DayTrading: Piątek 12.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 12.09.2014
kabel - mało precyzyjne...
ema 200 z tygodniowego i jej odchylenie od standardu - układ sił na tym interwale nadal na L......
ema 200 z tygodniowego i jej odchylenie od standardu - układ sił na tym interwale nadal na L......
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na razie, to jest tak: A co do dalszej przyszłości i ew. wzrostów, to ja bym się wstrzymał.Bemowo1 pisze:ejek - L przyszłość
A co sądzisz o linii którą narysowałem parę postów wyżej na monthly ? jedna linia stanowiąca wsparcia i opory. Wypada ona na poziomie 1207 dla GOLD. Będzie podłogą czy sufitem?karnak pisze:Mimo, że wcześniej rysowałem wsparcia dla złota to mam poważne wątpliwości czy zadziałają.
Patrząc z długoterminowej perspektywy nie wygląda to najlepiej dla byczka - L jest raczej łapaniem spadających noży.
Najpierw wykres musi wyjść górą z kanału spadkowego:
-- Dodano: 14 wrz 2014, 10:57 --
.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Bemowo1 pisze:rzeźnikTomasz196407 pisze:witaj,Bemowo1 pisze:ejek - L przyszłość
a teraz gejek
idealne harami,
dalej niestety alternatywy,
dajcie przerywnik (3 zdjęcia) to wrzucę kabla
Jesteś orędownikiem spadku złota i nieskończonych wzrostów na indeksach.lukpiasek pisze: jak Ci się złoto wysypie z tego trójkąta to AT mówi że zasięg to podstawa trójkąta więc chyba coś koło 934$
1180 kluczowe wsparcie jak się obroni to wio do górnego ograniczenia trójkąta dla byków dobrze niby bo górna krawędz opada wiec niedługo wystarczy lekko ponad 1330 wyjść no ale to czas pokaże po kótórej stronie więcej mocy
https://www.tradingview.com/x/bJmElSjL/
Widzę jednak, że ostatnio zmieniasz zdanie - to dobrze

-- Dodano: 14 wrz 2014, 15:12 --
Popieram, rzeźnik leci na 180.Dadas pisze:
Wyskoczy zaraz po wynikach referendum jak się okaże, że Szkocja zostaje w Wielkiej Brytanii.
Ktoś uważa, że będzie inaczej?

Bemowo1 pisze:kabel - mało precyzyjne...
-
- Stały bywalec
A jakie prognozy na indeksy w usa
?
Ja zostałem na l ze stratą 15-20 pies na nasdaq i sp
?
Ja zostałem na l ze stratą 15-20 pies na nasdaq i sp
highend pisze:Jesteś orędownikiem spadku złota i nieskończonych wzrostów na indeksach.lukpiasek pisze: jak Ci się złoto wysypie z tego trójkąta to AT mówi że zasięg to podstawa trójkąta więc chyba coś koło 934$
1180 kluczowe wsparcie jak się obroni to wio do górnego ograniczenia trójkąta dla byków dobrze niby bo górna krawędz opada wiec niedługo wystarczy lekko ponad 1330 wyjść no ale to czas pokaże po kótórej stronie więcej mocy
https://www.tradingview.com/x/bJmElSjL/
Widzę jednak, że ostatnio zmieniasz zdanie - to dobrzea jak widzisz edka - tak powiedzmy do końca roku. Tylko nie pisz, ze na 1.40 bo jeszcze się sprawdzi
-- Dodano: 14 wrz 2014, 15:12 --
Popieram, rzeźnik leci na 180.Dadas pisze:
Wyskoczy zaraz po wynikach referendum jak się okaże, że Szkocja zostaje w Wielkiej Brytanii.
Ktoś uważa, że będzie inaczej?
180 gdy referendum na TAK to GPB USD poleci dalej w dol a za nm GBP JPY a w przypadku umacniania sie USD JPY dalszego np w okolice 108 110 a oslabianiu sie GBPUSD to rzeznk bedze znowu boksowal w miejscu a gdy GBP USD bedze spadal a USDJPY bedzie boksowal w mejscu 107 108 to rzeznik bedzie spadal wiec nie bylbym ta pewny 180 bo tu jeszcze moga byc cuda

- harymilloki
- Maniak
Dla grających na srebrze 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Gdy referendum będzie na NIE (czyli Szkocja zostanie w GB) to rzeźnik powita 180.Nowy123 pisze: 180 gdy referendum na TAK to GPB USD poleci dalej w dol a za nm GBP JPY a w przypadku umacniania sie USD JPY dalszego np w okolice 108 110 a oslabianiu sie GBPUSD to rzeznk bedze znowu boksowal w miejscu a gdy GBP USD bedze spadal a USDJPY bedzie boksowal w mejscu 107 108 to rzeznik bedzie spadal wiec nie bylbym ta pewny 180 bo tu jeszcze moga byc cudareferendum jest kluczowe ne patrzac na dane mkaro z uk
A powita, bo tak wynika z wykresu i mojej teorii "2 dołków", która teraz się realizuje na daily.
I JPY nic do tego. W kosmosie będzie rzeźnik i kabel. Można więc zaryzykować stwierdzenie:
"wynik referendum jest zakodowany w wykresie rzeźnika i kabla