zwracam honor co do targetu..najpierw było 1.31zastapmnie pisze:Można tez spojrzeć na sytuację z przeciwnej strony - dane były złe, dolar się umocnił tylko 20 pipków i to krótkotrwale... A jak dane są złe dla Stanów, niekoniecznie rynek odczytuje je jako dobre dla euro:) Sam to wiesz, Żabka
miłego łikendu
DayTrading: Piątek 12.04.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Wróciłem..
10 pipsów piechotą nie chodzi zwłaszcza gdy uroniłem łezkę ogladając Anię German.
Do zobaczenia na luce weekendowej.
Sonic is king.
10 pipsów piechotą nie chodzi zwłaszcza gdy uroniłem łezkę ogladając Anię German.
Do zobaczenia na luce weekendowej.
Sonic is king.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Uzupełnienie

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
EUR USD czyszczonko SL baksterki
hahah i luka w dol w niedziele
jeszcze na zielonej dzień skończą hehe
I o to chodzi...Nowy123 pisze:EUR USD czyszczonko SL baksterkihahah i luka w dol w niedziele
pr7emo pisze:jeszcze na zielonej dzień skończą hehe
spokojnie czyszczonko SL
SP500 jeszcze iluzja podbitka i druga polowa LWietnia powlne opodanie cza zakonczyc ta iluzje i spuscic z balona troche powietrza
Tak jak się spodziewałem. Rogacizna zawróciła w niebieskim poziomie na H4 eur/usd.
Żaba w poniedziałek albo nawet niedzielę po 23ej zacznie wpisy o 1.3250 albo lepiej...
Żaba w poniedziałek albo nawet niedzielę po 23ej zacznie wpisy o 1.3250 albo lepiej...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.