Wiem o tym, ale zastanawiam się czy wtedy będą wzrosty. Widomo, że trzeba kupowań na panice.TsunamiPL pisze: 14 mar 2020, 10:16Jak chcesz zarabiać na rynku, to nie możesz słuchać mediów, mainstreamu, porad ekspertów.Świeżak44 pisze: 14 mar 2020, 09:31Myślicie, że wtedy będą wzrosty na giełdzie?Według jednego modelu z Centrów ds. Kontroli i Zapobiegania Chorób (CDC) "w ciągu roku chorobą może zarazić się od 160 do 210 milionów Amerykanów" w liczącym 332 miliony ludzi kraju - podaje "The Hill". "Na podstawie danych dotyczących umieralności i aktualnych możliwości szpitali liczba zgonów w scenariuszu CDC wynosiła od 200 tysięcy nawet do 1,7 miliona, a aż 21 milionów ludzi może potrzebować hospitalizacji, podczas gdy w kraju jest zaledwie 925 tys. łóżek szpitalnych"![]()
DayTrading: Piątek 13.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2020
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Pasjonat
WTI OIL jak myślicie luka up (do góry ) czy down (do dołu )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podglądałem tu i tam i zrobiłem analizę na D1 dla EUR/USDcugan pisze: 13 mar 2020, 20:20Znalazłem ognisko spirali i mamy sytuacje kiedy index EUR/USD na MN1 przebija KRAG 4El Primo pisze: 13 mar 2020, 16:40cugan pisze: 13 mar 2020, 16:28
Słyszał ktoś o spirali i FIBO
Gdzie są punkty początkowe spirali FIBO?
I jak są one zaczepione ?
Polecam poczytać Roberta Fischera
"Liczby Fibonacciego na giełdzie"
Rozdział 10
Opisany etap przebijania kręgów 1,2,3,4,
Krag 4 jest kręgiem KRACH-u
Dowiecie co się będzie działo niebawem .
Może wieczorem uda mi się nakreślić
układ spirali mam do tego program
To oznacza w ujęciu Fibonacciego KRACH
Przebicie tego kręgu oznacza ze nastąpi zmiana trendu .
Nie wymaga to potwierdzenia .SL ustawia się wtedy na 100 punktów bazowych .
Z tego wynika ze trzeba walić LONGI z SL= 100 pipsów
Większość wskaźników sugeruje S ale wybrałem te które
pokazują LONG zgodnie z zasada sprali FIBO .
Sam osobiście wbiłem na zakończenie sesji LONGI
po wywiadzie Trumpa z dziennikarzami zgodnie
ze wskazówkami FIBO
A to moja analiza poniżej.
PS. Tutaj prawdopodobnie będzie widać jaki
jest współczynnik sprawności wskaźników.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2020, 14:50 przez cugan, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Obudź się facet !aleksandrowicz pisze: 14 mar 2020, 13:40 WTI OIL jak myślicie luka up (do góry ) czy down (do dołu )
Większość społeczeństwa ma w głębokiej D...
po ile będzie ropa .Tak wiec chyba znasz odpowiedz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
W scieku wypisuja juz cos o parytecie eur usd wiec nie wykluczone ze zrobia wersje cugana. Szkoda by bylo, licze ze opyle dolca w okolicy 4,20 conajmniej. Za 2 tygodnie nie bedzie po tym calym cyrku sladu a grube walace czosnkiem kreatury beda juz zapakowane w akcje po smieciowej cenie. WIG20 wyglada na prawde dobrze. Ale jeszcze w dol bo za duzo juz longów.
mi wystarczy sprzedac usd po 4,00JohnTitor pisze: 14 mar 2020, 15:53 W scieku wypisuja juz cos o parytecie eur usd wiec nie wykluczone ze zrobia wersje cugana. Szkoda by bylo, licze ze opyle dolca w okolicy 4,20 conajmniej. Za 2 tygodnie nie bedzie po tym calym cyrku sladu a grube walace czosnkiem kreatury beda juz zapakowane w akcje po smieciowej cenie. WIG20 wyglada na prawde dobrze. Ale jeszcze w dol bo za duzo juz longów.

Za dwa tygodnie nie będzie po wszystkim, to dopiero się rozkręca.JohnTitor pisze: 14 mar 2020, 04:24 A patrząc z krótkiej to za 2 tygodnie bedzie po wszystkim. Wtedy sprzedajemy dolara, franka czy inne fiaty do plna i wchodzimy na GPW. Ale najpierw musimy dobic do 1000pkt moze nawet ciut nizej. Tak 988 byloby extra.
Niemcy całkowicie położyły na to lachę. Mają 3700 zarażonych, około 50 kopnęło w kalendarz.
Idąc tym tropem ciąg fibonacciego pokaże przyszłość. Mam nadzieję, że szkopy obudzą się z ręką w nocniku, latają na wczasy, pełna sielanka...
Dokładnie tak ! To dopiero skromny początek..Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 16:17Za dwa tygodnie nie będzie po wszystkim, to dopiero się rozkręca.JohnTitor pisze: 14 mar 2020, 04:24 A patrząc z krótkiej to za 2 tygodnie bedzie po wszystkim. Wtedy sprzedajemy dolara, franka czy inne fiaty do plna i wchodzimy na GPW. Ale najpierw musimy dobic do 1000pkt moze nawet ciut nizej. Tak 988 byloby extra.
Niemcy całkowicie położyły na to lachę. Mają 3700 zarażonych, około 50 kopnęło w kalendarz.
Idąc tym tropem ciąg fibonacciego pokaże przyszłość. Mam nadzieję, że szkopy obudzą się z ręką w nocniku, latają na wczasy, pełna sielanka...
Na golenie jaj tępą brzytwą dopiero przyjdzie
czas. Cierpliwie na to czekamy !
Czekam z Tobącugan pisze: 14 mar 2020, 16:34
Na golenie jaj tępą brzytwą dopiero przyjdzie
czas. Cierpliwie na to czekamy !