Cugan lunatyk zle obstawiasz --zapytales odpowiedzial a czy bedzie luka zobaczymy o 23Gotti pisze: 08 mar 2020, 10:19Przyłączam się do życzeń, nie tylko dla Kobiet, dla Lkowiczów na ropie też, pożałują, że nie urodzili kobietą.XAB pisze: 08 mar 2020, 09:45 W dniu Święta Kobiet dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości, moc najpiękniejszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń
wszelkim piszącym lub czytającym na forum kobietom zyczę
Brawo, chociaż jeden coś ogarnia. Co niektórzy tutaj są jak lunatycy.TsunamiPL pisze: 08 mar 2020, 10:09 https://www.forexfactory.com/news/98503 ... ng-all-out
Saudowie planują duży wzrost wydobycia ropy.
DayTrading: Piątek 06.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 06.03.2020
Również się przyłączam, każdego dnia bycia szczęśliwym.XAB pisze: 08 mar 2020, 09:45 W dniu Święta Kobiet dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości, moc najpiękniejszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Bo pytanie retoryczne nie wymaga wzięcia aktywnego udziału w "obstawianiu", mając wywalone na rynek ropy.doktorek pisze: 08 mar 2020, 10:34Cugan lunatyk zle obstawiasz --zapytales odpowiedzial a czy bedzie luka zobaczymy o 23Gotti pisze: 08 mar 2020, 10:19Przyłączam się do życzeń, nie tylko dla Kobiet, dla Lkowiczów na ropie też, pożałują, że nie urodzili kobietą.XAB pisze: 08 mar 2020, 09:45 W dniu Święta Kobiet dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości, moc najpiękniejszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń
Brawo, chociaż jeden coś ogarnia. Co niektórzy tutaj są jak lunatycy.TsunamiPL pisze: 08 mar 2020, 10:09 https://www.forexfactory.com/news/98503 ... ng-all-out
Saudowie planują duży wzrost wydobycia ropy.![]()
No tak lunatykuje po zaropiałym dachu.Rynek jednak jest inny. Nie leci nadoktorek pisze: 08 mar 2020, 10:34Cugan lunatyk zle obstawiasz --zapytales odpowiedzial a czy bedzie luka zobaczymy o 23Gotti pisze: 08 mar 2020, 10:19Przyłączam się do życzeń, nie tylko dla Kobiet, dla Lkowiczów na ropie też, pożałują, że nie urodzili kobietą.XAB pisze: 08 mar 2020, 09:45 W dniu Święta Kobiet dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości, moc najpiękniejszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń
Saudowie planują duży wzrost wydobycia ropy.![]()
prasowe wieści .Mocarze muszą opierd...to co maja (zapasy)po dobrym kursie a potem zaczną kupować
to co im rynek daje. Tani produkt .Nigdy odwrotnie.Rynek jest wykupiony wiec lipa z tego coś będzie tańsze
Poniżej Pivot Point dla OIL US Crud w Daily FX .Zaznaczam optymalne poziomy cofki .
Nie mniej dotyczą one MA (34) na M15 (42,43) gdyż oceniam ze te są realne
PS. Trochę źle napisałem wcześniejszych komentarzach na temat WTI .
Na woodie formacja VEGAS LONG jest na TF M15 a nie na H4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2020, 11:55 przez cugan, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
The only way is up
Czym przyczynią się do obniżenia ceny ropy. Jest nadprodukcja ropyTsunamiPL pisze: 08 mar 2020, 10:09 https://www.forexfactory.com/news/98503 ... ng-all-out
Planują ale dopiero od kwietniaTsunamiPL pisze: 08 mar 2020, 10:09 https://www.forexfactory.com/news/98503 ... ng-all-out
DUBAJ, 8 marca (Reuters) - Arabia Saudyjska, największy światowy eksporter ropy naftowej, planuje w kwietniu zwiększyć produkcję ropy znacznie powyżej 10 milionów baryłek dziennie (BPD), po upadku porozumienia o ograniczeniu dostaw OPEC z Rosją, dwa źródła poinformowały Reutera w niedzielę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze: 08 mar 2020, 15:57Planują ale dopiero od kwietniaTsunamiPL pisze: 08 mar 2020, 10:09 https://www.forexfactory.com/news/98503 ... ng-all-out
Saudowie planują duży wzrost wydobycia ropy.[/quoteDUBAJ, 8 marca (Reuters) - Arabia Saudyjska, największy światowy eksporter ropy naftowej, planuje w kwietniu zwiększyć produkcję ropy znacznie powyżej 10 milionów baryłek dziennie (BPD), po upadku porozumienia o ograniczeniu dostaw OPEC z Rosją, dwa źródła poinformowały Reutera w niedzielę.
To bardzo dobre wieści dla gridziarzy, w poniedziałek dokupią po niższej cenie
kto czyta bisnesautsajder blog to juz wie ze dolara beda niedlugo rozdawac za darmo.
a ja mysle ze ten pan nie pisze tych wypracowan dla przyjemnosci.
a ja mysle ze ten pan nie pisze tych wypracowan dla przyjemnosci.
Cholera, właśnie sie doczytałem składu tego niby czytego etanolu, którego używam. Niestety dodali tam jakąś cheme
Niestety niezbędna będzie wizyta w monopolowym. Nie ufam takim dziwnym nazwom.. Trudno, przepłace, ale będzie bezpieczny. Najlepiej z Polmosu. Tylko, żeby mieli..
W oddielnej butelce tylko do spryskiwania maski i filtrów. 0,5L wystarczy na długo.
Ps. Podobo w Niemczech ma byc zarażonych 50 mln ludzi. Jak to wpłynie na DAX-a???
\Skład chemiczny:
Na hektolitr etanolu absolutnego:
1 litr alkoholu izopropylowego,
1 litr metyloetyloketonu,
1 gram benzoesanu denatonium
Etanol nie nadaje się do spożycia.
Niestety niezbędna będzie wizyta w monopolowym. Nie ufam takim dziwnym nazwom.. Trudno, przepłace, ale będzie bezpieczny. Najlepiej z Polmosu. Tylko, żeby mieli..
Ps. Podobo w Niemczech ma byc zarażonych 50 mln ludzi. Jak to wpłynie na DAX-a???
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.