DayTrading: Piątek 07.07.2023
Re: DayTrading: Piątek 07.07.2023
Dobry Dzień,
u mnie na Realu w TMS notowania DAXa najprawdopodobniej pokrywają się z tym co wrzucał baxik.
DAX u mnie bez swapu, dla porównania para walutowa oczywiście ma.
u mnie na Realu w TMS notowania DAXa najprawdopodobniej pokrywają się z tym co wrzucał baxik.
DAX u mnie bez swapu, dla porównania para walutowa oczywiście ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2023, 23:55 przez boromir89, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba przyznać, że pisowskie kanalie mają wybitne szczęście do siły złotego. Niedługo ogłoszą o kolejnym cudzie gospodarczym, w którym poinformują o rekordzie w relacji płacy minimalnej wyrażonej w dolarze amerykańskim.
Muszę przyznać, że ta relacja przerosła moje oczekiwania
Muszę przyznać, że ta relacja przerosła moje oczekiwania

Mam przynajmniej nadzieję, że temu bandziorowi i złodziejowi z Pcimia kurs ropy notowanej na giełdzie popsuje szyki.
Niedawno ta łachudra poinformowała o obniżce cen paliw w okresie wakacyjnym o 30 groszy.....
Jak widać na wykresie kilkanaście tygodni trwało uklepywanie podłogi, a kartel OPEC to starzy cwaniacy, którzy za frajer paliwa nie sprzedadzą. Uważam, że paliwo dzisiaj w Polsce mamy wybitnie tanie......
Mała iskra i BUM....
Niedawno ta łachudra poinformowała o obniżce cen paliw w okresie wakacyjnym o 30 groszy.....
Jak widać na wykresie kilkanaście tygodni trwało uklepywanie podłogi, a kartel OPEC to starzy cwaniacy, którzy za frajer paliwa nie sprzedadzą. Uważam, że paliwo dzisiaj w Polsce mamy wybitnie tanie......
Mała iskra i BUM....
A wszystko może się zdarzyć. Na ten moment USD/PLN wygląda fatalnie - nie powstało nowe minimum i cały czas balansujemy na 200 SMA
Wspomniana 200 SMA z interwału tygodniowego
To bardzo istotna średnia. Jak dowodzi praktyka nie jest to narzędzie do tradingu ale do diagnostyki sytuacji.
Ja uważam, że jeżeli kurs jest nad średnią - to szukam long, i vice versa.
Na wykresie widać, że nie jest to idealna średnia, kurs potrafi tygodniami balansować w jej okolicach, ale po nastu tygodniach dochodzi do większego ruchu trendowego.
Z wykresu wiadomo, że mamy trend wzrostowy i potencjalny test okolic 4 zł za 1 USD nie zmieni technicznego obrazu
To bardzo istotna średnia. Jak dowodzi praktyka nie jest to narzędzie do tradingu ale do diagnostyki sytuacji.
Ja uważam, że jeżeli kurs jest nad średnią - to szukam long, i vice versa.
Na wykresie widać, że nie jest to idealna średnia, kurs potrafi tygodniami balansować w jej okolicach, ale po nastu tygodniach dochodzi do większego ruchu trendowego.
Z wykresu wiadomo, że mamy trend wzrostowy i potencjalny test okolic 4 zł za 1 USD nie zmieni technicznego obrazu
Indeks Dolara potencjalnie połowa układu Motyla ,a jak to rozwiną dalej to się okaże Max to 127,6 do 161,8 XA .Dotyczy też to EU pod kątem możliwego kierunku
doktorek kolejny ktory uwielbia plesc tu głupoty
przytaczasz wybrany tekst i zachwycasz sie tym jakby to była prawda
o spadkach na edku pisalem rano bo mialem ski
a ten wykres edka o godz to co

post1046552.html#p1046552
pako5033
i to co pisales wyzej
post1046639.html#p1046639
OSTANIA MOJA POZYCJA NA TYM GÓWNIE CHYBA ZE SPADNIE PONIEZEJ 4 ZŁ NA JAKIEŚ 3.90-3.94 TO JAK MNIE POPROSZĄ TO KUPIĘ
HUJ W TEGO GNIOTA PRZE ZNIEGO OMIJĄ MNIE INNE OKAZJE
BTw
MOZE JESTEM PIJANY, ALE CZASAMI MI SIĘ WYDAJE, ZE NA FOREXIE TRZEBA MIEĆ FARTA, JAK NP;
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
to przynajmniej raz napisales cos z sensem moze dlatego ze byłes na gazie pozycjonowanie na usd/pl to wyzsza szkola jazdy nie dla krotko-terminowca sugerowalem ci to jako jadzia ale nie zauwazyłes lub olales sugestie
rynek z 4,15 zjechał na 4,06 gdy edek urosł troszke wyzej 1pkta na edku a ty do dzis nie wiesz pewnie dlaczego
bos nawet nie zauwazył ze bylo posiedz nbp i glapa sie wczoraj wypowiadał
przesadzili z tym spadkiem ale wałek musiał byc
oczywiscie dostałes ignora ode mnie pisalem obrazac sie nie pozwalam

glupoty mozesz sobie tu pisac czy spamowac mnie mam to w dpie tylu tu juz było a tys tylko kolejny

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nie rozumiem czemu w piatki ciagle jest zlot artystów od przekłaman
pisalem najpierw 4,15 niz 4 czy nie

bylo wyzej 4,13 sprzedaj bylo

i te 4 zeta jeszcze na razie dalej prosze sobie wybic z głowy nim tu wroce ha ha ha
Ostatnio zmieniony 08 lip 2023, 07:09 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

o rynku
wariancje byly w dwie strony a na indeksach to istne jajca
ja eski mam mimo iz mnie nie bylo fakt nie zakladalem ze jeszcze wczoraj spadna
z ropa jak zwykle przesadzili czyli robic bedziemy chyba cel 74,4 ale kto to pamieta bo o tym pisalem jak bylo nizej 69 ze najpierw ok 73 lub nawet wyzej ale 74,4 to mocny opor
edek
piatkowa normalka i w zasadzie nic sie za bardzo jeszcze nie zmianilo tak uwazam
ramy na edku wygladaja tak i dalej nie widze zadnego wyraznego sygnału ze rynek musi rosnac
podskoczyli sobie troche wyzej niz powinni i tyle
lki na usd/pl mam i ski na edku tez mam ale co tam ja przeciez mało sie znam
ropa widac cel i opor
i lke na usd/pl widac tez a i ski na us100 a tez widac
wariancje byly w dwie strony a na indeksach to istne jajca
ja eski mam mimo iz mnie nie bylo fakt nie zakladalem ze jeszcze wczoraj spadna
z ropa jak zwykle przesadzili czyli robic bedziemy chyba cel 74,4 ale kto to pamieta bo o tym pisalem jak bylo nizej 69 ze najpierw ok 73 lub nawet wyzej ale 74,4 to mocny opor
edek
piatkowa normalka i w zasadzie nic sie za bardzo jeszcze nie zmianilo tak uwazam
ramy na edku wygladaja tak i dalej nie widze zadnego wyraznego sygnału ze rynek musi rosnac
podskoczyli sobie troche wyzej niz powinni i tyle
lki na usd/pl mam i ski na edku tez mam ale co tam ja przeciez mało sie znam

ropa widac cel i opor
i lke na usd/pl widac tez a i ski na us100 a tez widac

Ostatnio zmieniony 08 lip 2023, 07:00 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

obiecalem pokazać historie ropy ostatni miesiacw tmsie
to tylko dla zainteresowanych trole wara od tego ha ha ha
poczatek
https://foto-hosting.pl/img/eb/ea/be/eb ... f86356.png
to juz z wczoraj i sorki nie pokazuje wszystkich pozycji bo to by bylo kilka ladnych stron lub kilkanascie
https://foto-hosting.pl/img/42/d7/8b/42 ... 286efe.png
i oczywiscie mam straty na skach z wczoraj bo ze wyjda wyraznie nad 73 tego nie było w planie ale to pozycje otwarte wiec jeszcze spoko
ski na indeksach mam jeszcze na dax i jedna stała ske tylko na sp500
na tacy wsio widać
obiecalem tez ze znikne i tak bedzie na pewno w przyszlym tygodniu zobacze jak wroce jak tu wojujecie
i te setki postow codziennie ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a stawianie pozycji przeciwstawnych jak cos szybko rosnie lub spada w sumie zawsze mialo sens wiadomo wielkosc pozycji zalezy od depa
bo o to chodzi na tym forexie
nie raz tu pokazalem ze tak robię 
istotne info na poniedzialek
Po publikacji piątkowych danych inwestorzy obstawiali wznowienie podwyżek jeszcze w tym miesiącu, dając 92 proc. szans na podwyżkę o 25 pb. w lipcu.
to tylko dla zainteresowanych trole wara od tego ha ha ha
poczatek
https://foto-hosting.pl/img/eb/ea/be/eb ... f86356.png
to juz z wczoraj i sorki nie pokazuje wszystkich pozycji bo to by bylo kilka ladnych stron lub kilkanascie

https://foto-hosting.pl/img/42/d7/8b/42 ... 286efe.png
i oczywiscie mam straty na skach z wczoraj bo ze wyjda wyraznie nad 73 tego nie było w planie ale to pozycje otwarte wiec jeszcze spoko
ski na indeksach mam jeszcze na dax i jedna stała ske tylko na sp500
na tacy wsio widać

obiecalem tez ze znikne i tak bedzie na pewno w przyszlym tygodniu zobacze jak wroce jak tu wojujecie

i te setki postow codziennie ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a stawianie pozycji przeciwstawnych jak cos szybko rosnie lub spada w sumie zawsze mialo sens wiadomo wielkosc pozycji zalezy od depa

istotne info na poniedzialek
Po publikacji piątkowych danych inwestorzy obstawiali wznowienie podwyżek jeszcze w tym miesiącu, dając 92 proc. szans na podwyżkę o 25 pb. w lipcu.
ani o tym pisać