H4coolcov pisze:Kolego,kłóci się z wolumenem ale na którym interwale czasowym?

H4coolcov pisze:Kolego,kłóci się z wolumenem ale na którym interwale czasowym?
zobacz na mój wczorajszy wykreshighend pisze:znaczy widzisz tak samo i dlatego się nie sprawdzi?Tomasz196407 pisze:ufff koniec!! jak dwóch tak samo widzi to po trejdzie juzhighend pisze:o to mi chodzi na USD/PLN
jakby brakuje mi tego ruchu na 3.875
spotyka się tam target DSWS oraz moje FIBO 423 z tygodniowego.....
1.70... na pewno nieoiro pisze:jaki będzie kurs na koniec dnia??
czyli, że właśnie się sprawdzi. Dwie różne metody, efekt taki sam....Tomasz196407 pisze: zobacz na mój wczorajszy wykres
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/117815
Wolumen na H4 praktycznie leży.freakout pisze:H4coolcov pisze:Kolego,kłóci się z wolumenem ale na którym interwale czasowym?
heh, z tym że ja korzystam z nieco innego wolumenucoolcov pisze:Wolumen na H4 praktycznie leży.
Ale VSA mówi że wsparcia i opory można przebić albo na ultra małym albo na ultra dużym wolumenie, więc różnie to może jeszcze być.
oiro pisze:ostatnio ktoś pisał że przewidział ruch na edku po danych na podstawie kursu Yena![]()
inni potem uzasadniali kreskami, fibami itd. Mam do Was - wszystkich 'analizatorów' wyżej wymienionych metod- zatem wielką prośbę podajcie na podstawie fibo, fal, pivotów itd. jaki będzie kurs na koniec dnia??
a można podać jakiś przedział i co jest do wygrania ?lukpiasek pisze:oiro pisze:ostatnio ktoś pisał że przewidział ruch na edku po danych na podstawie kursu Yena![]()
inni potem uzasadniali kreskami, fibami itd. Mam do Was - wszystkich 'analizatorów' wyżej wymienionych metod- zatem wielką prośbę podajcie na podstawie fibo, fal, pivotów itd. jaki będzie kurs na koniec dnia??
plus minus 1.1215 close dnia