Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Piątek 14.03.2025
Re: DayTrading: Piątek 14.03.2025
GAZ
500 ele i 4k ski
piatek tylko okazje
ropa wti
po 200b lki na esy by cos mieszac nara
potrzebuje i zamawiam wzrost dolarka dzisiaj
chociaz do zółtej
jakby co to pozycja mocna otwarta jest
wstepnie z tp na 3,9362
do tego potrzeba zejscia edka nizej 1,08 i to na dzis wyrazny problem
USD/PLN
Typ: Kup 2025-03-07 16:57 2 042,95 zł 0,60%
100 000 Ilość: $
Kurs otwarcia 3,8362 Bieżący kurs 3,8591
Zys. / str. Netto 2 042,95 zł
tp
USD/PLN (USDPLN)3,8362
Bieżący Kurs: 3,8593
100 000$
Depozyt ob. 9 590,50 zł
tp3,9362
Zysk:10 000,00 zł
(2,61%)
500 ele i 4k ski
piatek tylko okazje
ropa wti
po 200b lki na esy by cos mieszac nara
potrzebuje i zamawiam wzrost dolarka dzisiaj

chociaz do zółtej

jakby co to pozycja mocna otwarta jest

do tego potrzeba zejscia edka nizej 1,08 i to na dzis wyrazny problem

USD/PLN

Typ: Kup 2025-03-07 16:57 2 042,95 zł 0,60%
100 000 Ilość: $
Kurs otwarcia 3,8362 Bieżący kurs 3,8591
Zys. / str. Netto 2 042,95 zł
tp
USD/PLN (USDPLN)3,8362
Bieżący Kurs: 3,8593
100 000$
Depozyt ob. 9 590,50 zł
tp3,9362
Zysk:10 000,00 zł
(2,61%)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

znowu z dolarkiem niestety se w chjki leca bo znowu ok 3,83 blacccccccccccccccc
dobrze setka pisze z daleka od tego śmiecia ha ha ha
edek jednak wyzej 1,09
przez chwile lub chwile dwie 
dobrze setka pisze z daleka od tego śmiecia ha ha ha
edek jednak wyzej 1,09

ani o tym pisać

o panie. to juz bedzie wodospad az odbudujemy poobcinanym hkom upadline potem jak sie wezma za nasze ziemie to sie zacznie a to bedzie za 2-3 lata.... 3,60 to pierwszy przystanek.......... tak sie robi lody po amerykansku. a gold 3k tak jak pisalem i jedziemy dalej bo czas $ sie konczy teraz bedzie trumpcoin w obrocie....
usrancom chodzi o niskie rentownosci obligacji bo rolowanie dlugu i beda walic dolca i gielde w dol dlatego kapital spierdziela do de.......... to to tak przy okazji,,,,,,,,, wszystko zgrane w czasie.............. tu nie ma zadnych przypadkow.
ps. skoro mamy ocieplenie i poziom wod bedzie rosł to dlaczego banksterzy daja kredyty na 40 lat ludziom ktorzy buduja domy np na wybrzerzu holandii danii ?? no ? robienie ludzi w wala to jest ich zawod. nie ma zadnego zagrozenia tylko wy macie myslec ze tak jest i placic slono...
usrancom chodzi o niskie rentownosci obligacji bo rolowanie dlugu i beda walic dolca i gielde w dol dlatego kapital spierdziela do de.......... to to tak przy okazji,,,,,,,,, wszystko zgrane w czasie.............. tu nie ma zadnych przypadkow.
ps. skoro mamy ocieplenie i poziom wod bedzie rosł to dlaczego banksterzy daja kredyty na 40 lat ludziom ktorzy buduja domy np na wybrzerzu holandii danii ?? no ? robienie ludzi w wala to jest ich zawod. nie ma zadnego zagrozenia tylko wy macie myslec ze tak jest i placic slono...
Kakao.
Polamali 8k -mam nadzieje ze juz na stałe .
Cel na dzis 7786 lub nizej , 7549 .....ihmo ( m15) , o ile nie wrócą powyżej 8k
Generalnie na H4 widzę potencjał do mocniejszych spadkow. No ale to jest kakao, nie mozna sie zagapiać
Edit : jak połamią wsparcie na 7800 to powinno byc juz z górki
Polamali 8k -mam nadzieje ze juz na stałe .
Cel na dzis 7786 lub nizej , 7549 .....ihmo ( m15) , o ile nie wrócą powyżej 8k
Generalnie na H4 widzę potencjał do mocniejszych spadkow. No ale to jest kakao, nie mozna sie zagapiać
Edit : jak połamią wsparcie na 7800 to powinno byc juz z górki

Ostatnio zmieniony 14 mar 2025, 13:46 przez navik, łącznie zmieniany 3 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
takze zostaniesz bax z tymi swoimi dolarami ktore tak kazdemu polecasz na dluzej, ja sie juz w to nie bawie i jak widac dobrze na tym wyszedlem, moje zloto prawie podwilo wartos a twoje dolary ?
dolary to zabawa
odroznij setka to ze ty dolara na dluzej trzymales po 4,2 ja dotykam i zakladam pozycje dopiero od teraz
mam ele
i lekko dt by nie zostac
ropa wti
400b gra ski bo piatek
co do dolarow SETKA
to ja zysk licze tak
sprzedalem kiedys dolara po ok 4,9 i odkupuje teraz powiedzmy polowe po3,8x
zysk jest czy NIE
bo wg mnie jest 
odroznij setka to ze ty dolara na dluzej trzymales po 4,2 ja dotykam i zakladam pozycje dopiero od teraz

mam ele

ropa wti
400b gra ski bo piatek
co do dolarow SETKA
to ja zysk licze tak
sprzedalem kiedys dolara po ok 4,9 i odkupuje teraz powiedzmy polowe po3,8x

zysk jest czy NIE

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ani o tym pisać

Kakao .
7786 zrobili .
Teraz albo , albo .
Chciałbym „ albo” w dół
Jak zrobią w dol jazdę to pierwszy przystanek (z h1 ) jest na 7566 , drugi na 7100 pewnie w poniedziałek -wtorek lub nawet 6400 ale to juz dłuższy temat, moze na koniec nastepnego tygodnia dopiero... ihmo
Ps. Kakao handlowane jest w godzinach od 10:45-18:30 , jakby coś , żeby sie nie zagapić.
7786 zrobili .
Teraz albo , albo .
Chciałbym „ albo” w dół

Jak zrobią w dol jazdę to pierwszy przystanek (z h1 ) jest na 7566 , drugi na 7100 pewnie w poniedziałek -wtorek lub nawet 6400 ale to juz dłuższy temat, moze na koniec nastepnego tygodnia dopiero... ihmo
Ps. Kakao handlowane jest w godzinach od 10:45-18:30 , jakby coś , żeby sie nie zagapić.

Ostatnio zmieniony 14 mar 2025, 14:41 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
3 wiedźmy za tydzień pokażą kierunek.