jak na tym int przejdą poniżej 1.42 - 1.40 to chyba można w 1.31 celować : )
fundamenty działają na korzyści osłabiania eur ... tylko, żeby mariano goldmano draghi wystarczająco farby zamówił

bo czasem rgr jest formacja kontynuacji a nie odwrócenia...grzelulukas pisze:Tylko nie bardzo rozumiem po co ktoś rysuje RGR w trendzie spadkowym, proszę mądrzejszych o wyjaśnienie.
Mam nadzieję że nie zepsują rubla. Rano piramida elek się pozamykała na tp i miałem ochotę odnowić.MOSCOW, Nov 7 (Reuters) – The rouble trimmed losses on Friday amid market chatter that the central bank was holding a meeting on the rouble.
A source told Reuters that a meeting was taking place with Governor Elvira Nabiullina at the moment but would not reveal more details.
The rouble slid over 3 percent in early trade, weakening beyond 48 roubles per dollar for the first time. After the speculation about the meeting emerged, the rouble strengthened by around 2 percent.
w nieskonczonosc nie będzie się osłabiał.....daromanchester pisze: Mam nadzieję że nie zepsują rubla. Rano piramida elek się pozamykała na tp i miałem ochotę odnowić.
to nie jest młotek tylko marubozuhighend pisze:a teraz na Gold już widać młotek? rano pisałem to nikt go nie widział.
a na H4 jest (z małym górnym cieniem - czyli młotek... w dodatku na biało)... i D1 się formuje też (ale to nie wiadomo co będzie)