atlanticos pisze:na edku na obecną chwilę flaga trzyma (czerwony kanał) - wygląda jakby zjechali po drugie ramię orgra (różowa linia szyi) tworząc między linią szyi a dolną bandą flagi trójkąt - jeszcze dziś w zależności od kierunku wybicia r2 lub s2 w grze...
atlanticos pisze:na edku na obecną chwilę flaga trzyma (czerwony kanał) - wygląda jakby zjechali po drugie ramię orgra (różowa linia szyi) tworząc między linią szyi a dolną bandą flagi trójkąt - jeszcze dziś w zależności od kierunku wybicia r2 lub s2 w grze...
męczą mnie te opcje na edka i jak to bywało ostanio po 16 edek zwalał się po dużych opcjach,
teraz też tak może być, że po 16 złamiemy 1.17 itd dożynki do końca sesji
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
męczą mnie te opcje na edka i jak to bywało ostanio po 16 edek zwalał się po dużych opcjach,
teraz też tak może być, że po 16 złamiemy 1.17 itd dożynki do końca sesji
jen sie umacnia do dolara, kangur idzie UP, kabel na retescie szyi orgr,a zatrzymany - wg mnie edek odbije i tez zrobi orgra - jak peknie dziś dol to do Mariana korekty nie zobaczymy bo czasu nie starczy żeby sie z piwnicy podniesc... a chyba niewielu liczy ze po 21 stycznia od razu bedzie korekta...może bedzie ale najpierw zjazd kilkaset pipsow 21 stycznia nas czeka wg mnie...