DayTrading: Piątek 10.08.2018
- Bartomierz
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 10.08.2018
Ja zdążyłem zrobić parę nieudanych eksperymentów ale nie miałem powera na naprawianie ich w nocy. Także początek weekendu średniawy 

BBHMM 

Uciekł mi pociąg DAX rano. Nie złapałem bo czasu nie miałem.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Teraz tak sobie siedzę w ogrodzie i myślę jakim trzeba było być idiotą żeby nie grać long na parach tureckich na podstawie tego co się w Turcji dzieje. Ostatnie interwencje na lirze zostały szybko zgaszone, dla mnie to był cynk że dalej long.

- fx-technik
- Fanatyk
Do tego potrzeba doświadczenia, żeby uwierzyć, że o to chodzi.majkel79 pisze:Teraz tak sobie siedzę w ogrodzie i myślę jakim trzeba było być idiotą żeby nie grać long na parach tureckich na podstawie tego co się w Turcji dzieje. Ostatnie interwencje na lirze zostały szybko zgaszone, dla mnie to był cynk że dalej long.![]()
Nie miałeś wiedzy i doświadczenia, to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko jechać do przodu.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
weszła hameryka i macie dalej long na usdtry 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Te bredzenia Erdogana tylko zachęciły więlka spekułę do akcji i wywołały odwrotny efekt. Pokazali mu kto tu rzadzi.majkel79 pisze:Teraz tak sobie siedzę w ogrodzie i myślę jakim trzeba było być idiotą żeby nie grać long na parach tureckich na podstawie tego co się w Turcji dzieje. Ostatnie interwencje na lirze zostały szybko zgaszone, dla mnie to był cynk że dalej long.![]()
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ciekawie to wygląda dziś jak lira jest ciągnięta do góry to indeksy i waluty oprócz dolara lecą w dół. Widać że zarobieni to jedynie jest Kermit i XAB reszta bez humoru. Spokojnie jeszcze 8h i weekend 

- Bartomierz
- Pasjonat
uJek ucieka w dół, bez pozycji niestety 

myślałem że kolejny milion przytulę a tu proszęEkolog pisze:Ciekawie to wygląda dziś jak lira jest ciągnięta do góry to indeksy i waluty oprócz dolara lecą w dół. Widać że zarobieni to jedynie jest Kermit i XAB reszta bez humoru. Spokojnie jeszcze 8h i weekend