Miała być gwiazda poranna a zrobił się jakiś sling down pattern

Pozdro

To jest jeden z tych piatkow kiedy wywaza kurs na ekstrema wiec nie przekreslal bym dalszych spadkow.lukpiasek pisze:nie chwal dnia przed zachodem słońcaZielonaMgielka pisze:Wczoraj nie bylo zadnych watpliwosci gdzie zmierza D1.
Dzis nie ma zadnych watpliwosci gdzie zmierza W1.
https://www.tradingview.com/x/qGZcZtvS/
1.4 prawdopodobnie juz nie ujrzymy w nadchodzacych miesiacach.![]()
jeszcze kilka godzin zostało tygodniowa może jeszcze sie zamknąć ciut bardziej neutralnie
chyba za szybko zmieniasz zdanieKusus pisze:Kangur, zmiana celu - walimy grube shorty do 0.9000
Miała być gwiazda poranna a zrobił się jakiś sling down pattern
Pozdro
1.39865pr7emo pisze:ale edek ma zjazd
jak ktoś trzymał od wczorajszego szczytu to gratuluje, a na pewno są tacy
AUSSIE: Is largely sidelined by ongoing euro weakness, but after setting aKusus pisze:Zmieniam zdanie ze świeczki na świeczke. Taki mam styl grania. 20 razy dziennie zmieniam trend, tak zarabiam, nic nie poradzę. Inaczej nie potrafię...
H4 jak się zamknie 10 pipsów wyżej to wtedy zmieniam zdanie i wale ponownie L ;]
niemiaszek pisze:AUSSIE: Is largely sidelined by ongoing euro weakness, but after setting aKusus pisze:Zmieniam zdanie ze świeczki na świeczke. Taki mam styl grania. 20 razy dziennie zmieniam trend, tak zarabiam, nic nie poradzę. Inaczej nie potrafię...
H4 jak się zamknie 10 pipsów wyżej to wtedy zmieniam zdanie i wale ponownie L ;]
marginal new intraday low of $0.9347 has consolidated within its tight daily
range, around the day's 23.6% level of $0.9355. Further support is seen at the 5
dma of $0.9336 ahead of the May7/8 lows of $0.9319.
wydawało mi się, że raczej dłuższe trejdy preferujesz, ale oki, bo każdy ma swoją wersję na zarabianie![]()
najważniejsze żeby było do przodu![]()
ja natomiast nie potrafię trzymać dłużej pozycji jak od kreski do kreski, pomimo faktu że wiem, jestem wręcz pewny że tak będzie
ciągle jakaś siła wyższa w podświadomości podpowiada mi zabierz, bo lepsze to co już jest na plus niż to co dopiero może być za jakiś czas![]()
to jest mój odwieczny problem i pewnie się tego nawyku nie da już zmienić, skubię po kilka, czasami kilknaście pipsów, gdzie na tych pozycjach powinienem zabierać po kilkadziesiąt
szacunmagura2004 pisze:1.39865pr7emo pisze:ale edek ma zjazd
jak ktoś trzymał od wczorajszego szczytu to gratuluje, a na pewno są tacy
po 6 na jednym monitorze(kolejność też zachowana)Declan pisze:Mam krótkie pytnko, Na jakich parach wchodzisz, obserwujesz,