Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Piątek 09.01.2026
Re: DayTrading: Piątek 09.01.2026
seta
ja jesli chodzi o dolce to realnie mam 10-15 proc kasy teraz wiec pisze i poruszam ten temat z nudow
dolar do dzis rosl
a nie jak ty co masz z tone złota he hwe ktore ostatnio spada
juz pisalem ani dolcy ani złota na dluzej nikt nie trzyma no jakis eleeeek
ma z tysiaca lub ze dwa ha ha ha po te twoje 4 zeta
nikt wiecej
ja jesli chodzi o dolce to realnie mam 10-15 proc kasy teraz wiec pisze i poruszam ten temat z nudow
dolar do dzis rosl
a nie jak ty co masz z tone złota he hwe ktore ostatnio spada
juz pisalem ani dolcy ani złota na dluzej nikt nie trzyma no jakis eleeeek
nikt wiecej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
spoko
czyli wszyscy sa ustawieni oprocz mnie bo mam złoto warte teraz 70% wiecej niz jak je kupowałem.
sam mam dolary tak ze 20% kapitału ale nie po 4 zł tylo 3,62.
drwie sobie z debili co drwili ze mnie ale widze ze juz ich wymiotło wiec nie ma komu przypiec...
szwajcar zamkniety, zgarniete kolejne 10 kołek........... czekamy co dalej.
$ powinien sie zaczac umacniac ale zakladam ze jeszcze polecimy na podwójne dno...
czyli wszyscy sa ustawieni oprocz mnie bo mam złoto warte teraz 70% wiecej niz jak je kupowałem.
sam mam dolary tak ze 20% kapitału ale nie po 4 zł tylo 3,62.
drwie sobie z debili co drwili ze mnie ale widze ze juz ich wymiotło wiec nie ma komu przypiec...
szwajcar zamkniety, zgarniete kolejne 10 kołek........... czekamy co dalej.
$ powinien sie zaczac umacniac ale zakladam ze jeszcze polecimy na podwójne dno...
Napisze po raz kolejny i moze ostatni
Od przynajmniej pół roku nie mam zadnego rachunku demo i w tym ROKU tym bardziej nie bede go miał ,bo juz sie nie bawię?
a też ze nigdy juz nikomu wyciagu ani rachunku na forum nie pokaże uważam to za temat zamknięty eot
SETKA
To co piszesz ok na upartego co do reszty zgoda /dolcow i szwajcara/
ale co do złota to moze raz napisz prawde i dokładnie ,bo ja umiem, liczyc i pamietam czas kiedy kupowałeś ?
A gdybys dzisiaj sprzedac chciał to złoto co kupowałes to Qrwa w zyciu nie ma takiej możliwosci bys
miał zysk 70-procent??? a 50 -55gora ?
wiec jak ja mam wierzyc CI i inni też to raz napisz konkretnie nie ilosc bo to twoja bajka ?
ale średnia kupna i w czym ?????? sztabka gram czy uncja bo to podstawa wyceny
Od przynajmniej pół roku nie mam zadnego rachunku demo i w tym ROKU tym bardziej nie bede go miał ,bo juz sie nie bawię?
a też ze nigdy juz nikomu wyciagu ani rachunku na forum nie pokaże uważam to za temat zamknięty eot
SETKA
To co piszesz ok na upartego co do reszty zgoda /dolcow i szwajcara/
ale co do złota to moze raz napisz prawde i dokładnie ,bo ja umiem, liczyc i pamietam czas kiedy kupowałeś ?
A gdybys dzisiaj sprzedac chciał to złoto co kupowałes to Qrwa w zyciu nie ma takiej możliwosci bys
miał zysk 70-procent??? a 50 -55gora ?
wiec jak ja mam wierzyc CI i inni też to raz napisz konkretnie nie ilosc bo to twoja bajka ?
ale średnia kupna i w czym ?????? sztabka gram czy uncja bo to podstawa wyceny
Ktoś może polecić inne forum? Wszędzie robi się śmietnisko, chyba jest to celowe działanie żeby zdezinformować i sparaliżować wymianę informacji w sieci.
elek
jakiej informacji tu szukasz ? czytaj miedzy wierszami to moze znajdziesz., gora czy dół ? rzuc kostka szybciej trafisz.
bax
złoto mam srednią 10 tyś PLN za uncje w 1 uncjowych monetach (jak zaczynałem kupowac paczkami to było nawet po 8500 jakos, wrzuce paragon bo sam nie wierze jak to poszło up), skup obecnie daje 15 500 za uncje u mojego zaprzyjaźnionego dilera wiec no niech bedzie 50% to mało ? stracic nie strace na pewno, jakbym trzymał wtedy dolce dzis byłoby 150 tys w plecy albo lepiej nie liczylem dokladnie....
na razie jestem na wydechu i bez pozycji na FX. Obserwuje co dalej z $. Gram tylko szwajcara na FX. realne dolce raczej pojda do zyda niedługo i wszystko idzie w metal. Chyba ze wywala ponad 20k pn za 1oz na zlocie to juz chyba odpuszcze temat.
jakiej informacji tu szukasz ? czytaj miedzy wierszami to moze znajdziesz., gora czy dół ? rzuc kostka szybciej trafisz.
bax
złoto mam srednią 10 tyś PLN za uncje w 1 uncjowych monetach (jak zaczynałem kupowac paczkami to było nawet po 8500 jakos, wrzuce paragon bo sam nie wierze jak to poszło up), skup obecnie daje 15 500 za uncje u mojego zaprzyjaźnionego dilera wiec no niech bedzie 50% to mało ? stracic nie strace na pewno, jakbym trzymał wtedy dolce dzis byłoby 150 tys w plecy albo lepiej nie liczylem dokladnie....
na razie jestem na wydechu i bez pozycji na FX. Obserwuje co dalej z $. Gram tylko szwajcara na FX. realne dolce raczej pojda do zyda niedługo i wszystko idzie w metal. Chyba ze wywala ponad 20k pn za 1oz na zlocie to juz chyba odpuszcze temat.
ok setka
jak pisałem umiem liczyc 50 czy 55 a 70 proc to duza roznica i teraz zgoda
elek
czasy forów sie skonczyły bo i na fx mało kto gra
chyba to ostatnie
tak uwazam
gaz
lka 16k
ropa
lka 100b
i git kit czyli normalka
jak pisałem umiem liczyc 50 czy 55 a 70 proc to duza roznica i teraz zgoda
elek
czasy forów sie skonczyły bo i na fx mało kto gra
chyba to ostatnie
gaz
lka 16k
ropa
lka 100b
i git kit czyli normalka
rosnie $
rosnie złoto
także nie jest tak źle jakby mogło być, ale takie ruchy robaczkowe.
chociaz jak patrze na ta żałosna hameryke to juz nawet nie jest błaganie o litosc tylko drgawki przedsmiertne...
lada chwila bricks wjedzie z waluto oparta o realne dobra to sie zatrzesie... dolar jest skonczony w srednim terminie jak sie gowno rozleje i urealni sie wartosc to moze byc źle............
rosnie złoto
także nie jest tak źle jakby mogło być, ale takie ruchy robaczkowe.
chociaz jak patrze na ta żałosna hameryke to juz nawet nie jest błaganie o litosc tylko drgawki przedsmiertne...
lada chwila bricks wjedzie z waluto oparta o realne dobra to sie zatrzesie... dolar jest skonczony w srednim terminie jak sie gowno rozleje i urealni sie wartosc to moze byc źle............
p[iatki zawsze sa popiepsz,,,,,,,,,e
dlatego realizuje z/s
gaz 10k
ropa wti 700 ski
ropa 50baryłek lka
setka
dolar prawie 3,62 i czy to juz

dlatego realizuje z/s
gaz 10k
ropa wti 700 ski
ropa 50baryłek lka
setka
dolar prawie 3,62 i czy to juz
Siedzę jeszcze na forach investing.com polskich i angielskich, ale tam też dżungla i naganianie a mało informacji