DayTrading: Piątek 07.08.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 07.08.2015
oj oj highend nie wyslal flaszki...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Flaszka została jakiś czas temu zamówiona w sklepie internetowym. Mam potwierdzenie na mailu.ZbychuM pisze:Nieładnie Highend, nieładnie. A swoją drogą za obrażanie karnaka powinienieś flaszką dostać, a nie flaszkę.Kusus pisze:Heja,A Highendowi przypominam o przegranym zakładzie i flaszce którą miał do mnie wysłać.
Pozdro 600.
Wczoraj mi Kusus napisał priv ze nie doszła. Będę interweniował dzis tam co jest grane.
Bez jaj!
Tymczasem edziow gore, a dolar w dół

Ropa w gore

Indeksy zaraz będę badał.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
kurcze spory ten motyl no ale zobaczymyMERLIN pisze:co do edka -zanegowali moją poprzednią analizę, ale wygląda na to że H4 istnieje szansa na ORGR, fibo sugerują też formację MOTYLA, jutrzejsze dane wszystko wyjaśniąps. żadnych gwarancji że formacja wypali ,to jedynie spostrzeżenie
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Jones trzymaj L i nie marudźJones pisze:kurcze spory ten motyl no ale zobaczymyMERLIN pisze:co do edka -zanegowali moją poprzednią analizę, ale wygląda na to że H4 istnieje szansa na ORGR, fibo sugerują też formację MOTYLA, jutrzejsze dane wszystko wyjaśniąps. żadnych gwarancji że formacja wypali ,to jedynie spostrzeżenie

- MowmiSasiad
- Pasjonat
Czyżby to zwyżka pod dobre payrolle i ostry zjazd?highend pisze:
Tymczasem edziow gore,

-
- Fanatyk
i juz po wzroście?highend pisze:Flaszka została jakiś czas temu zamówiona w sklepie internetowym. Mam potwierdzenie na mailu.ZbychuM pisze:Nieładnie Highend, nieładnie. A swoją drogą za obrażanie karnaka powinienieś flaszką dostać, a nie flaszkę.Kusus pisze:Heja,A Highendowi przypominam o przegranym zakładzie i flaszce którą miał do mnie wysłać.
Pozdro 600.
Wczoraj mi Kusus napisał priv ze nie doszła. Będę interweniował dzis tam co jest grane.
Bez jaj!
Tymczasem edziow gore, a dolar w dół
Ropa w gore
Indeksy zaraz będę badał.
highend dzis piątek aby powtórki nie było z zeszłego piatku
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Hmm.... jest jeszcze możliwość, że ruch na USD/PLN na up nie jest zakończony i edzio spadnie.
Ale to będzie ostatni spadek...
Jak wymaluję fibo spadkowe to edzio właśnie odbija od F161 w dół - więc może być lawina, a zasięg do 1.06800
Czyli mówiąc prościej: przebijemy 1.095 na UP
idziemy w górę... granica bólu na eLki 
Ale po ewentualnym spadku na 1.068
mocne up
No nic nie poradzę, że raz widzę up, a raz w dół - to nie takie proste

Jak wymaluję fibo spadkowe to edzio właśnie odbija od F161 w dół - więc może być lawina, a zasięg do 1.06800
Czyli mówiąc prościej: przebijemy 1.095 na UP

Ale po ewentualnym spadku na 1.068

-
- Fanatyk
własnie sie skonczyła płaska 335 wszystko wg prawideł, tak myslehighend pisze:Hmm.... jest jeszcze możliwość, że ruch na USD/PLN na up nie jest zakończony i edzio spadnie.
Czyli mówiąc prościej: przebijemy 1.095 na UPidziemy w górę... granica bólu na eLki
Ale po ewentualnym spadku na 1.068mocne up
![]()
złoto zrobiło do szczytu zygzaka mogła to byc ostatnia z korekty w trójkacie , ale rownie dobrze moze to byc czesc podwojnego zygzaka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2015, 11:26 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 3 razy.
nie lubię piątkówTomasz196407 pisze: highend dzis piątek aby powtórki nie było z zeszłego piatku

-- Dodano: 07 sie 2015, 10:15 --
masz na mysli usd/pln?Tomasz196407 pisze: własnie sie skonczyła płaska 335 wszystko wg prawideł, tak mysle