DayTrading: Piątek 10.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 10.07.2015
to jak eSki popakowane na E/u i reszcie par z euro.
Ja narazie jeszcze trzymam L od 1.101
Ja narazie jeszcze trzymam L od 1.101
atlanticos pisze:gdzie to widzisz? zerknij na wszystkie pary i zobacz ktore waluty sie umacniaja a ktore oslabiaja bo napewno to nie dolar sie oslabia...highend pisze: dolar sucks.....
wiem wiem... pewnie zmyłe zrobili tą zwałą na usd/pln i teraz polecą na UP.
norma.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ta świeca w BOŚ jest mocno podejrzana, na demo jej nie ma i jestem ciekaw, jak zachowywały się na niej SL i TP (może ktoś miał pozycję na noc?), bo L na pewno się nie dało rano otworzyć.jen-yy pisze:W bossie dax otworzył sie ok 50 punktów powyżej wczorajszego zamknięcia. Dopiero pierwsza minutowa zasuwała jak pendolino.
Powinieneś był napisać jen sucks.highend pisze:no to po byku mi wyszło z USD/PLN
dolar sucks.... PLN power.
Szczególnie dziś ejek

to nie chodzi o to, bo sie czaje na spadki dolara, a w koncu pieknie wywaliło usd/pln w dół, a moja psychika każe mi eLki ładowac. Nosz k...a! Sobie wyznaczylem target wzrostu usd/pln na 4.02. No i niby w zgodzie z dużym trendem, ale rynek ma to w d... 
Nie ma - jest odwrót od dolara z uwagi na to iż we wrześniu również stóp nie podniosą... to tak z grubsza.
jest parcie na euro (grecja), ale czy jest parcie na indeksy na UP? Tu mam wątpliwości gdyż umacnianie euro nie idzie w parze ze wzrostem daxa....
Dodruk euro powinien wywalić DAXa w kosmos - ale czy już nie mamy tego za sobą?

Nie ma - jest odwrót od dolara z uwagi na to iż we wrześniu również stóp nie podniosą... to tak z grubsza.
jest parcie na euro (grecja), ale czy jest parcie na indeksy na UP? Tu mam wątpliwości gdyż umacnianie euro nie idzie w parze ze wzrostem daxa....
Dodruk euro powinien wywalić DAXa w kosmos - ale czy już nie mamy tego za sobą?
zaskoczylo na razie wyglada na szybki wpierdolbluszczu pisze:co o tym myślicie ?

DAX na M1 dziubnął knotem 50% zniesienia spadków od 26.05 i chwilowo zawrócił. Przypadek, czy jednak będzie odwrót w dół? 
edit: dodałem wykres, na razie jeszcze nie ma powodów na S, ale jest na oporze.

edit: dodałem wykres, na razie jeszcze nie ma powodów na S, ale jest na oporze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wlasnie dolar USA pokazuje środkowy palec innym walutom....
ale ja mu też pokażę środkowy palec
ale ja mu też pokażę środkowy palec

- atlanticos
- Maniak
tak... najlepiej to widac na kangurze, kiwi i ujkuhighend pisze:
Nie ma - jest odwrót od dolara

kangur h1
https://www.tradingview.com/x/e0JZjA4e/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Co do reszty rozumiem ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ujek tak wystrzelił? No zaskoczył mnie...