DayTrading: Piątek 09.06.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 09.06.2017
https://www.pb.pl/spolki-technologiczne ... eet-863985
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/energe ... ami/fqgdz1
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/energe ... ami/fqgdz1
Ostatnio zmieniony 10 cze 2017, 15:06 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie siedzę jakoś ambitnie w wolumenach, ale na dolarze na H4, widać wyraźnie duży wolumen. Wcześniej podobny wolumen, nieco mniejszy skutkował większym odbiciem.
I jeszcze takie koncepcje na dłuższy termin.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
-
- Fanatyk
Tu wszyscy podobnie , więc spokoNevermind pisze:Nie siedzę jakoś ambitnie w wolumenach, ale na dolarze na H4, widać wyraźnie duży wolumen. Wcześniej podobny wolumen, nieco mniejszy skutkował większym odbiciem.

- fx-technik
- Fanatyk
Świeczki wolumenowe: Teraz jest na oporze: Dopiero jego przełamanie, to dalsze wzrosty.Nevermind pisze:Nie siedzę jakoś ambitnie w wolumenach, ale na dolarze na H4, widać wyraźnie duży wolumen. Wcześniej podobny wolumen, nieco mniejszy skutkował większym odbiciem.
W związku z czym, jest w tym ruchu:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Fanatyk
No, tak , na koniec dnia to wszystko jest proste. Zwłąszcza gra na konsoli. Tylko w trakcie dnia nie wiemy czy ta konsola się za chwilę nie skończy. Na historii wszystko jest proste. Wpadnij w następnym tygodniu i pokaż wejścia.yanek pisze:kupujesz wsparcie sprzedajesz opor czego tu kuzwa jeszcze nie rozumiecŚwieżak44 pisze:Co ten DAX??? Co oni robia??? Nie rozumiem..
-- Dodano: 09 cze 2017, 09:12 --
Wychodzi, że najlepszym wskaźnikiem do DAX-a jest WIG20. Już 3 dni temu wyszli na wzrosty i sa wzrosty.
-- Dodano: 09 cze 2017, 09:13 --
Co to ma byc w ogóle za swieczka??? Poj..ne jak "Lato z Radiem"
-- Dodano: sob 10-06-2017, 1:04 --
skomplikowane jak huj
-- Dodano: sob 10-06-2017, 1:56 --
idzmy dalej

PS. Oglądałem ten materiał o sztucznym handlu na giełdzie i gość na koniec 01:30.00 mówi, że będzie coraz gorzej i że trader jako zawód wyginie. Coraz więcej będzie takich zagrań z dupy na wycinkę SL, fałszywych wybić itd.. Trzeba szukać nowych strategi, bo książkowa gra to już chyba powoli przeszłość. Na tych wsparciach/oporach dzieją się cuda. https://youtu.be/CEFfPffkK9g?t=5454
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
No, tak , na koniec dnia to wszystko jest proste. Zwłąszcza gra na konsoli. Tylko w trakcie dnia nie wiemy czy ta konsola się za chwilę nie skończy. Na historii wszystko jest proste. Wpadnij w następnym tygodniu i pokaż wejścia.Świeżak44 pisze:yanek pisze:kupujesz wsparcie sprzedajesz opor czego tu kuzwa jeszcze nie rozumiecŚwieżak44 pisze:Co ten DAX??? Co oni robia??? Nie rozumiem..
-- Dodano: 09 cze 2017, 09:12 --
Wychodzi, że najlepszym wskaźnikiem do DAX-a jest WIG20. Już 3 dni temu wyszli na wzrosty i sa wzrosty.
-- Dodano: 09 cze 2017, 09:13 --
Co to ma byc w ogóle za swieczka??? Poj..ne jak "Lato z Radiem"
-- Dodano: sob 10-06-2017, 1:04 --
skomplikowane jak huj
-- Dodano: sob 10-06-2017, 1:56 --
idzmy dalej

co ci z wejsc jego,?
pokaze ci janka , bartka darka i kogo jeszcze chcesz
tak jak ty mi pokazałeś
NIECH ci pokaze przed wejsciem jak wchodzi, entry, sl i tp
Mylisz się nie uważam się za fachowca ,raczej za amatoraZolo pisze:Szkoda, że Merlin nie wstawia jakiś zwierzaków...On tu jest fachura
Serwus " wariaty"
Po dłuższej przerwie i resetu od forexu .... i rynków .... ogólnie od rzeczywistości finansowej .....nie mam pojęcia co jest na rzeczy .....
Dobry wieczór ... co jest grane ?
-- Dodano: 11 cze 2017, 00:33 --
G/J ostatnio jak " patrzyłem " na niego to byl " ciut " wyżej
..... Co teraz ? 136,500 .... czy niżej .... Teresa niby dała plamę w wyborach ... ale w poniedziałek na forexie nie bedzie to juz grało roli....chyba..... 

Po dłuższej przerwie i resetu od forexu .... i rynków .... ogólnie od rzeczywistości finansowej .....nie mam pojęcia co jest na rzeczy .....
Dobry wieczór ... co jest grane ?

-- Dodano: 11 cze 2017, 00:33 --
G/J ostatnio jak " patrzyłem " na niego to byl " ciut " wyżej

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...