2500 ambitne????
Niestety u mnie ambitne jest niżej. Wiem, że to chore ale uważam, że taki target jest prawdopodobny. Niestety świat może wtedy inaczej wyglądać. Może być wesoło, jak przeżyjemy......
2500 ambitne????
Może być i tak jak pokazujesz, niemniej zobaczymy, czy nie wynajdą jakiejś szczepionki na koronawirusa, być może EBC i BOJ odpalą drukarki i sytuacja się uspokoi.Bemowo1 pisze: 07 mar 2020, 20:382500 ambitne????
Niestety u mnie ambitne jest niżej. Wiem, że to chore ale uważam, że taki target jest prawdopodobny. Niestety świat może wtedy inaczej wyglądać. Może być wesoło, jak przeżyjemy......
Tu jeszcze należy poczekać na dno, a do niego jeszcze daleko. WIG 20 okolice 1200 punktów.TsunamiPL pisze: 07 mar 2020, 22:09
Ciekawie robi się na polskim podwórku. Złoty się umacnia, a akcje na dnie. Kapitał zagraniczy się ładuje do Polski.
Sadze ze nie będzie żadnej luki a jeśli będzie to w górę poziom 42.43$Gotti pisze: 08 mar 2020, 09:12 To jaka luka na otwarciu WTI? Pierwsze kwotowanie 39$ ? 38$ ? 37$ ? Niżej?
Przyłączam się do życzeń, nie tylko dla kobiet, dla Lkowiczów na ropie też, pożałują, że nie urodzili kobietą.XAB pisze: 08 mar 2020, 09:45 W dniu Święta Kobiet dużo zdrowia i radości, szczęścia w życiu i miłości, moc najpiękniejszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń
wszelkim piszącym lub czytającym na forum kobietom zyczę
Brawo, chociaż jeden coś ogarnia. Co niektórzy tutaj są jak lunatycy.TsunamiPL pisze: 08 mar 2020, 10:09 https://www.forexfactory.com/news/98503 ... ng-all-out
Saudowie planują duży wzrost wydobycia ropy.