DayTrading: Piątek 13.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2020
Myślę ze jest operacja na mózgu
całego społeczeństwa.
Ch.. z tego jak niewielu to rozumie
całego społeczeństwa.
Ch.. z tego jak niewielu to rozumie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
Niech żyje Chińska Republika Ludowa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciągle mnie niepokoi że przy tak trudnej przypadłość,Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 18:33 W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
brak jakiegokolwiek wywiadu z osobą wyleczona
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
https://zdrowie.wprost.pl/koronawirus/1 ... zniej.htmlBemowo1 pisze: 14 mar 2020, 18:33 W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
The only way is up
Niestety pożytecznych idiotow jest znacznie wiecej niż na to wyglądało. Przy takim otępieniu to juz niedługo koniec gotowki a i z goldem zrobia porzadek bez pardonu. Chcialbym sie z tego cyrku ewakuowac ale nie ma już gdzie.
No nie wiem czy to ten typ.
Właściwy powinien cuchnąc dyktą
A tu rzetelnych informacji brak
Ani wywiadow z rodzina zmarlych na tego niby wirusa....cugan pisze: 14 mar 2020, 18:45Ciągle mnie niepokoi że przy tak trudnej przypadłość,Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 18:33 W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
100 latek wyleczony z koronawirusa
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/korona ... sa/xyjw6cp
Terapia polega na możliwości wykorzystania przez chorego cudzych przeciwciał do zwalczania koronawirusa.
Wygląda na to, że przetoczyli mu krew, od osoby, która wyzdrowiała...
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/korona ... sa/xyjw6cp
Terapia polega na możliwości wykorzystania przez chorego cudzych przeciwciał do zwalczania koronawirusa.
Wygląda na to, że przetoczyli mu krew, od osoby, która wyzdrowiała...
The only way is up
Fakt,cugan pisze: 14 mar 2020, 18:45Ciągle mnie niepokoi że przy tak trudnej przypadłość,Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 18:33 W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
Może rozwiązanie jest tylko jedno........