Według at powinno iść w górę ale wśród drobnych wystąpiła za duża euforia wzrostów więc można to wykorzystać.ForexTig3r pisze:Lepiej jakbyś dawał jakieś na bieżąco analizy.trav pisze:Z dwa miesiące temu prognozowałem 1.41 na edku ale czytając forum można stwierdzić, że potrzebna jest powrotka.
JA to już wiedziałem jak ruszyliśmy od 1.20, potem również o tym mówiłem na dołku 1.2660 ...
Nigdy nie wierzyłem w to co mówiła większość analityków, mocno bym się zdziwił, moje przeczucie zawsze ma racje.
po ile będzie EUR/JPY jak EUR/USD będzie po 1.4100?ForexTig3r pisze:Lepiej jakbyś dawał jakieś na bieżąco analizy.trav pisze:Z dwa miesiące temu prognozowałem 1.41 na edku ale czytając forum można stwierdzić, że potrzebna jest powrotka.
JA to już wiedziałem jak ruszyliśmy od 1.20, potem również o tym mówiłem na dołku 1.2660 ...
Nigdy nie wierzyłem w to co mówiła większość analityków, mocno bym się zdziwił, moje przeczucie zawsze ma racje.
@Scorpiman
Ja raczej obstaję, iż w Maju nie będzie początku nowego trendu, tylko Fala4.
Może następny trend dopiero w lecie przyszłego roku
138 ??Scorpiman pisze:
po ile będzie EUR/JPY jak EUR/USD będzie po 1.4100?
mnie też nie tylko jestem ciekaw czy kiedyś znajdziemy się na poziomie 1.0000 na EUR/USD albo poniżej,
co musiało by się stać aby taki był kur
nie widzę tego tu,trav pisze:Według at powinno iść w górę ale wśród drobnych wystąpiła za duża euforia wzrostów więc można to wykorzystać.ForexTig3r pisze:Lepiej jakbyś dawał jakieś na bieżąco analizy.trav pisze:Z dwa miesiące temu prognozowałem 1.41 na edku ale czytając forum można stwierdzić, że potrzebna jest powrotka.
Nowy123 pisze:korekte czas zaczac na EUR USDi E J
To jest narybek 98% traci.Scorpiman pisze:Z dwa miesiące temu prognozowałem 1.41 na edku ale czytając forum można stwierdzić, że potrzebna jest powrotka.
Lepiej jakbyś dawał jakieś na bieżąco analizy.
Nigdy nie wierzyłem w to co mówiła większość analityków, mocno bym się zdziwił, moje przeczucie zawsze ma racje
Według at powinno iść w górę ale wśród drobnych wystąpiła za duża euforia wzrostów więc można to wykorzystać.
nie widzę tego tu,
http://fxtrade.oanda.com/analysis/open-position-ratios
często gram przeciwko temu i naprawdę dobrze na tym wychodzę
ciekawi mnie przy jakim poziomie ludzie zrozumieją że trzeba kupować a nie sprzedawać
mozesz sie nie zgadzacScorpiman pisze:Nowy123 pisze:korekte czas zaczac na EUR USDi E J
nie zgadzam się UP do 1.3800