jakoś łatwo to nie przychodzi od wczoraj męczą i nicpl-samurai pisze:Czyzby jeszcze dzisiaj EUR/USD ponizej 1.06 - niezle jaja

a o co chodzi z tym poziomem tak ciągle piszesz ?
hej
jakoś łatwo to nie przychodzi od wczoraj męczą i nicpl-samurai pisze:Czyzby jeszcze dzisiaj EUR/USD ponizej 1.06 - niezle jaja
jak łapiesz kontry trendu to na plus szybko trzeba, bo zawsze może być niższy dołek ; )navik pisze:wczoraj rzeźnika oddałem oczywiscie na " - " nie trzymalem do dziś bo byłby wiekszy " -".
Kangura trzymam, zabezpieczony na "+" wiec spokojną glowę mam na Świeta .
Short najprawdopodobniej.dalan pisze:Technik nie rozumiem twoich rysunków,co wcale nie znaczy,że się nie zgadzamy w rozumowaniu wykresu.Nie czytałem wszystkich twoich postów.Jestem wzrokowcem,napisz please co to wszystko znaczy(w skrócie).
-- Dodano: pt 14-04-2017, 23:47 --
Za dużo tych danych
na screenie Dadasa masz formację M - zrobili niższy szczyt i najprawdopodobniej zlecą do tej złotej przerywanej liniidalan pisze:To ja tego szorta nie widzę.Na pewno jeszcze nie teraz,nie po ostatnim ruchu.Ale to jest forex i każdy z nas może mieć racje.Dla mnie najważniejsze jest to żeby dostosować się do danej sytuacji i nie wyjść na minus.
-- Dodano: sob 15-04-2017, 0:35 --
I właśnie tak policzyłem zostawienie pozycji.
-- Dodano: sob 15-04-2017, 0:40 --
a szort dlatego,że nie było wybicia dzisiaj(przy tej zmienności)?
-- Dodano: sob 15-04-2017, 0:45 --
Jeśli mówisz o szorcie jako korekcie to możesz mieć rację.Do jakiego poziomu?
-- Dodano: sob 15-04-2017, 0:49 --
no bo szort na 1,5 pipsa to chyba nie wykres H1