DayTrading: Piątek 07.07.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 07.07.2023

Nieprzeczytany post autor: baxik »

jeszcze edek ze szpalty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

MERLIN pisze:
08 lip 2023, 02:51
Indeks Dolara potencjalnie połowa układu Motyla ,a jak to rozwiną dalej to się okaże Max to 127,6 do 161,8 XA .Dotyczy też to EU pod kątem możliwego kierunku
Sytuacja podobna jak na USD/EUR, ale na indeksie $ interwał H1 wykazuje jeszcze możliwość jakiejś obrony czego na EUR/USD nie ma miejsca.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

MERLIN pisze:
Indeks Dolara potencjalnie połowa układu Motyla ,a jak to rozwiną dalej to się okaże Max to 127,6 do 161,8 XA .Dotyczy też to EU pod kątem możliwego kierunku
Interwał H8 wygląda jeszcze całkiem optymistycznie, podobnie jak interwał D1 na EUR/USD

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

MERLIN pisze:

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

baxik pisze:
08 lip 2023, 05:43

to przynajmniej raz napisales cos z sensem moze dlatego ze byłes na gazie pozycjonowanie na usd/pl to wyzsza szkola jazdy nie dla krotko-terminowca sugerowalem ci to jako jadzia ale nie zauwazyłes lub olales sugestie
rynek z 4,15 zjechał na 4,06 gdy edek urosł troszke wyzej 1pkta na edku a ty do dzis nie wiesz pewnie dlaczego
bos nawet nie zauwazył ze bylo posiedz nbp i glapa sie wczoraj wypowiadał
przesadzili z tym spadkiem ale wałek musiał byc
oczywiscie dostałes ignora ode mnie pisalem obrazac sie nie pozwalam :568: :568: :568:
glupoty mozesz sobie tu pisac czy spamowac mnie mam to w dpie tylu tu juz było a tys tylko kolejny :p

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nie rozumiem czemu w piatki ciagle jest zlot artystów od przekłaman
pisalem najpierw 4,15 niz 4 czy nie :?: a potem moze byc roznie :?: i ja o 4,15 pisalem wtedy gdy dolar byl ok 4,04 a nie ostatnio
bylo wyzej 4,13 sprzedaj bylo :?: :568: :568: :568:
i te 4 zeta jeszcze na razie dalej prosze sobie wybic z głowy nim tu wroce ha ha ha

Człowieku, nie pisz mi o wyższej szkole jazdy bo nie masz o niej zielonego pojęcia. Nie twierdzę, ze nie trzeba mieć jakieś wiedzy na temat co i gdzie wsiąść, ale jakbyś nie zauważył, ja nie siedzę jak ty 24/h i nie zawieram 20 transakcji dziennie o różnych porach, bo nie jestem po pierwsze, robotem a po drugie no-lifem w przeciwieństwie do ciebie. Wystarczy spojrzeć na twój screen z ropy xD 12 pozycji od 5 do 15 xD. Ty w ogóle spisz? czy po prostu kupujesz na ślepo bo nie pojmuje . A co do Edka urósł bo on idzie na 1.12 durniu bo inaczej cię nazwać nie można i pewnie powiesz czemu nie wziąłem, bo nie opłaca mi się go grać za małe ruchy robi to raz a dwa chciałem zapiąć szorta na USD/PLN i miałem ustawioną pozycję wyżej między 4,14 a 4,15 a jak widomo nie podeszli tam po czwartkowej cofce. Ja nie siedzę jak jest ładna pogoda, bo mam w dupię patrzenie się na durny wykres i czekanie jak debil cały dzień na jakąś okazje. Dla mnie czas jest ważniejszy niz hajs. Na hajs nie narzekam, a czasu nie wiem ile mi pozostało więc wole korzystać jak jest okazja. W tamtym miechu zarobiłem 7keuro . Mogłem 2x tyle ale też mogłem być na minusie. Trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie siedzieć jak debil po 15 godzin dziennie,a ty patrząc na twoje wpisy i transakcje, które zawierasz to raczej tak jest. Współczuje ci, ze dla kilka tyś +- więcej marnujesz najcenniejszą rzecz na świecie czyli TIME

Btw i zacznij pisać poprawnie. Sam nie potrafię za dobrze, ale ty w ogóle wiesz co to przecinek? kropka czy nie. Bo serio tych twoich wypocin to się czytać nie da . Jak to czytam to mi mózg rozsadza od środka. Ucinasz litery, przecinków nie używasz i do tego jesteś debilem i No-Lifem . Może być coś gorszego? Sam się zastanów bo mi się wydaje ze nie xD

Apropo tej twoje histori na ropie , to pokaz cały okres . Ile wpłaciłeś i jaki masz zysk lub strate, a nie jakieś gówienko wstawiasz.
www.forex-nawigator.pl

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

baxik pisze:
08 lip 2023, 06:48
obiecalem pokazać historie ropy ostatni miesiacw tmsie
to tylko dla zainteresowanych trole wara od tego ha ha ha
poczatek
https://foto-hosting.pl/img/eb/ea/be/eb ... f86356.png
to juz z wczoraj i sorki nie pokazuje wszystkich pozycji bo to by bylo kilka ladnych stron lub kilkanascie :?:
https://foto-hosting.pl/img/42/d7/8b/42 ... 286efe.png
i oczywiscie mam straty na skach z wczoraj bo ze wyjda wyraznie nad 73 tego nie było w planie ale to pozycje otwarte wiec jeszcze spoko
ski na indeksach mam jeszcze na dax i jedna stała ske tylko na sp500
na tacy wsio widać :568:
obiecalem tez ze znikne i tak bedzie na pewno w przyszlym tygodniu zobacze jak wroce jak tu wojujecie :568:
i te setki postow codziennie ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a stawianie pozycji przeciwstawnych jak cos szybko rosnie lub spada w sumie zawsze mialo sens wiadomo wielkosc pozycji zalezy od depa :568: :568: :idea: bo o to chodzi na tym forexie :!: nie raz tu pokazalem ze tak robię :568:
istotne info na poniedzialek
Po publikacji piątkowych danych inwestorzy obstawiali wznowienie podwyżek jeszcze w tym miesiącu, dając 92 proc. szans na podwyżkę o 25 pb. w lipcu.
To mozesz pokazywac dzieciom w przedszkolu :p

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Pako5033 pisze:
09 lip 2023, 03:20
Człowieku, nie pisz mi o wyższej szkole jazdy bo nie masz ................. A co do Edka urósł bo on idzie na 1.12 durniu bo inaczej cię nazwać nie można i

Apropo tej twoje histori na ropie , to pokaz cały okres . Ile wpłaciłeś i jaki masz zysk lub strate, a nie jakieś gówienko wstawiasz.

Hej
Zostaw go to nie ma najmniejszego sensu. Cokolwiek napiszesz baksik będzie nadawał to samo....
Nawet mało uważny obserwator zauważy że to co wrzucił o EDKU w piątek 7 lipca to materiał który opublikuje w przyszłym tygodniu..... jak wykres Edka zawróci i okaże się że zarobił. Wykres pójdzie w górę to zapomni o tych pozycjach. 8)
On się nie zmieni. Znasz to powiedzenie na pewno: "starego psa nowych sztuczek nie nauczysz".

Baksik się wygraża że doda tego czy tamtego do ignorów.... a dlaczego TY/WY tego nie zrobicie ?!? Przecież te jego analizy to misz masz dzisiaj pisze tak a za pięć minut zmienia zdanie. Dodając go do wrogów jak kilka osób to uczyniło nic nie tracicie, zawsze możecie kliknąc i przeczytać co tam w "jego świecie" słychać. :wink:
Zwróć uwagę że wielu piszących w tym w wątku nie "rozmawia" z baksikiem. Dla tych co myślą że mają korzyść z czytania jego postów radzę sprawdzić analizy z kilku tygodni. W piątek już się nieźle pierdal..oł ale co ja tam wiem sprawdźcie sami :568:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany