DayTrading: Piątek 12.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 kwie 2013, 23:35

Wzrost
17
44%
Bez zmian
4
10%
Spadek
18
46%

Liczba głosów: 39

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

kolejny tydzień będzie z dużą dozą pewności spadkowy na eurusd, zobaczymy
ja nastawiam się na grę niedźwiedzia

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

:idea:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

antoniZ pisze:Tak jak się spodziewałem. Rogacizna zawróciła w niebieskim poziomie na H4 eur/usd.
Żaba w poniedziałek albo nawet niedzielę po 23ej zacznie wpisy o 1.3250 albo lepiej...
pokazalem swoja wizje juz w marcu...trzeba bylo uwaznie sie przygladac to jak żaba czekałbyś tylko i przy okazji coś na daytradingu dokładał...zresztą podobnie robi nowy - jego też słuchaj to życie będzie prostsze, a już forex napewno - dla przypomnienia tak wygladala wizja jak niżej... w przyszlym tygodniu mamy zjazd do okolic 1.30 a moze nawet 1.2950 i dopiero up na 1.33, a moze nawet 1.34... wyczyścili SL dziś żeby mieć wolna autostradę...

P.S.
Chciałeś żebym dziś pokazał Ci ejka - pokazałem... Ty złapałeś gdzieś tam 10 pipsów a ja w tym czasie na ejku 25 - dostałeś trejda na talerzu i nawet tego nie potrafiłeś wykorzystać... Ogarnij się chłopie bo forex nie jednego już przerósł - jak nie zaczniesz myśleć to połknie Cię całego razem z butami i dalej będziesz tylko wylewał żale na forum jak dziecko neostrady...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2013, 22:15 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Ehhh żaba jak ja cie nie cierpię...
w końcu doczekasz 1.3250 zielony forexowy łobuzie...
jak masz dobrego brokera weź longa na zamknięciu i zamknij po 23:00 w niedzielę. mnie requesty zabiją w xtb...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

atlanticos pisze:
antoniZ pisze:Tak jak się spodziewałem. Rogacizna zawróciła w niebieskim poziomie na H4 eur/usd.
Żaba w poniedziałek albo nawet niedzielę po 23ej zacznie wpisy o 1.3250 albo lepiej...
pokazalem swoja wizje juz w marcu...trzeba bylo uwaznie sie przygladac to jak żaba czekałbyś tylko i przy okazji coś na daytradingu dokładał...zresztą podobnie robi nowy - jego też słuchaj to życie będzie prostsze, a już forex napewno - dla przypomnienia tak wygladala wizja jak niżej... w przyszlym tygodniu mamy zjazd do okolic 1.30 a moze nawet 1.2950 i dopiero up na 1.33, a moze nawet 1.34... wyczyścili SL dziś żeby mieć wolna autostradę...
pozyjemy zobaczymy

Nevermind
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nevermind »

zastapmnie pisze:Można tez spojrzeć na sytuację z przeciwnej strony - dane były złe, dolar się umocnił tylko 20 pipków i to krótkotrwale... A jak dane są złe dla Stanów, niekoniecznie rynek odczytuje je jako dobre dla euro:) Sam to wiesz, Żabka

miłego łikendu
Wskaźniki makro w połączeniu z natychmiastowym treydem, tzn inwestycją w czasie podawania danych, to dopiero czarna magia :shock: Nie od dziś wiadomo, że tu działa dość często zasad ''kupuj plotki sprzedawaj fakty'' czy jakoś tak. Dziś tak powiem szczerze rynek zareagował doooosyć właściwie, czyli słabe dane z Usa, mała szpileczka w dół dla podpuchy, potem Eur zaczął się umacniać. Czasem rynek interpretuje wskaźniki jakiekolwiek i nieważne dobre czy złe, od strony analizy technicznej wykresu. Wystarczy sobie przypomnieć co się działo z EUR/USD od stycznia do lutego 2013 :shock: . Czasami okres jest tak zły i wskaźniki są tak beznadziejne że gdyby rynek przekładał we właściwy sposób te dane na wartościowanie walutowe to np. EUR czy USD jako waluta po prostu była by blisko bankructwa. No może przesadzam ale EUR w tym czasie zaliczyło by naprawdę niskie poziomy. To są właśnie te spekulacje które szkodzą gospodarce i podtrzymują dalej tego trupa.... No trup jak trup ale chociaż teoretycznie nie bakrutuję :mrgreen:
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

''Roguc''

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

antoniZ pisze:Ehhh żaba jak ja cie nie cierpię...
w końcu doczekasz 1.3250 zielony forexowy łobuzie...
jak masz dobrego brokera weź longa na zamknięciu i zamknij po 23:00 w niedzielę. mnie requesty zabiją w xtb...
ja tez za Toba nie przepadam ale nie eksponuje tego na forum bo po co... chcesz kolejnego pewnego trejda? dam Ci bo mnie nie ubedzie, a może mniej żali będziesz wylewał na forum i ubliżał komu popadnie... kup zaraz po otwarciu w niedziele lub w poniedziałek rano eurpln , ustaw TP na 4.14 i po prostu czekaj - nic więcej nie rób - to chyba potrafisz... jeszcze w tym samym lub następnym tygodniu zamknie Ci ta transakcje na plus... bez patrzenia w chmury...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Żaba, ja na ejku, gujku, itp nie gram, a zwłaszcza na złodzieju daxie..
Tylko edzio, us.30 i na aliorze fiuty na grajdół i akcje.
Dziś wywaliłem grala na otwarciu. Z zyskiem żaba.
A 10 pips to dla mnie dużo, zwłaszcza gdy zajmuję pozycję, idę oglądać tv, wracam i mogę pić piwko za darmo...
Nieważne jak grasz, możesz grać wg faz księzyca, okresów małźonki czy innych pierdół, ważne aby portfel był na plusie i tego się trzymam.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rynek nie plynny to bankstera jeszcze probuje wyciac SL jak najwiecej

US mówi Japonia powinna powstrzymać się od konkurencyjnej dewaluacji

-- Dodano: pt 12-04-2013, 22:33 --

http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=421483

beczelne typy a co pajace sami robia maja tupet

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

Vanitas Vanitatum pisze:Nie będzie żadnych spadków na edziu, tajemnicza ręka rynku skupuje ostatnio wszystko na każdej nawet najmniejszej korekcie w dół. Info w drodze i wtedy znowu będzie zdziwienie dlaczego jest "sprzedawaj fakty".
2 godzinki temu pisane i już edek z korekty melduje się na szczytach.

Zablokowany