DayTrading: Piątek 12.12.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 gru 2014, 00:00

Wzrost
13
39%
Bez zmian
4
12%
Spadek
16
48%

Liczba głosów: 33

santo
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 12.12.2014

Nieprzeczytany post autor: santo »

Calkowicie darmowe to Skyfx i plus500 teraz przerabialem. W pierwszym 100Dolarow i masz dzwignie 1:50 i miesiąc na obrucenie 10 lotów . Ale zysk jest twój. Z plus500 masz 100 zeta ale za to ciekawa platformę i kupę akcji
Nauka nauka nauka....... :564:

Damian2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damian2 »

atlanticos pisze:
ryfus133 pisze:
santo pisze:Majątek to sie robi jak sie w pierwszym momencie zamyka sie stratę.....a nie zaklina sie ze sie odwróci. Wróciłem do domu i dax wyczyscil depo zamiast sie odwrócić i trzepać pipsy. Dobrze ze gralem na bonusach..... I realnej kasy nie wtopilem.... Ech wracam na micro.... Nauczka sl o owiazkowy plus tryliard rysunków. .... Szukamy następnych promo u brokow....
Znajdziesz jakieś promo to odezwij się , bo ciężko ostatnio o to :))
w ironie macie najlepszy jaki kiedykolwiek widzialem... 100% depo do 5tys $ - czyli maks około 17000zł ekstra przy takiej samej wplacie... Przy wypłatach proporcjonalnie zabieraja bonus czyli wyplacasz 1tys zł zabieraja Ci kolejny tysiac bonusu...
A w przypadku straty(jeśli zostanie Ci cokolwiek na koncie) i kolejnej wpłaty każą Ci ten bonus odrabiać, nie polecam brać u nich bonusów, a support do tej pory milczy w tej sprawie
A to odpowiedź opiekuna:

Kod: Zaznacz cały

Witam,
Bonusy mają swój regulamin:
Są niewypłacalne.
Po Stracie dzielimy się stratami 50/50, a 100% zysku od całej kwoty należy do klienta.
Jeżeli klient stracił częściowo , a następnie odrobił straty, odrobił również proporcjonalnie Bonus.
Nie ma tu żadnych niezrozumiałych czy ukrytych motywów.
Pozdrawiam,
Po zapytaniu o punkt w regulaminie to regulujący odpowiedzi już nie otrzymałem, a na chacie uzyskałem oczywiście odpowiedź, że bonusów się nie odrabia, jak widać iron powoli się stacza i powoli zaczynają kraść pieniądze.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2014, 00:36 przez Damian2, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Damian2 pisze:A w przypadku straty(jeśli zostanie Ci cokolwiek na koncie) i kolejnej wpłaty każą Ci ten bonus odrabiać, nie polecam brać u nich bonusów, a support do tej pory milczy w tej sprawie
W takim przypadku otwierasz nowy rachunek - i zaczynasz od nowa (bez odrabiania czegokolwiek), a jesli nie wykorzystałeś całego limitu bonusu (5.000$), to bonus naliczają dalej.

Damian2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damian2 »

melpomena pisze:
Damian2 pisze:A w przypadku straty(jeśli zostanie Ci cokolwiek na koncie) i kolejnej wpłaty każą Ci ten bonus odrabiać, nie polecam brać u nich bonusów, a support do tej pory milczy w tej sprawie
W takim przypadku otwierasz nowy rachunek - i zaczynasz od nowa (bez odrabiania czegokolwiek), a jesli nie wykorzystałeś całego limitu bonusu (5.000$), to bonus naliczają dalej.
Jeśli wcześniej mówią Ci, że bonus stracony i można grać na nowo na tym rachunku po wpłacie bez bonusu? A kiedy przychodzi moment wypłaty zmieniają zdanie i nie potrafią podać punktu w regulaminie?
Obrazek

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

ja z polskim supportem Iron nigdy nie miałam problemów...

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

Ja szukałem tylko bonusówbez depo ;) Od wpłat to nawet prosto liczą w XM. 50% na transakcje (kredyt nie wypłacalny) i zależnie od obrotu naliczają pkt do wyboru na bonus kredytowy lub realne stosunek chyba 30:1.

plus 500 - po 60 transakcjach bonus do wypłaty. Tylko te platformy .... ciekawe są ;)
Nauka nauka nauka....... :564:

Rafcyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Rafcyk »

To jak myślicie ?? Przeszła panika ?? W poniedziałek luka w gore na indeksach :)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

freakout pisze: skrypt Dadasa wskazuje 1775 pkt jako target, ale to z interwału miesięcznego - troszku daleki termin :P przez ten czas wszystko może się zdarzyć, ale jestem jak najbardziej za spadkami :)
mi taki zasieg pokazało na weekly jako S3

Co ciekawe poprzedni spadek (na 1830) tez idealnie skrypt Dadasa wyznaczył, też na weekly i też jako S3. Szkoda, że zauważyłem to po fakcie (jak zwykle niestety).

Kwestia po prostu wybrania odpowiedniej świecy. Wybrałem tygodniową aktualną i pokazuje 1775.

Ale wcale się nie obrażę jak pojeździmy jeszcze góra/dół.... W szczególności jak dotkniemy punktu zwrotnego - to jest 2055 ;) - choć obecnie wydaje się to mało prawdopodobne (????)

Chociaz z moich FIBO wychodzi, że poziom 2115 jest do zaliczenia nasp500. Więc moze taki scenariusz:
- spadamy teraz do 1950, co aktualnie wydaje sie mocno prawdopodobne. Jest to też 50% zniesienia od spadku na 1830 do maxów. Potem troche pojezdzimy sobie gora, dół i moze poziom 1950 będzie BUY ZONE.
Potem być może pójdziemy na brakujące 2115.... A potem krach ;) Mogę to wkleić na wykresie :)

Idealnie się to komponuje z Apple - gdzie wychodzi mi poziom około $130 za akcje do zaliczenia (aktualnie $109 i leci w dół). Również z FIBO i pasuje jak ulał do obecnej sytuacji.

-- Dodano: 13 gru 2014, 09:51 --
cugan pisze:a jak ropa zaskoczy ?
to o szukaniu nowego dołka lub dołków nie zapomnimy
w sensie odbije?
Zobaczymy next week, albo dopiero w styczniu.

Generalnie duzo sie naczytalem, ze w okolicach $50 jest "buy zone". Wiec mamy dwie opcje:

- albo juz nie spadamy (bo byłby prezent dla buy zone), a tak na obecnym poziomie jest "konsternacja" i może grubasy zaczna kupowac, potem wrobią leszczy w eSki (że niby spadnie na $30) i odbiją na $75-80

- albo spadamy niżej - na $25-$30 (ale to też byłby prezent bo wszyscy by wtedy walili eLki).

Więc?

Ja wierzę w moje FIBO. Wyznaczone i wczoraj opisane. Czy się sprawdzi to się okaże. Wykresu zaklinał nie będę
Tak czy siak zakładam uklepywanie dna na obecnym poziomie ($57)... może jeszcze jakieś szpilki na $55.... i tyle.

Zobaczymy.

-- Dodano: 13 gru 2014, 12:04 --

miało być jako S4 zasieg wg DSW (a nie S3 jak napisałem)

-- Dodano: 13 gru 2014, 12:25 --

Rozkminiam właśnie GOLDa i inne PM.
I wiecie co mi przyszło do mej głowy? Że nie jest tak różowo.
Owszem idziemy teraz wyżej, ale patrząc na Weekly nasuwa się mi tylko jedno skojarzenie:

http://bossa.pl/_gAllery/24/60/2460/ude ... spadek.gif

Fibo na Goldzie wyznaczyło mi idealnie poziom 1140 jako wsparcie i od niego odbilismy.
Oczywiscie znowu to widze po fakcie, no ale trudno ;)
nauka na przyszłość....

Wg mnie dolecimy na GOLD up do 1270-1280 i... wodospad w dół ;) z targetem na okrągły tysiączek (kolejne Fibo żeby nie było skąd wziąłem poziom).

Masakra ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

szaman1977
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szaman1977 »

tak bym widzial spx w najbliższym czasie

https://www.mql5.com/en/charts/2760083/ ... rski-banku

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

szaman1977 pisze:tak bym widzial spx w najbliższym czasie

https://www.mql5.com/en/charts/2760083/ ... rski-banku
Nice :)

Dodam od siebie ROPĘ bo już ją też skończyłem "kminić". Lecim na 55 i UP do 78-79 ;),
a potem może być i down na 25-30 bo czemu by nie ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany