DayTrading: Piątek 07.07.2023
Re: DayTrading: Piątek 07.07.2023
jeszcze edek ze szpalty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Sytuacja podobna jak na USD/EUR, ale na indeksie $ interwał H1 wykazuje jeszcze możliwość jakiejś obrony czego na EUR/USD nie ma miejsca.
Interwał H8 wygląda jeszcze całkiem optymistycznie, podobnie jak interwał D1 na EUR/USD
baxik pisze: ↑08 lip 2023, 05:43
to przynajmniej raz napisales cos z sensem moze dlatego ze byłes na gazie pozycjonowanie na usd/pl to wyzsza szkola jazdy nie dla krotko-terminowca sugerowalem ci to jako jadzia ale nie zauwazyłes lub olales sugestie
rynek z 4,15 zjechał na 4,06 gdy edek urosł troszke wyzej 1pkta na edku a ty do dzis nie wiesz pewnie dlaczego
bos nawet nie zauwazył ze bylo posiedz nbp i glapa sie wczoraj wypowiadał
przesadzili z tym spadkiem ale wałek musiał byc
oczywiscie dostałes ignora ode mnie pisalem obrazac sie nie pozwalam![]()
![]()
![]()
glupoty mozesz sobie tu pisac czy spamowac mnie mam to w dpie tylu tu juz było a tys tylko kolejny![]()
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nie rozumiem czemu w piatki ciagle jest zlot artystów od przekłaman
pisalem najpierw 4,15 niz 4 czy niea potem moze byc roznie
i ja o 4,15 pisalem wtedy gdy dolar byl ok 4,04 a nie ostatnio
bylo wyzej 4,13 sprzedaj bylo![]()
![]()
![]()
i te 4 zeta jeszcze na razie dalej prosze sobie wybic z głowy nim tu wroce ha ha ha
Człowieku, nie pisz mi o wyższej szkole jazdy bo nie masz o niej zielonego pojęcia. Nie twierdzę, ze nie trzeba mieć jakieś wiedzy na temat co i gdzie wsiąść, ale jakbyś nie zauważył, ja nie siedzę jak ty 24/h i nie zawieram 20 transakcji dziennie o różnych porach, bo nie jestem po pierwsze, robotem a po drugie no-lifem w przeciwieństwie do ciebie. Wystarczy spojrzeć na twój screen z ropy xD 12 pozycji od 5 do 15 xD. Ty w ogóle spisz? czy po prostu kupujesz na ślepo bo nie pojmuje . A co do Edka urósł bo on idzie na 1.12 durniu bo inaczej cię nazwać nie można i pewnie powiesz czemu nie wziąłem, bo nie opłaca mi się go grać za małe ruchy robi to raz a dwa chciałem zapiąć szorta na USD/PLN i miałem ustawioną pozycję wyżej między 4,14 a 4,15 a jak widomo nie podeszli tam po czwartkowej cofce. Ja nie siedzę jak jest ładna pogoda, bo mam w dupię patrzenie się na durny wykres i czekanie jak debil cały dzień na jakąś okazje. Dla mnie czas jest ważniejszy niz hajs. Na hajs nie narzekam, a czasu nie wiem ile mi pozostało więc wole korzystać jak jest okazja. W tamtym miechu zarobiłem 7keuro . Mogłem 2x tyle ale też mogłem być na minusie. Trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie siedzieć jak debil po 15 godzin dziennie,a ty patrząc na twoje wpisy i transakcje, które zawierasz to raczej tak jest. Współczuje ci, ze dla kilka tyś +- więcej marnujesz najcenniejszą rzecz na świecie czyli TIME
Btw i zacznij pisać poprawnie. Sam nie potrafię za dobrze, ale ty w ogóle wiesz co to przecinek? kropka czy nie. Bo serio tych twoich wypocin to się czytać nie da . Jak to czytam to mi mózg rozsadza od środka. Ucinasz litery, przecinków nie używasz i do tego jesteś debilem i No-Lifem . Może być coś gorszego? Sam się zastanów bo mi się wydaje ze nie xD
Apropo tej twoje histori na ropie , to pokaz cały okres . Ile wpłaciłeś i jaki masz zysk lub strate, a nie jakieś gówienko wstawiasz.
www.forex-nawigator.pl
To mozesz pokazywac dzieciom w przedszkolubaxik pisze: ↑08 lip 2023, 06:48obiecalem pokazać historie ropy ostatni miesiacw tmsie
to tylko dla zainteresowanych trole wara od tego ha ha ha
poczatek
https://foto-hosting.pl/img/eb/ea/be/eb ... f86356.png
to juz z wczoraj i sorki nie pokazuje wszystkich pozycji bo to by bylo kilka ladnych stron lub kilkanascie![]()
https://foto-hosting.pl/img/42/d7/8b/42 ... 286efe.png
i oczywiscie mam straty na skach z wczoraj bo ze wyjda wyraznie nad 73 tego nie było w planie ale to pozycje otwarte wiec jeszcze spoko
ski na indeksach mam jeszcze na dax i jedna stała ske tylko na sp500
na tacy wsio widać
obiecalem tez ze znikne i tak bedzie na pewno w przyszlym tygodniu zobacze jak wroce jak tu wojujecie
i te setki postow codziennie ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a stawianie pozycji przeciwstawnych jak cos szybko rosnie lub spada w sumie zawsze mialo sens wiadomo wielkosc pozycji zalezy od depa![]()
![]()
bo o to chodzi na tym forexie
nie raz tu pokazalem ze tak robię
istotne info na poniedzialek
Po publikacji piątkowych danych inwestorzy obstawiali wznowienie podwyżek jeszcze w tym miesiącu, dając 92 proc. szans na podwyżkę o 25 pb. w lipcu.

Pako5033 pisze: ↑09 lip 2023, 03:20Człowieku, nie pisz mi o wyższej szkole jazdy bo nie masz ................. A co do Edka urósł bo on idzie na 1.12 durniu bo inaczej cię nazwać nie można i
Apropo tej twoje histori na ropie , to pokaz cały okres . Ile wpłaciłeś i jaki masz zysk lub strate, a nie jakieś gówienko wstawiasz.
Hej
Zostaw go to nie ma najmniejszego sensu. Cokolwiek napiszesz baksik będzie nadawał to samo....
Nawet mało uważny obserwator zauważy że to co wrzucił o EDKU w piątek 7 lipca to materiał który opublikuje w przyszłym tygodniu..... jak wykres Edka zawróci i okaże się że zarobił. Wykres pójdzie w górę to zapomni o tych pozycjach.

On się nie zmieni. Znasz to powiedzenie na pewno: "starego psa nowych sztuczek nie nauczysz".
Baksik się wygraża że doda tego czy tamtego do ignorów.... a dlaczego TY/WY tego nie zrobicie ?!? Przecież te jego analizy to misz masz dzisiaj pisze tak a za pięć minut zmienia zdanie. Dodając go do wrogów jak kilka osób to uczyniło nic nie tracicie, zawsze możecie kliknąc i przeczytać co tam w "jego świecie" słychać.

Zwróć uwagę że wielu piszących w tym w wątku nie "rozmawia" z baksikiem. Dla tych co myślą że mają korzyść z czytania jego postów radzę sprawdzić analizy z kilku tygodni. W piątek już się nieźle pierdal..oł ale co ja tam wiem sprawdźcie sami

"If music is dying musicians are killing it" - MP