Wskaźniki nie działają. W kluczowych momentach bardzo mylą. Może przez to że są opóźnione.. Może średnie nie są złe. Sam stosuje MA 200. Coś tam mówią. Bolinger pokazuje mi trend i czasem ostrzega na skrajnych bandach i na środku. Coś tam działa. To wszystko. CCI i SToch przerobiłem i są mylne.Nie ma pewnego sposobu. Mawet grająć proste PA (wsparcia/oporry) robią mnie w konia robiąc fałszywe wybicia zgodne z AT. Miarka technika ładnie działa, ale kązdy układ potrafią szybko zanegować. Ale przynajmniej lepiej to widać z ta działką. Kierunku nie pokaże chyba nic. Nawet dywergencja czasem działa myląco (wskazuje na spadki, a nagle wywalają )Stachuu pisze:Tu już chyba świeżak pokazał jak działają wskazniki. Przerobił ich co niemiara i wiadome jak na nich wyszedł. Za każdym razem kończyło sie na zakładaniu nowego konta demo
DayTrading: Piątek 09.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 09.06.2017
Ostatnio zmieniony 09 cze 2017, 10:14 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
żeby zarabiac na forex to trzeba w ciszy i skupieniu i liczyc tylko na siebie , bo tutaj te podp.madrych analityków nic nie dają , ajest tu 90% popeliny
Ta, Technika zawiłe i cieżkie do zrozumienia teorie z których tak na szybko kompletnie nic nie wynika...lutek pisze:Technik zaczyna swoja bajkę bo inni z tego forum na urlop poszli , więc teraz będzie dużo mądrosci od p. Technika
Technik i tak swoje bedzie pisał , jego nic nie rusz ale z drugiej sytrony może to i dobrze że nie wiadomo o co mu chodzi . gorsi są ci co wypisuja swoje konkretne ceny walut i indeksów poziomy , analoitycy , przykład 2 madrych z wczorajszą analiza na funty:)))
- fx-technik
- Fanatyk
Poczytaj co pisałem, jak tu 1.2 na Edku prorokowali już.Stachuu pisze:Ta, Technika zawiłe i cieżkie do zrozumienia teorie z których tak na szybko kompletnie nic nie wynika...lutek pisze:Technik zaczyna swoja bajkę bo inni z tego forum na urlop poszli , więc teraz będzie dużo mądrosci od p. Technika
Ja zarabiam w S.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Dzięki, poszukam.blesS pisze:Tu masz na kilogramy wskaznikow: http://www.best-metatrader-indicators.c ... ot-points/
Tylko że nie maja takich, dzięki którym na pewno zarobisz.
Haha. Wiadomo, że żaden wskaźnik nie będzie zarabiał sam z siebie. Mimo wszystko można stworzyć w oparciu o wskaźniki zarabiający system. I to nawet bardzo łatwo. Tyle, że to nie wszystko. Trzeba stworzyć system obliczajacy wielkość pozycji, sygnały do wyjścia z zyskiem lub stratą itd.
Nie będę zresztą Ci tego tłumaczył bo sam to na pewno wiesz

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Ty technik to tak widze pojawiasz sie i znikasz xxD
- fx-technik
- Fanatyk
Nie mam czasu tu się udzielać codziennie.Stachuu pisze:Ty technik to tak widze pojawiasz sie i znikasz xxD
Mam dużą grupę, co chwila szkolenia, poza tradingiem.
[/quote]Stachuu pisze:A po co szkolisz? Ten co jest zarobiony nie musi szkolić innych bo komu by sie chciało produkować skoro hajs sie zgadza i bez tego. No chyba że czujesz taką potrzebe w sobie pomagania innym zamiast siedzieć na jachcie w piękne polskie lato xD
- fx-technik
- Fanatyk
Szkolę, ponieważ lubię to robić.Stachuu pisze:A po co szkolisz? Ten co jest zarobiony nie musi szkolić innych bo komu by sie chciało produkować skoro hajs sie zgadza i bez tego. No chyba że czujesz taką potrzebe w sobie pomagania innym xD
Hajsu za szkolenia nie biorę.