od 1.2700 przewagę mieli sprzedający , wystarczyło grać przeciwko tym statystykomForexTig3r pisze:To jest narybek 98% traci.Scorpiman pisze:Z dwa miesiące temu prognozowałem 1.41 na edku ale czytając forum można stwierdzić, że potrzebna jest powrotka.
Lepiej jakbyś dawał jakieś na bieżąco analizy.
JA to już wiedziałem jak ruszyliśmy od 1.20, potem również o tym mówiłem na dołku 1.2660 ...
Nigdy nie wierzyłem w to co mówiła większość analityków, mocno bym się zdziwił, moje przeczucie zawsze ma racje
Według at powinno iść w górę ale wśród drobnych wystąpiła za duża euforia wzrostów więc można to wykorzystać.
nie widzę tego tu,
http://fxtrade.oanda.com/analysis/open-position-ratios
często gram przeciwko temu i naprawdę dobrze na tym wychodzę
ciekawi mnie przy jakim poziomie ludzie zrozumieją że trzeba kupować a nie sprzedawać
Bardzo często a tych wykresach S znaczy L, a L znaczy S.
Najlepiej tam zaglądać jak najrzadziej.
DayTrading: Piątek 1.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.02.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Fajnie by było, bo to jednak kolejna szansa na dokładanie L po lepszych cenach.Nowy123 pisze:mozesz sie nie zgadzacScorpiman pisze:Nowy123 pisze:korekte czas zaczac na EUR USDi E J
nie zgadzam się UP do 1.3800sygnaly sa jasne
jeszcze moze pobujac ale 300 pipsa korekty na E J smialo
ISM przesądzi, czy już dziś koniec korekty.
oRGR m15/m30 będzie na ejku zapewne.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
GU w okolicach 1,58 konfluencja:
1. okragły poziom
2. dolna linia kanału wzrostowego m30
3. zniesienie fib 50% ostatniej fali.
ogolnie sygnał troche ryzykowny ale jesli bedzie jakies Ciekawe PA w tej okolicy mozna probowac
1. okragły poziom
2. dolna linia kanału wzrostowego m30
3. zniesienie fib 50% ostatniej fali.
ogolnie sygnał troche ryzykowny ale jesli bedzie jakies Ciekawe PA w tej okolicy mozna probowac
To teraz UP na E/U byłby mile widziany po wybiciu stopów 
Wczoraj EJ dał mi lekcję a dziś chyba EU - cholera jasna

Wczoraj EJ dał mi lekcję a dziś chyba EU - cholera jasna

zaraz na H1 przebijemy linię trendu wzrostowego więc już się obawiam lawinyspeedpips pisze:To teraz UP na E/U byłby mile widziany po wybiciu stopów
i o mmojego SL n apoziomie 1.3600
jestescie pewnie ze to nie jest poczatek wiekszych spadkow?
Fajnie by było, bo to jednak kolejna szansa na dokładanie L po lepszych cenach.ForexTig3r pisze:[quote="Now]mozesz sie nie zgadzacScorpiman pisze:Nowy123 pisze:korekte czas zaczac na EUR USDi E J
nie zgadzam się UP do 1.3800sygnaly sa jasne
jeszcze moze pobujac ale 300 pipsa korekty na E J smialo
ISM przesądzi, czy już dziś koniec korekty.[/quote]
koniec korekty i jakies odbicie przewidywiduje na Srode odbicie i dalej w dol

ok panowie ale sie gorąco zrobiło jakie typujemy zjazdy na ejku? teraz o L trzeba myslec
chciwość jest dobra
Dwa dni pomyłek czas zakończyć ten tydzień ( ojjj boli ale od poniedziałku walczymy dalej )Scorpiman pisze:zaraz na H1 przebijemy linię trendu wzrostowego więc już się obawiam lawinyspeedpips pisze:To teraz UP na E/U byłby mile widziany po wybiciu stopów
i o mmojego SL n apoziomie 1.3600

Market talk of bids in EUR/USD at 1.3600 and 1.3610 - Unconfirmed; trades 1.3626 last (+48 pips)
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....