------------------------------------
to sie nam szykują

technikfx-technik pisze:Spoko, to tylko twoja opinia.Jones pisze:UP jak drut
wybacz technik że skorzystałem z Twojego wykresu
Ja mam metodologię i się jej trzymam.
A rynek ma twoją opinię w dooopie i zrobi to co zrobi.
Nie mam żadnych pozycji na Edku.Jones pisze:technikfx-technik pisze:Spoko, to tylko twoja opinia.Jones pisze:UP jak drut
wybacz technik że skorzystałem z Twojego wykresu
Ja mam metodologię i się jej trzymam.
z tymi racjami to proponuje tu >> http://forex-nawigator.biz/forum/entry- ... ml#p869483
możecie sobie pogadać na podobnym poziomie
pewnie siedzisz na eSach i się denerwujesz bo racja nie zadziałała
oj chyba nie zarobisz 10 pipsów
Będę patrzał za L na Edku, kiedy/jeżeli cena się cofnie w okolicę H1 LBO i tam pojawi się sygnał do Buy. Struktura 123J poparta wolumenem.Jones pisze:ja Cię denerwuję no szkoda
widzisz dajesz wykres i nie chcesz odpowiedzieć na proste pytania
jak ja mam wiedzieć co te skróty oznaczają i te linie może on i fajny taki kolorowy ale nic nie widać
pytam to co UP ?
dopowiadasz nie wiem nie ważne i tak zgram po swojemu
to stwierdzam po co ten wykres nudzisz się
spytam inaczej może odpowiesz
od kiedy eL na edku i gdzie jest górna linia pivota
fx-technik pisze: Także, nieraz podkreślałem, że tylko wykres ma rację co do kierunku, w którym pójdzie cena.
Nie ja, ani Ty, ani Farciarz, ani Lutek, ani nikt inny.
To musze cie technik zmartwićfx-technik pisze: Ja mam metodologię i się jej trzymam.
Nie doczytałeś następnego postu do Jones'a.Cblondyn pisze:To musze cie technik zmartwićfx-technik pisze: Ja mam metodologię i się jej trzymam.
. Twoją opinie rynek ma również w doopie
. Jakich byś "cudownych" kresek nie używał
-- Dodano: 11 cze 2017, 23:32 --fx-technik pisze:Nie ja, ani Ty, ani Farciarz, ani Lutek, ani nikt inny.
I w tym błąd!highend pisze:fx-technik pisze: Także, nieraz podkreślałem, że tylko wykres ma rację co do kierunku, w którym pójdzie cena.
Nie ja, ani Ty, ani Farciarz, ani Lutek, ani nikt inny.ale w końcu to my ludzie(!) wybieramy czy gramy L czy S na danym instrumencie w danej chwili, zatem podejmujemy decyzję kierując się czymś
![]()
Idealnie by było zamienić się z człowieka w wykres i wtedy każda decyzja by była właściwa![]()
![]()
![]()
Dadas skoro ja mam L na cocoa (a urośnie?![]()
), to Ty co masz na ropie?
A to niby coś zmieni jak doczytam? Jest tak jak napisałem choćbyś 100 stron do tego dopisałfx-technik pisze:Nie doczytałeś następnego postu do Jones'a.Cblondyn pisze:To musze cie technik zmartwićfx-technik pisze: Ja mam metodologię i się jej trzymam.
PS. To nie kreski są tu istotne.Cblondyn pisze:To musze cie technik zmartwićfx-technik pisze: Ja mam metodologię i się jej trzymam.