balc3r pisze:Ropa też dobrze ":D
Zobaczymy czy odbije od kanały wzrostowego. Na według stoch powinna dobić.
balc3r pisze:Ropa też dobrze ":D
???spkaejao pisze:PLNa w ogole nie ruszyło. Jeszcze spadł ?
trzymaj, wlasnie kluczowe wsparcie puscilo na GBP/PLN (edit: prawie puscilomotokolo pisze: Trzymam 2.5 Lota na GBP PLN od 5.5444 ladna sumka jest i teraz nie wiem co robic czy zabierac to czy czekac do 5.24 tam jest moj TP. Stop Lose na 5.54 czyli wyjde najwyzej na zero. Martwi mnie to ze pozostale pary sie oslabiaja do PLN a funt jednak odrabia. Nie pomaga tez slasbnacy Eur/Gbp. 4.70 bylo by dobrzetylko juz od kilku dni nie moze przebic wsparcia na 5.46
za wcześnie na taki optymizm, jak edek wyjedzie i utrzyma 1.18 do 17 to wtedy optymizm wskazanykk.dreamer pisze:Hej. eEdek L, cel 1,19?
Wlasnie kurka wodna nie pęklo, ale bede trzymal. warto zaryzykowac. Cos zlotowka mocna dzisiajhighend pisze:trzymaj, wlasnie kluczowe wsparcie puscilo na GBP/PLN (edit: prawie puscilomotokolo pisze: Trzymam 2.5 Lota na GBP PLN od 5.5444 ladna sumka jest i teraz nie wiem co robic czy zabierac to czy czekac do 5.24 tam jest moj TP. Stop Lose na 5.54 czyli wyjde najwyzej na zero. Martwi mnie to ze pozostale pary sie oslabiaja do PLN a funt jednak odrabia. Nie pomaga tez slasbnacy Eur/Gbp. 4.70 bylo by dobrzetylko juz od kilku dni nie moze przebic wsparcia na 5.46
)
PLN sie umacnia, a potem sie bedzie oslabiało (w II polowie roku?
-- Dodano: 09 sty 2015, 14:56 --
ja na kangurze mam juz ze 4x L, a na USD PLN 3x S
trzeba sie dopasowac do rynku