrzyma te wzrosty.
Wnioski po wczorajszo dzisiejszej transakcji mi sie nasuwają takie ze:
1. Nigdy już nie wejde jak sytuacja nie jest jasna tzn. ze sa 50/50 prawdopodobne dwa scenario
2.Trzymam się swojego planu, nie zmieniam decyzji gdy wrzuci mi ktoś jakieś gryzdołki
3. Wniosek w trakcie:D
PS Załuje ktoś szorta??? Kto ma jaja i wytrzymał ten ma zysk teraz scenario wczesniejsze lecimy na 1,3015
1. Nigdy już nie wejde jak sytuacja nie jest jasna tzn. ze sa 50/50 prawdopodobne dwa scenario
2.Trzymam się swojego planu, nie zmieniam decyzji gdy wrzuci mi ktoś jakieś gryzdołki
PS Załuje ktoś szorta??? Kto ma jaja i wytrzymał ten ma zysk teraz scenario wczesniejsze lecimy na 1,3015
Nie grasz, nie wygrasz
Nie pozostaje mi nic innego jak iść na kolanach do kościoła i prosić Boga o rozum. Otwarłem sobie "S-kę" na 1.3115. A tu się okazało, że to L-ka i po prostu siedzę i włosy z głowy wyrywam. Jak można było nie trafić w duży czerwony napis. TAKA WTOPA. TYLE PRZEGRAĆ. Trzeci raz wyzerowane, po prostu piękna sprawa! <3
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 09:43 przez szamantg, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
ja trzymalem od 3080 tyle ze nie używam sl tylko stawiam zawsze 50 punktow dalej przeciwstawna jako obrone przed stratami... tu mialem ustawiona na 1.3040 ale wykresy naprawde nie przemawialy przed dalszymi wzrostami... odbilo dokladnie od 127,2 fibo ostatniej korekty... wiec AT rządzifajnynick21 pisze:Przyznam szczerze ze troche za szybko wszdelem w szorta, dlatego nie warto nigdy grać całym kapitałem bo wejdziesz za szybko i Cie wytnie. Troche miałem srake z tym szortem, szczególnie wtedy gdy tutaj analizy były przeciwne mojemu mysleniu.Jednak wiedziałem ze wzrosty nie mogą być wieczne i linia kanału spadkowego na daily zatrzyma te wzrosty.