DayTrading: Piątek 06.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 06.03.2015
No dobra czas kończyć na dzisiaj. W poniedziałek odreagowanie a jeśli będzie short squeeze (no bo przecież w końcu tych chętnych do s też zabraknie) to może ktoś się pod niego podłączy i będzie ciekawiej. Udanego weekendu wszystkim
no dziś to była masakra...zastanawia mnie do ilu mogą uwalić edka bez korekty - dziś to była masakra. Czy w przyszłym tygodnią są jakieś dane itd. które mogą tą sytuacje pogorszyć?
byc może edek i kangur chcą dalej niżej
ale to co DAX robi to z pewnością już korekta.
ale to co DAX robi to z pewnością już korekta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jakiś trójkącik się tworzy na kablu i edku, ciekawe czy pójdzie do góry
też kończe na dziś, jest co świętować, udanych weekendowych analiz, oby zaowocowały w przyszłym tygodniu 

kasa rządzi rynkiem nie jakieś dane,oiro pisze:no dziś to była masakra...zastanawia mnie do ilu mogą uwalić edka bez korekty - dziś to była masakra. Czy w przyszłym tygodnią są jakieś dane itd. które mogą tą sytuacje pogorszyć?
widział co amerykanie zrobili na wszystkich rynkach: edek, audi, funt, pln, forint, złoto, ropa, wszystkich wydymali,
kasa rządzi rynkiem!!!
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Ok, nie będę kopał się z koniem. Rano mówiłem o alternatywnym scenariuszu w który wtedy jeszcze nie wierzyłem czyli:
Jak powiedziałem rano i zgodnie z tym co wrzucił Wuza poniżej strefy popytu (która teraz jest strefą podaży) czyli 7750 raczej shorty no więc zapodałem:
S 0.7735
SL 0.7755
TP 0.75
Jak powiedziałem rano i zgodnie z tym co wrzucił Wuza poniżej strefy popytu (która teraz jest strefą podaży) czyli 7750 raczej shorty no więc zapodałem:
S 0.7735
SL 0.7755
TP 0.75
To już jest koniec , nie ma już nic...

-
- Pasjonat
Mocny dolar wyjdzie Hamburgerom czkawką. Po za tym dolarków tez sporo dodrukowali.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Ktoś może wie czemu portal investio.pl nie działa od południa ?
do 1.02 jeszcze edzio ma miejscekarnak pisze:To już jest koniec , nie ma już nic...

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami